Draadloos toetsenbord - Logitech

Op werkdagen vVoor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Merk: Logitech K270,
Indeling: QWERTY - Scissor-switches,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: Morsbestendig,
Voeding: 2x AAA batterijen (incl)
Productcode: 1309930
voorraad: 140
€ 42,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1309930
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 42,99
Meer informatie over dit product

Het toetsenbord Logitech K270 is een robuust en betrouwbaar toetsenbord. De aansluiting gaat via de Unifying-ontvanger. De toetsenindeling is volgens het QWERTY-indelingssysteem, dus dat voelt direct vertrouwd. Aan de rechterzijde is een numeriek deel aanwezig waarmee u snel en eenvoudig getallen en sommen kunt invoeren. Met de multimediatoetsen aan de bovenzijde kunt u gemakkelijk bepaalde handelingen, zoals het instellen van het volume van een liedje of het afspelen van een filmpje, via uw toetsenbord verrichtten. Acht sneltoetsen en een bliksemsnelle plug-and-play installatie maken het allemaal nog eenvoudiger. Alle toetsen hebben een UV-coating, waardoor ze niet verkleuren door de zon.

Handig verbinding maken

Dit toetsenbord verbindt u via de Unifying-ontvanger. Dit is een kleine adapter die u in de USB-poort van uw laptop of pc stopt. Via de geavanceerde en draadloze 2.4 GHz-connectiviteit heeft u tot 10 meter bereik. Deze ontvanger is klein, dus u kunt deze zonder problemen in uw USB-poort laten zitten ook als u uw toetsenbord niet gebruikt of als u uw pc of laptop uitzet. Het is tevens mogelijk om een draadloze en compatibele muis op de ontvanger aan te sluiten, zodat u met één adapter meerdere randapparaten kunt aansluiten.

Koffie, thee of water gemorst?

Het is nooit leuk als u een vloeistof omver gooit, maar als dat over een toetsenbord gebeurt is dat helemaal vervelend. Of misschien morst uw kind zijn of haar thee over uw keyboard. In het geval van het toetsenbord Logitech K270 is dat geen probleem, omdat het morsbestendig is. Dit houdt in dat als u toch iets morst, het met een nat doekje met wat milde zeep gemakkelijk is schoon te maken.

Specificaties

MerkLogitech K270
IndelingQWERTY - Scissor-switches
AansluitingDraadloos USB
ExtraMorsbestendig
Voeding2x AAA batterijen (incl)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie