"
Kerstversiering - Kersthuisje - Konstsmide
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 43,00

Digitale techniek en kerstversiering een geslaagde combinatie

De laatste nieuwe ontwikkeling is kerstversiering die werkt met behulp van digitale technieken. Kerstverlichting, lichtgordijnen en kerstversieringen waarbij de led verlichting aangestuurd wordt door een app. Kleuren die al dan niet automatisch veranderen, instelbare en veranderende patronen en effecten, automatische aan-en-uitfunctie. Een veelheid aan mogelijkheden, eenvoudig te gebruiken via een uitgekiende app. Door digitale aansturingstechnieken te combineren met moderne meerkleurige led verlichting is een volledige individualisatie van de kerstverlichting een feit geworden. Naast de genoemde high tech kerstversieringen vindt u bij ons ook gadgets zoals bijvoorbeeld een printplaat in de vorm van een kerstboom met SMD led verlichting of RGB led kaarsen die desgewenst automatisch van kleur veranderen. Met voorgeprogrammeerde laserprojecties kunt u eenvoudig grote oppervlakten van sfeervolle verlichting voorzien, waarbij er afwisselend diverse figuren geprojecteerd worden.

Kersthuisjes - pure nostalgie

Naast al de digitale kerstversieringen zijn ook de aloude kersthuisjes nog steeds onverminderd populair. Dit is natuurlijk niet voor niets, want hier worden de ideale kersttaferelen uitgebeeld. Feestelijke winterse plaatjes die direct een warme sfeer oproepen. Dit kan in decent hout of fleurig kunststof. Natuurlijk zijn alle huisjes en taferelen voorzien van verlichting. Tegenwoordig bijna allemaal met moderne led lampjes, zodat ook bij batterijvoeding lang ervan genoten kan worden. Wilt u graag wat meer levendigheid in uw kerstversiering, kies dan een uitvoering met animatie en/of muziek. Onze kersthuisjes zijn geschikt voor gebruik binnen, gebruik ze daarom niet buiten. Kiest u voor een huisje met batterijvoeding, let dan even op of het artikel met of zonder batterijen geleverd wordt. Zijn ze niet bijgesloten, bestel dan een aantal passende batterijen mee. Deze vindt u in de categorie Batterij en Accu.

De kunst kerstboom - sfeer en gemak

Ook wat betreft kunst kerstbomen heeft de tijd niet stilgestaan. De materialen zien er steeds echter uit, en zeker bij de kwalitatief betere uitvoeringen is er sprake van een mooi volle boom. Tel daar nog eens bij op dat er keuze is uit diverse modellen en de kans is groot dat ook de sceptici de kunst kerstboom gaan omarmen. Optimaal gemak bieden de uitvoeringen die voorzien zijn van voorgemonteerde led kerstverlichting, een groot aantal lampjes perfect verdeeld. Wilt u de boom als kerstversiering buiten plaatsen, kies dan een model dat hiervoor geschikt is. Naast de mensen die een zo natuurlijk mogelijk ogende kunst kerstboom willen, zijn er ook mensen die juist heel zichtbaar een alternatief voor de levende kerstboom als kerstversiering kiezen, wij leveren hiertoe onze apart vormgegeven alternatieve kerstbomen.