Overige producten uit: Kerstverlichting binnen

Kerst lichtslang slimme en snelle oplossing voor kerstverlichting binnen en buiten

In de aanloop naar de feestdagen is de factor tijd meestal een schaars goed. Het werk gaat vaak gewoon door, evenals alle persoonlijke zaken thuis. Toch wil u sfeer in huis halen. Zoekt u sfeervolle kerstverlichting die u in een handomdraai kunt ophangen, kies dan een kerst lichtslang. Tegenwoordig wordt niet zomaar gekozen voor gewone kerstdecoratie, maar vooral voor kerstverlichting buiten en binnen. Bij Allekabels vindt u een breed assortiment aan verlichting en andere decoratie. Er zijn verschillende types zowel voor buiten als binnen. Zo zijn er LED slingers en lichtsnoeren met andere soorten lampen. De traditionele versie is een flexibel snoer gemaakt van gekleurde kunststof, met daarin LED lampen of andere lampen die permanent branden. Inmiddels zijn er meerdere uitvoeringen, zoals multicolor. Verder zijn er snoeren voor binnen en lichtsnoeren voor buiten. Kijk op de betreffende productpagina of het product geschikt is voor buiten.

Verschillende lengtes

Feestverlichting wordt niet alleen binnen, maar de laatste jaren in toenemende mate ook buiten aan gevels, garages en in de tuin gehangen. Kerst lichtslangen voor binnen en buiten zijn te koop in vele types en uiteraard ook in verschillende lengtes. Waren de eerste versies nog niet echt heel lang, inmiddels zijn er modellen die 45 meter lang zijn en op een haspel geleverd worden. Zo kunt u hele straten verlichten met een koppelbare serie. Dat is handig als u bijvoorbeeld samen met uw buren een lichtplan hebt bedacht, of als u uw bedrijfsplan met de feestdagen extra wil verlichten. De verlichting kunt u verlengen of inkorten door ze te knippen. Het kunststof snoer kan per serie lampen worden geknipt, hoeveel lampen dat zijn verschilt per type slang. Dit staat op de productpagina van het lichtsnoer aangegeven. Hoeveel meter slang heeft u nodig? Welke kleur? Welke types zijn er? Dat hangt allemaal samen met uw persoonlijke situatie en wensen. Allekabels adviseert u zodat u de juiste kerstverlichting aanschaft.

Welke kleuren passen bij de feestdagen?

Kerstmis is vele jaren gezien als een meer traditioneel feest dat moest voldoen aan allerlei gebruiken, bijvoorbeeld op het gebied van toegepaste kleuren. Daar komt langzaam maar zeker wat verandering in. Kerst lichtslangen komen inmiddels bijvoorbeeld in allerlei nieuwe kleuren, van alle soorten wit tot multicolor. Welk kleurenthema hebben uw feestdagen dit jaar? Voor de kerstdagen zijn de kleuren warm wit, koud wit, rood en groen altijd geschikt. Toch is er om de zoveel jaren een trend om eens te kiezen voor wat anders. Om te voorkomen dat u elk jaar nieuwe spullen gaat kopen, kan het ook anders. Met een RGB kerst lichtslang bijvoorbeeld kunt u zelf instellen welke kleur u wilt, zo kunt u elke dag wat anders kiezen. Voor halloween kunt u overigens wat meer opvallende kleurcombinaties kiezen, zoals groen, geel en roze. Daarnaast zijn er nog veel andere kleuren beschikbaar, zeker bij de zeer flexibele kerst lichtslang led.

Accessoires

Een van de handige kenmerken van deze producten is dat ze zo flexibel zijn. Dat geldt zeker voor kerst lichtslang led, waarvan in onze webshop zeer veel uitvoeringen beschikbaar zijn. Niet alleen zijn deze buigzaam en kunnen dus in elke gewenste vorm worden gelegd. Ze zijn ook aan elkaar te koppelen. Om de verbindingen te leggen, heeft Allekabels koppelaccessoires in haar assortiment. Zo is er een 2-weg koppelstuk, een 3-weg T-connector en een 4-weg X-connector. Verder is er een eindkap te koop. Gebruik lijm aan beide zijden van de connector om de verbinding waterdicht te maken. Om de slangen aan muur, plafond of reling en dergelijke te bevestigen, vindt u bij ons handige sets van 20 montageclips. Bent u bang dat u wellicht de slangen of lampjes beschadigt? Dat is niet nodig. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u op weg om de ultieme kerstsfeer te creëren in uw woning, werkplek, tuin, wijkplein of elders.

Uw kerst lichtslang online kopen

Of u nu verlichting voor buiten of binnen wilt kopen of een specifiek decoratief model, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Ook voor alle led modellen kunt u bij ons terecht. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een bepaald product of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.


Klantenservice & Informatie