"

Kerstverlichting met app: de mogelijkheden zijn eindeloos

Onze kerstverlichting met app is heel geavanceerd. Door slimme technologie kan de mobiele applicatie met behulp van de camera op uw smartphone of tablet exact bepalen waar ieder lampje gepositioneerd is. De verbinding tussen mobiel apparaat en de lichtaansturing vindt plaats via wifi. Op het scherm van uw toestel krijgt u de lampjes te zien en kunt u heel eenvoudig kiezen voor één van de voorgeprogrammeerde animaties en effecten. Voor meer mogelijkheden gaat u naar de online effectgalerij. Op eenzelfde eenvoudige manier ontwerpt u zelf een geheel persoonlijk lichtdesign. Een bijzondere feature van bijvoorbeeld Twinkly producten is de mogelijkheid uw ontwerpen via sociale media te delen met vrienden en bekenden. Zo is het mogelijk een hele ontwerp community te vormen, wat het plezier aan deze verlichting nog groter maakt. Deze kerstverlichting met app zorgt dus niet alleen voor veel sfeer in huis maar verbindt ook in de letterlijke en figuurlijke zin.

Niet alleen voor binnen

Met alle technologische hoogstandjes zou gedacht kunnen worden dat de programmeerbare kerstverlichting met app te gevoelig is om buitenshuis toe te passen. Dit is echter niet het geval, de robuuste uitvoering van de producten laat buitengebruik toe. Dit wordt ondersteund door een IP44 beschermingsclassificatie, dat betekent onder meer vochtbescherming tegen opspattend water. Vooral als de kerstverlichting met app buiten gebruikt wordt, komt het voor dat verlengsnoeren nodig zijn. De afstanden tot een stopcontact zijn immers vaak groter dan in huis. Omdat verlengkabels werken met een 230V netspanning is het belangrijk vooral veilig te werk te gaan. In de praktijk betekent dit onbeschadigde snoeren en connectoren gebruiken en kiezen voor kabels met een minimale IP classificatie van IP65, wat staat voor stofdicht en sproeidicht.

High-tech maar niet high-cost

Als u alle mogelijkheden ziet zou u de indruk kunnen krijgen dat het veel elektriciteit kost om een dergelijk elektronisch en elektrisch wonderwerkje te volbrengen. Niets is echter minder waar. Efficiënte elektronica in combinatie met energiezuinige en lichtsterkte ledlampjes zorgen ervoor dat deze smart kerstverlichting met app de elektriciteitsrekening nauwelijks belast. Tel daarbij ook nog eens de lange levensduur van deze kwalitatief hoogwaardige producten en het is duidelijk dat uw geld welbesteed is. De hoge lichtopbrengst van led is overigens het gevolg van het feit dat in vergelijking met gloeilampen een veel groter deel van de aangevoerde energie omgezet wordt in licht en een veel kleiner deel in warmte. Groot voordeel hiervan is dat de lampjes aan de buitenkant mooi koel blijven. Gevaar voor verbranding bij aanraking, alsmede brandgevaar door contact met bijvoorbeeld papier of stof zijn zeer laag. Dus zeer veilig.