"
Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor Bedrijven

Tablet Houder

Tablet houder - Gembird
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 5,29
Tablet muurbeugel - Nedis
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 34,99
Tablet muurbeugel - Nedis
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 24,99
Tablet autohouder - Nedis
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 18,99
Tablet houder - LogiLink
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 7,39
Tablet houder - Logilink
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 15,99
Tablet muurbeugel - Hama
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 35,99
Tablet muurbeugel - Durable
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 72,99
Tablet muurbeugel - Durable
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 171,00

Tablethouder: waar gebruikt u hem?

Er zijn ruwweg 2 mogelijkheden om een tablet te gebruiken: op een plat vlak zoals een bureau, of aan een verticaal vlak, zoals een muur of - hoe vreemd het ook klinkt - een auto. De houder voor op een tafel of bureau is duidelijk. Het apparaat hoeft enkel een stevige steun zodat hij in een hoek kan worden geplaatst en niet omkiepert. Een aparte categorie vormt de tablethouder auto. Deze dient bevestigd te worden aan het interieur van de wagen en dat kan op diverse wijzen. Vaak wordt een zuignap of een verstelbare beugel gebruikt. Check ook even voor welke afmetingen de autohouder geschikt is of kies voor een universele tablethouder.

Geschikt voor welke tablets?

Tablet zijn er, net als smartphones en dergelijke, in vele maten. De gebruikelijke wijze om de maat aan te geven, is in inches. Een voorbeeld is: geschikt voor tablets tot 12”. Het is vaak zo dat een bepaalde afmeting wel zo afgesteld kan worden, dat ook een kleinere tablet ook past. Verder is het ook zo dat aangegeven wordt of een houder voor een bepaalde tablet geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan: “geschikt voor iPad 4”. Ten slotte kunt u ook letten op het esthetisch aspect, het oog immers wil ook wat. Bij elke houder wordt aangegeven van welk materiaal het is gemaakt en is er een afbeelding bij.

Inklapbaar, kantelbaar, draaibaar

Sommige houders zijn draaibaar. Een draaibare tablethouder heeft enkele voordelen. Door het draaien van de hoek kunt u gemakkelijk de beste leeshoek bepalen. Verder kunt u ook snel andere kijkers mee laten delen. Ze zijn hierdoor ook gemakkelijk voor in de auto. Een ander handig kenmerk is als hij inklapbaar is. Hij wordt daardoor makkelijker draagbaar. Er zijn houders die voor alle mogelijke bevestigingen geschikt zijn. Een tablet muurbeugel hoeft u immers niet enkel aan de muur te hangen, u kunt er alle kanten mee op. U kunt hem ook makkelijk aan een kast of onder een bureau monteren.

Vormgeving

Tablets komt u steeds vaker tegen in openbare gelegenheden. In de retail bijvoorbeeld worden ze gebruikt om alle variaties die een bepaald product kent, ook daadwerkelijk te laten zien. Daarvoor hoeven niet alle versies ook fysiek in de winkel aanwezig te zijn. U komt tablets ook veel tegen in musea en andere plekken waar cultuur te snuiven is. Ze zijn immers handiger dan tekstkaartjes omdat ze multimedia kunnen laten zien. Wilt u de tablethouder in dit soort situaties gebruiken, kijkt u dan vooral eens op alle productpagina’s met afbeeldingen van de gebruiksmogelijkheden van een tablet en laat u daar inspireren.