Kabels 
Overige Producten 
Account  

Stekkerdoos


VorigeResultaten 1 tot 100 van totaal 204 productenVolgende

Stekkerdozen met extra beveiliging

Op zoek naar een stekkerdoos met extra beveiliging? Zoals een stekkerdoos met kinderbeveiliging, of een stekkerdoos met overspanningsbeveiliging? Een stekkerdoos met kinderbeveiliging wordt over het algemeen gezien als de meest doeltreffende manier uw onderzoekende peuter te beschermen tegen de gevaren van stroom. Kinderbeveiliging betekent in dit geval dat de openingen (die doorgaans open zijn) in dit geval afgedekt zijn door pennetjes die alleen opengaan als op beide ingangen tegelijk druk wordt gezet. Overspannings- en bliksembeveiliging zorgt ervoor dat alle aangesloten apparatuur voorzien wordt van stroom ook bij een onverwachte calamiteit als kortsluiting, stroomstoten en spanningspieken of indirecte blikseminslag. Veel fabrikanten bieden bij gebruik van dit type een aangesloten-apparatuurgarantie voor reparatie en / of vervanging in geval van spanningspieken of blikseminslag. Laat u van tevoren informeren over de voorwaarden.

Stekkerdoos met USB-aansluiting

Onze stekkerdozen met USB aansluiting bieden bovenop gewone aansluitingen een extra functionaliteit, namelijk de mogelijkheid om via USB ingang uw smartphone of tablet direct op de stekkerdoos aan te sluiten en zo ook op te laden. Dat scheelt weer in het aantal losse opladers die u in omloop heeft. Deze handige combinaties zijn vaak tot wel 6-voudig en bieden zowel kinder- als overspanningsbeveiliging. Met en zonder schakelaar leverbaar. Een stekkerdoos met schakelaar helpt om uw huis energie bewust en zuinig te maken. Met een simpele klik schakelt u alle aangesloten apparaten uit. Dus ook de opladers waarvan er altijd wel eentje in het stopcontact blijft zitten en sluipverbruik veroorzaakt.

Zwaar verbruik was- en droogcombinatie

Slimme stekkerdozen voor extra zwaar verbruik kunnen helpen het energieverbruik in uw huishouden beter te verdelen. Bijvoorbeeld in geval van gelijktijdig gebruik van een wasmachine en droger. Of magnetron en oven/vaatwasser. Gebeurt het regelmatig dat er een zekering doorslaat als de wasmachine en droger aanstaan, dan is deze variant die tegelijk ook functioneert als energieverdeler een uitkomst. De droger schakelt automatisch uit als de wasmachine meer stroom nodig heeft en schakelt – ook weer volledig automatisch, dus u heeft er geen omkijken naar – weer in. Van de meeste fabrikanten zijn de contactdozen ook voor andere combinaties te gebruiken. Bijvoorbeeld de vaatwasser en boiler. Wilt u (nog) niet investeren in een nieuwe groep in de meterkast dan bieden deze zogeheten “powerswitches” een goedkoop en prima alternatief.

Stekkerdoos draadloos met afstandsbediening

Draadloos heeft de toekomst. Geen gedoe meer met ontsierende en in de weg liggende snoeren in uw huiskamer of kantoor. Trending zijn de zogeheten powercubes zoals de Allocacoc PowerCube. Dit gadget lost in één klap een heleboel problemen op in huis of op kantoor. Het is mooi en briljant tegelijkertijd. De handzame, mobiele kubus heeft bovendien één of meerdere USB-ingangen, waardoor u al die losse opladers ook niet meer nodig heeft. De meegeleverde afstandsbediening kan één of meerdere powercubes bedienen. U kunt met één druk op de knop dus de aangesloten apparaten op afstand in- en uitschakelen. Lekker relaxed vanaf de bank, wat wil een mens nog meer.

Uw stekkerdoos online kopen

Een stekkerdoos koopt u online bij Allekabels, wij helpen u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over onze stekkerdozen of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie