"

Schuko verlengsnoer

Voor 22u besteld, morgen in huis
voorraad: 415
€ 12,99 Incl. BTW
Productcode: 1196381
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 12,99Aantal 10-49: € 12,54Aantal 50-249: € 11,43
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Meer informatie over dit product

Universeel Schuko verlengsnoer
Als een voedingskabel te kort is, dan kun je die eenvoudig verlengen met dit Allteq Schuko verlengsnoer van 5 meter in de kleur zwart. Dit snoer is voorzien van een geaarde Schuko male stekker, die aangesloten kan worden op een stopcontact. Aan de andere kant is juist een geaard stopcontact gemonteerd. Hierdoor is het eenvoudig mogelijk om de afstand tussen het apparaat en een stopcontact te vergroten met een volle meter. De kabel is universeel te gebruiken en geschikt bevonden voor alle geaarde stopcontacten binnen Europa. Daarvoor is het product onder andere voorzien van een TUV GS keurmerk en een CE keurmerk, waarmee het aan alle strenge eisen voldoet die gesteld worden door de Europese Unie.

Gebruik en bijzonderheden
Het Allteq Schuko verlengsnoer is ideaal voor het aansluiten van elk gewenst apparaat. Ondanks dat de aansluiting waarop je een apparaat kunt koppelen geaard is, heb je ook de mogelijkheid om niet geaarde Euro male stekkers te koppelen. Doordat de kabel voorzien is van een dikke mantel van pvc, is deze goed in vorm te houden. De kabel zal daardoor ook niet snel in de war raken. Een bijkomstig voordeel hiervan is dat de kern goed beschermd wordt. De kern van de Allteq Schuko verlengsnoer bestaat uit drie aders die gemaakt zijn van koper. De aders hebben een dikte van 1,5 millimeter. De Schuko stekker aan de kabel is haaks op het product gemonteerd. Hierdoor kan het verlengsnoer gemakkelijk aangesloten worden op een stopcontact met weinig ruimte aan de voorkant.

Kenmerken
• Universele kabel voor het leveren van voeding aan verschillende soorten apparaten
• Voorzien van een Schuko male en female aansluiting met randaarde
• Direct klaar voor gebruik en eenvoudig aan te sluiten op een geaard stopcontact
• In meerdere lengtes en in zwarte of witte kleur verkrijgbaar

Technische informatie
De kabel is zwart heeft een lengte van 5 meter en is voorzien van een kern met drie koperen aders. De aders hebben een dikte van 1,5 vierkante millimeter in diameter per stuk en worden beschermd door een witte mantel van pvc. Hierdoor is de kabel stug en bestand tegen fysieke invloeden. De maximale spanning die geleverd kan worden met het Allteq Schuko verlengsnoer is 230 volt. De maximale stroomsterkte waarvoor het product geschikt is, is 16 ampère en de maximale belasting is 3500 watt. Het verlengsnoer is voorzien van een TUV GS en een CE Keurmerk. Verder wordt dit Allteq Schuko verlengsnoer standaard geleverd met een garantie van 5 jaar. De Schuko male stekker is alleen geschikt voor aansluiting op een geaard stopcontact. Met de Schuko female aansluiting aan de andere kant is het ook mogelijk om een stekker zonder aarde aan te sluiten.

Specificaties

KabeltypeH05VV-F 3x1.5mm²
KleurZwart
Lengte5 meter
Max. belasting230V
Stroomsterkte16A
Materiaal behuizingKunststof
GeaardJa
Productcode: 1196381
Andere producten in deze categorie