"

Voordelen van een kunstkerstboom

Wilt u graag met de kerst een boom in huis maar geen echte boom? Dat is een prima idee. U haalt daarmee de kerstsfeer in huis, zonder de nadelen van een echte boom. Een kunstkerstboom zet u gemakkelijk op, breekt u ook weer gemakkelijk af en kunt u elk jaar weer opnieuw gebruiken. Als u er zuinig mee omgaat gaan deze bomen minimaal 10 jaar mee, vaak zelfs nog veel langer. Op termijn is het dus ook nog eens goedkoper. Er zijn vele uitvoeringen die geen aparte verlichting nodig hebben. Die bomen hebben ingebouwde lampjes waarbij de snoertjes al zijn weggewerkt in de takken. Enige werkje dat overblijft zijn slingers en kerstballen er in hangen. Soms hoeft zelfs dat niet en is de versiering ook al aangebracht. Een ander voordeel is dat hij geen last heeft van naalduitval. Ook hoeft u niet te onthouden dat u de boom elke dag water moet geven en dat u hem niet te dicht bij een warmtebron zoals een verwarming plaatst.

Kunstkerstboom met verlichting

Zonder dat u het aan de energierekening ziet, kunt u makkelijk de kunstkerstboom met verlichting de hele avond of nacht laten branden. Dat komt doordat vrijwel al onze producten zijn voorzien van led verlichting. Vooral in een zakelijke omgeving is dat een groot voordeel. Als u iets minder trek heeft om verlichting aan te brengen, hebben wij kunstproducten in ons assortiment waarbij de lampjes al in de takken zijn verwerkt. Dat bespaart werk. U hoeft alleen nog zelf de rest van de versiering zoals kerstballen, slingers en ornamenten op te hangen. Geen kerstverlichting meer waarbij u eerst veel tijd moet gebruiken om alle knopen uit het snoer te halen. U hoeft dan ook niet meer te kijken of alle lampjes mooi verdeeld zijn, want dat is allemaal al geregeld.

Waarom led verlichting?

Bijna alle kerstverlichting is tegenwoordig voorzien van led lampjes. Vroeger werden er alleen gloeilampen gebruikt, omdat dat de enige optie was. Toen led net zijn opmars maakte, zat er qua kleur nog verschil tussen gloeilampen en led lampen. Gloeilampen gaven warm wit licht af, led gaf koud wit licht. Tegenwoordig is het bij led mogelijk om tussen zowel warm als koud wit te kiezen. Het is aan u welke kleur licht u wilt gebruiken in uw kunstkerstboom. Led heeft als voordeel dat het energiezuinig is, wat weer goed is voor uw portemonnee. Daarnaast is led duurzaam en gaat dit lampje wel acht keer langer mee dan een gloeilamp. Ten slotte wordt led ook niet warm zoals een gloeilamp. Hiermee is brandgevaar vrijwel uitgesloten. Dit is geruststellend om te weten, bijvoorbeeld als u per ongeluk de kunstkerstboom met verlichting heeft aangelaten terwijl u bent gaan slapen of gedurende langere tijd niet thuis bent.

Kunstkerstboom voor op tafel of bureau

In ons assortiment vindt u tientallen verschillende soorten, kleuren en maten kunstkerstboom met versiering en of verlichting vaak al standaard aangebracht. Sommige zijn niet van echt te onderscheiden. Er zijn types waarbij de verlichting al is ingebouwd. Er zijn complete modellen die binnen 1 minuut zijn opgezet. Ook zijn er bomen op ware grootte, maar er zijn ook kleinere formaten. Wat dacht u van een kleintje op elke tafel of bureau? Allekabels heeft naast de verschillende formaten zelfs mini boompjes in het assortiment. Zo zijn er mini's die maximaal 100 cm zijn. De meeste producten die lampjes hebben, werken op AA of AAA batterijen. We hebben ook abstracte mini's die volledig uit licht bestaan. Ook deze zijn vaak in diverse kleuren verkrijgbaar.

Alternatieve uitvoeringen en accessoires

De traditionele kerstboom lijkt op zijn retour, u ziet steeds vaker varianten. De witte en andere kleuren bomen zijn dan wel abstracter dan de traditionele, maar de enige verschillen die er verder tussen zitten zijn de versieringen zoals de kerstballen, ornamenten en andere versieringen die u heeft gekocht of gemaakt. U kunt daarbij kiezen voor een kunstkerstboom met versiering of zonder. Verder verkopen wij producten in de vorm van een treurwilg, abstracte modellen waarbij de verlichting de omtrek accentueert en een gewone boom waar de takjes zijn versierd met vele lampjes. Ten slotte vindt u bij ons de kerstboomstandaard en zelfs een tas voor kerstboom.