Overige producten uit: Kerstverlichting buiten

Laser kerstverlichting

Met kerstverlichting is het altijd weer zo gezellig als de donkere, koude wintermaanden aanbreken en de kersttijd zijn intrede doet. De lampjes zorgen ervoor dat de straten mooi stralen tijdens de korte en donkere dagen van het jaar. Daarbij zorgt kerstverlichting altijd voor een warme en gezellige sfeer tijdens de winterse kou. U kent natuurlijk wel de traditionele kerstlampjes voor in de kerstboom en aan de kerstkransen of de lichtgordijnen die aan het raam of om een struik hangen. Deze soort verlichting doet het altijd goed. Maar als u echt iets anders wilt en niet elk jaar in de weer moet met allerlei snoeren, dan is laser kerstverlichting wellicht iets voor u. Met laser kerstverlichting hoeft u maar één snoer aan te leggen om vervolgens een hele kamer, een huis of een oppervlakte van de tuin in één keer te verlichten. Door de verschillende patronen is het ook nog mogelijk om elke keer een ander soort verlichting te laten schijnen. En dat allemaal met één apparaat, hoe eenvoudig kan het zijn? Bekijk en bestel de laser kerstverlichting eenvoudig via onze webshop.

Voordeel van laser kerstverlichting

Elk jaar blijft het altijd een hele onderneming: alles versieren in en om het huis voor de sfeervolle, gezellige Kerstdagen. De kerstboom moet voorzien worden van lampjes, het lichtgordijn kan voor het raam gehangen worden en de kerstfiguren kunnen weer her en der verdeeld worden. Zowel binnen als buiten is er genoeg te versieren. Zo kunt u ijspegels als kerstverlichting aan een dakgoot, muur of schutting hangen. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een lichtnet om over een boom te hangen of u legt een lichtstrook aan langs het pad richting de voordeur. Wat u ook wilt versieren, het is altijd een hele onderneming. Zeker met alle snoeren die gelegd moeten worden. Met laser kerstverlichting is deze klus zo geklaard. Met één laser kerstverlichting is het zowel binnen als buiten mogelijk om al een oppervlakte van ruim 275 m2 te voorzien van lichteffecten. Zo kunt u de hele woonkamer, de hele buitengevel of een groot deel van uw tuin voorzien van diverse patronen aan laser kerstverlichting, zonder dat u heel veel kerstverlichting in huis moet halen.

Verschillende patronen

Bij laserverlichting denkt u misschien aan laserstralen door de lucht. De laser kerstverlichting is alleen zichtbaar op het object waar de laser light op gericht is. Vaak wordt er een standaard patroon gebruikt als kerstverlichting, zoals puntjes ofwel stipjes. De laser kerstverlichting is dan vaak groen, rood of groen en rood zoals dat hoort bij traditionele kerstkleuren. Als u bent uitgekeken op de puntjes of deze niet mooi vindt, dan zijn er allerlei andere patronen die u kunt gebruiken, afhankelijk van welke laser light u koopt. Er zijn veel verschillende patronen zoals sneeuwvlokjes, pompoenen, hartjes, sterren, kerstbomen of kerststokken. Zo kunt u elk jaar een ander patroon kiezen of zelfs rond de kerstperiode variëren tussen de verschillende patronen. Hoewel de Kerstdagen op zich al levendig zijn, krijgen de feestdagen met de laser light nog een extra twist. Bekijk de laser kerstverlichting in ons assortiment.

Gebruik van laser kerstverlichting

Schaf de kerstverlichting laser projector aan en maak op een eigen manier de unieke kerstsfeer. De grootte van de patronen die worden geprojecteerd kunt u enigszins zelf bepalen. Zet u de laser projector voor de kerstverlichting kort op een object, dan zullen de patronen klein zijn. Zorgt u voor enige afstand tussen het object en de laser kerstverlichting, dan zult u zien dat de patronen in grote vormen verschijnen. Het snoer is voorzien van 3,6 tot 6 meter snoer inclusief een transformator. U kunt ervoor kiezen om aan de hand van de ingebouwde timer de laser kerstverlichting alleen te laten branden tijdens de avonduren. Dit kunt u instellen tussen de 2 en 8 uur aan looptijd. Maar met de meegeleverde afstandsbediening heeft u de verlichtingsactivatie geheel in eigen hand. U bepaalt zelf wanneer u de laser show geeft, zowel in als om het huis. Om een ander patroon te kiezen, worden er 6 glasplaatjes meegeleverd. De laser kerstverlichting is eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te installeren. Bestel dit product eenvoudig via onze webshop.

Lasershow voor binnen en buiten

De laser kerstverlichting kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Voor buiten is het vooral handig, omdat u daarmee weet dat de kerstverlichting wel tegen een regenbui kan. Normaal gesproken moet u met kerstlampjes altijd opletten dat het voor buiten geschikt is, maar de laser kerstverlichting is standaard uitgerust om buiten te gebruiken. Gemakkelijk om de gevel van uw huis volledig te voorzien van verschillende lichtpatronen zoals sneeuwvlokken, kerstbomen of sterren. Ook uw tuin krijgt een aparte sfeer als u bijvoorbeeld het puntjespatroon gebruikt om op de grassprietjes of planten te projecteren. De laser kerstverlichting is gemakkelijk in de grond te zetten met een grondpen van 30 cm. Met de verschillende patronen kunt u zelfs gebruikmaken van de laser kerstverlichting als de kerst voorbij is. Denk bijvoorbeeld aan een aparte sfeer op een dansvloer, bij een vijver of in een zwembad. Dus mocht u tijdens een feestje of in het algemeen een aparte sfeer willen neerzetten? Dan is de laser kerstverlichting zelfs voor deze gelegenheden geschikt.

Uw laser kerstverlichting online kopen

Wilt u er ook een opvallende Kerstmis van maken? Maak een lasershow in en om uw huis tijdens de feestdagen. Laser kerstverlichting koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over laser kerstverlichting of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.


Klantenservice & Informatie