Kabels 
Overige Producten 
Account  

USB Micro Kabel


VorigeResultaten 1 tot 100 van totaal 114 productenVolgende

Mini USB en micro USB, hoe herken ik ze?

Kleine connectoren zoals mini USB en micro USB werden, logischerwijze, ontwikkeld voor kleine apparaten zoals smartphones, tablets en digitale camera’s. De eerste in de serie was de mini USB connector die in 2000 gelijktijdig met USB 2.0 verscheen. De micro USB connector verscheen in 2007, met name omdat apparaten behalve kleiner ook steeds platter werden. U houdt mini en micro op die wijze ook uit elkaar: de micro USB connector is platter én kleiner. Verder is er ook nog verschil tussen USB 2.0 micro en USB 3.0 micro zoals u hierna ziet:

Welke lengte en kwaliteit micro USB kabel kiezen?

Waar u bij reguliere electronicazaken meestal alleen maar relatief korte micro USB kabels kunt kopen, heeft u bij Allekabels de keuze uit diverse afmetingen. Natuurlijk kunt u voordelige kabels tot een lengte van 1 meter kopen, maar als u meer afstand moet overbruggen is dat natuurlijk niet voldoende. Daarom hebben we bij Allekabels ook micro USB kabels met een lengte tot wel 5 meter. Wanneer u op zoek bent naar een meer dan gemiddelde kwaliteit micro USB kabel, kunt u kiezen voor micro USB kabel met ferrietkern. U kunt verder kiezen voor USB micro kabel met vergulde connectoren. Wij hebben enkele van deze kwalitatief uitstekende micro USB kabels voor u verzameld in de groep “professioneel”.

Micro USB oplader

Het komt zeer vaak voor dat een micro USB kabel wordt gebruikt in samenhang met een oplader. We hebben enkele van deze micro USB opladers in ons assortiment, compleet met eurostekker aan de ene kant en micro USB connector aan de andere kant. Check wel even op de betreffende productpagina of de micro USB oplader voor uw apparaat de juiste uitgaande stroomsterkte afgeeft en of de lengte van de aangesloten kabel voor u voldoende is. Overigens: als u handig bent, kunt u er ook voor kiezen een USB micro kabel met open einde te kopen en deze te koppelen aan het apparaat waarvoor u voeding nodig heeft.

De juiste kabel voor ieder USB-apparaat

Werkt u niet met micro USB, maar met mini USB of met traditionele USB-stekkers? Ook voor andere USB-soorten heeft Allekabels altijd de juiste kabel. We hebben bovendien tal van handige accessoires, die het werken met USB-apparatuur nog gemakkelijker maken. Opladen in huis, op kantoor of in de auto? De keuze is aan u! Ook hebben we oplossingen waarmee u meerdere apparaten tegelijk kunt opladen via USB. Verder kunt u bij ons kiezen voor krulsnoeren, kabels met rechte of haakse connectoren, verloopstekkers van recht naar haaks. Zoekt u een micro USB kabel met kleurtje? Geen probleem, wij hebben ze in ons assortiment.

Uw micro USB kabel online kopen

Een micro USB kabel koopt u online bij Allekabels, wij helpen u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij de USB micro kabel op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een kabel of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie