"
10 stuks AA Batterijen - Kodak - Zink
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 2,69
D Batterij - Philips
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 16,49
4 stuks AA Batterijen - Philips - Zink
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 1,39
C Batterij - Philips
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 1,69
AAA Batterij - Kodak
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 28,49
D Batterij - Philips
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 3,19

Lichtsnoeren en slangen

Wellicht de bekendste vorm van kerstverlichting, de lichtsnoeren en slangen. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. In tegenstelling tot de eenvoudiger versies met alleen lampjes, is er nu een duidelijke trend te zien waarbij de verlichting gecombineerd wordt met figuurtjes die aan het snoer hangen. Verlichte kerstballen, sterretjes, rendieren, kersthuisjes en sneeuwvlokken zijn een paar voorbeelden hiervan. Voor wie wat meer comfort wenst dient een kerstverlichting op batterij met timer en/of lichtsensor te kiezen. De verlichting zal dan (deels) automatisch aan en uit gaan. Gaat u het snoer of de slang buiten gebruiken, dan is een uitvoering die hiervoor geschikt is noodzakelijk, anders bestaat gevaar op beschadiging van het product. Een aanwezige IP44 beschermings-classificatie geeft u zekerheid hierover.

Kerstbomen en kerstkransen

Deze twee typen kerstversiering zijn ook uitermate geschikt voor kerstverlichting op batterij. Kleine kerstboompjes zijn niet alleen populair thuis maar ook op menig werkvloer, en juist daar is lang niet altijd een vrij stopcontact in de buurt. Door het lage energieverbruik van de ledlampjes kan ook deze kerstverlichting op batterij langdurig voor een sfeervolle aankleding zorgen, voordat de batterijen vervangen of opgeladen dienen te worden. Kerstkransen worden vaak aan deuren gehangen en wat is dan onhandiger dan een elektriciteitssnoer dat steeds weer in de weg zit. Daarom is voor deze toepassing de kerstverlichting led met batterij ideaal. Ze zijn er voor gebruik buiten en gebruik binnen. De buitenversie heeft zelfs een timer, waardoor u ’s avonds niet kunt vergeten de verlichting te doven. Dit komt de gebruiksduur zeker ten goede.

Losstaande figuren

Naast de kleine figuren die aan een lichtsnoer hangen, zijn er ook grotere losstaande figuren als kerstverlichting op batterij verkrijgbaar. Van sneeuwman, rendier en ijsbeer tot pinguïn, vliegtuig en nog veel meer. Afhankelijk van de figuur is deze geschikt om binnen of buiten te gebruiken. Modellen voor buiten zijn uiteraard ook geschikt voor binnen, maar andersom is niet aan te raden, dan raakt de figuur beschadigd. Ook hier vindt u om het gebruiksgemak te vergroten weer uitvoeringen die voorzien zijn van een timer. Handig zijn ook de kerstfiguren die met behulp van een aanwezige zuignap direct op een glad oppervlak bevestigd kunnen worden. Leuk om voor het raam te hangen. Heel bijzonder is de kerstfiguur rendier in vliegtuig met animatie. De op een timer werkende propeller laat bij het ronddraaien de tekst Merry Christmas oplichten. Kerstverlichting met batterij op zijn best.

Extra sfeervolle kerstverlichting

Wat brengt er meer sfeer in huis dan een mooi kersttafereel. Bij ons vindt u deze kerstverlichting op batterij in de vorm van een kerstlampion, sneeuwlantaarn, muziekdoos, kerstkraam en wintertafereel. De kerstlampion is voorzien van een ledkaars en combineert nostalgie met moderne techniek. Eén van onze sneeuwlantaarns is gevuld met water en een pompje dat sneeuwglitters naar boven blaast, wat een prachtig winters plaatje oplevert. Nog meer dynamiek levert de muziekdoos, want naast dat deze een lust voor het oog is wordt u ook getrakteerd op maar liefst 8 verschillende kerstmelodieën. Wilt u liever rustiger kerstverlichting op batterij, kies dan voor een stijlvol houten kerstkraampje of het wintertafereel.