Overige Producten 
Kabels 
Account  
Offerte voor Bedrijven

Werkplaats gadgets

Grijpstok - Toolland
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 22,99
Meubelverplaatser - Able & Borret
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 12,69
Coax stripper - Coax Striptang - Type: RG58/59
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 5,29
Bouwafvalzak - Perel
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 6,39
Krachtige zuignap - Silverline
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 15,59
Professionele zuignap - Perel
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 66,99
Krachtige dubbele zuignap - Perel
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 13,79
Krachtige dubbele zuignap - Silverline
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 17,79
Krachtige driedubbele zuignap - Perel
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 19,99
Krachtige driedubbele zuignap - Silverline
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 22,29
Houtbeugel - Toolland
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 30,79
Schuurbord - Toolland
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 4,29
Speciekuip - Toolland
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 9,99
Verbindingsklemmen - Perel
3-5 dagen levertijd
€ 5,09
Verbindingsklemmen - Perel
3-5 dagen levertijd
€ 6,19
Verbindingsklemmen - Perel
3-5 dagen levertijd
€ 6,19

Magnetische werkplaats gadgets

In ons assortiment werkplaats gadgets vindt u onder meer een magnetische gereedschapshouder. Deze werkt hetzelfde als de bekende gereedschapsrekjes, nu echter niet met haakjes maar met magnetische strippen die u ook nog eens gemakkelijk kunt koppelen totdat de ideale lengte is bereikt. Draagkracht betreft zo’n 10 tot 15 kg, krachtig genoeg dus voor de meeste gereedschappen. Verder hebben we ook een magnetische armband opgenomen bij werkplaats gadgets. Door middel van een velcro sluiting bevestigt u de armband om uw pols en vervolgens kunt u er handig en snel kleine metalen voorwerpen op kwijt. Werkt kortom hetzelfde als een magnetische schroevendraaier, alleen mobieler. Een derde item bij de magnetische werkplaats gadgets is de grijpstok met magnetische punt en ledlamp. Deze werkt op batterijen en is als extra handige functie ook nog eens volledig uitschuifbaar.

Werkplaats gadgets: werkmatten

Als u in de werkplaats gaat werken, begint een klus vaak met het zo handig mogelijk inrichten van de werkplek. Spullen aan de kant leggen dus, zorgen voor een optimale werkplek waar alle spullen direct bij de hand liggen om zo fijn mogelijk te kunnen werken. Daarbij hoort ook een optimale ondergrond. We hebben diverse werkmatten in ons assortiment werkplaats gadgets. Zo hebben we een kruising tussen werkmat en opvangbak, met opstaande randen en vervaardigd van bestendig polypropyleen. Ook hebben we werkmatten waar u vuile spullen zoals werkschoenen op kunt plaatsen, zodat uw werkplaats schoon blijft. Een typisch product met gadgetwaarde is verder de antistatische mat. Deze is bedoeld voor het werken met elektronica en voorzien van een polsbandje waarmee u statische elektriciteit ontlaadt. In ons assortiment vindt u dit polsbandje ook als los item.

Camera’s en microscopen

Visuele hulpmiddelen behoren ook vaak tot de werkplaats gadgets, zeker als ze iets extra’s kunnen bieden. Zo hebben wij diverse inspectiecamera’s in het assortiment, onder andere op basis van een usb aansluiting. Deze zijn ideaal voor het inspecteren van moeilijk bereikbare plekken, denk bijvoorbeeld aan een verlaagd plafond of een spauw. Ze werken met verlichting en diverse uitvoeringen zijn waterdicht. Werkt u met zeer kleine materialen, dan is een digitale microscoop een bijzonder handig hulpje. Voorzien van een usb connector, led en uitaard camerafunctie kunt u met deze werkplaats gadgets ter plekke dingen inspecteren én digitaal vastleggen, bijvoorbeeld om te kunnen overleggen met collega’s of experts die zich niet in de werkplaats maar elders bevinden. Wifi, het internet dan wel de smartphone geven u op uw werkplek de mogelijkheid om met wie ook ter wereld direct overleg te voeren.

Haken, beugels en rollers

Wanneer u aan de slag gaat in de werkplaats, dan heeft u vaak behoefte aan (tijdelijke) opbergplekken. Soms betreft het dan mogelijkheden om grotere werkstukken of zaken met een minder handige vorm te stallen, die in een bepaalde positie moeten komen zodat ze niet beschadigen. Een kast is niet altijd even handig, daarom hebben wij in ons assortiment werkplaats gadgets een serie haken en beugels opgenomen. Een houtbeugel bijvoorbeeld is enorm handig voor het tijdelijk opbergen van hout of het verplaatsen daarvan. Verder hebben we diverse soorten rollers opgenomen bij werkplaats gadgets. Een trolley of meubelroller komt regelmatig van pas wanneer u sommige zware materialen of werkstukken moet verplaatsen in de werkplaats. Ook steekwagens zijn, in diverse uitvoeringen en met veel verschillende draaglasten, te vinden in de categorie werkplaats gadgets. Zo vindt u bij ons onder meer steekwagens speciaal voor trappen. U vindt ook liften en kranen voor allerlei klussen en materialen in de werkplaats.

Werkplaats gadgets: diversen

Het assortiment werkplaats gadgets wordt voortdurend uitgebreid. Wat kunt u zoal nog meer verwachten, behalve de hiervoor al genoemde items? Gereedschap bijvoorbeeld, voorzien van extra functies zoals magnetische voorzieningen, flexibele maatvoeringen en gecombineerde functies die eerder op afzonderlijke tools te verwachten zijn. Verder diverse hulpmiddelen om waarbij apps worden geleverd. Zaken meten is altijd handig wanneer de meetresultaten direct worden doorgegeven aan een app op uw smartphone, tablet op pc. Ook handig zijn soms kleine uitvoeringen van bekende tools zoals compressoren. Een kleine compressor kan nog wel eens handig zijn, bijvoorbeeld om op een minder handige plek stof te verwijderen. Glasvezelborsten zijn ook handige werkplaats gadgets, zeker wanneer ze ook nog eens uitschuifbaar zijn en wanneer de borsteltjes uitgewisseld kunnen worden.