"
Feestverlichting - Lichtsnoer - Konstsmide
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 72,99
Feestverlichting - Lichtsnoer - Konstsmide
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 61,99
Kersthaspel rood - kerstverlichting buiten en binnen - 2 stuks - 33 x 15 x 2 centimeter
  • Kleur:
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 5,29

Kerstboomverlichting net led of met gloeilamp

Als u ons assortiment bekijkt, zult u ontdekken dat veel verlichting voor de feestdagen uitgerust is met led lampjes. Dit heeft een goede reden. Led kerstboomverlichting is, bij gelijke lichtsterkte, veel energiezuiniger en duurzamer dan gloeilampjes. Het langdurig laten branden van de verlichting zorgt zodoende niet voor enorme elektriciteitskosten en de levensduur is zodanig dat vervangen niet snel nodig is. Tevens zorgt de grotere efficiëntie voor lagere lamptemperaturen. De kans op verbranding bij aanraking en eventuele brandgevaarlijke situaties wordt hierdoor geminimaliseerd. Door technische ontwikkelingen zoals digitale aansturing zijn met led lampjes wat betreft kleuren en effecten de mogelijkheden bijna eindeloos. Vindt u de aloude gloeilamp toch het mooist, dan niet getreurd,want u vindt bij Allekabels nog steeds voldoende keuze in kerstboomverlichting met gloeilampjes. Zowel voor binnen als buiten. Voor beide verlichtingsvormen geldt dat uitvoeringen voor buiten minimaal van een IP44 plensdicht vochtigheid beschermingsclassificering moeten voorzien zijn.

Bijzondere uitvoeringen

De digitalisering heeft ook bij de kerstboomverlichting toegeslagen. Voor de gebruiker heeft dit als voordeel dat er veel meer mogelijk is geworden dan de lampjes aan en uit te schakelen. Effecten als twinkelen, knipperen, lopend licht etc. kunnen eenvoudig per knopdruk geactiveerd worden. Het gebruik van led maakt het ook mogelijk dat de lampjes van kleur veranderen. Hoogtepunt hierin is de kerstboomverlichting die per app programmeerbaar is. U kunt geheel naar eigen smaak gebruikmaken van de voorgeïnstalleerde programma’s en zelf uw eigen effecten, lichtsterktes en kleuren programmeren. Heeft u graag heel veel lampjes in uw kerstboom, kijk dan eens naar onze cluster kerstboomverlichting. Bij de kortste verlichte lengte van 2 meter zijn er 360 lampjes aangebracht, bij de langste uitvoering van 9 meter maar liefst 1540. Wilt u snel klaar zijn, maar wel met een goed resultaat? Hier bieden lichtmantels uitkomst. Van bovenaf worden de strengen over de boom gedrapeerd. Een aantal modellen is standaard met een effect uitgerust.

Accessoires - praktische hulpjes

Handigheidjes die het gebruik van kerstboomverlichting nog meer plezier geven zijn een welkom iets. Voor 230V lichtsnoeren die geen automatische aansturing hebben zijn schakelklokken enorm praktisch. U programmeert wanneer de verlichting aan en uit moet gaan en de schakelklok verzorgt automatisch deze handeling voor u. Zowel voor binnen als buiten is er een geschikt model. Heeft u een snoer dat werkt op batterijvoeding en wilt u vermijden dat u steeds weer batterijen moet verwisselen, dan zijn onze batterij adapter sets ideaal. Hiermee vervangt u zonder moeilijk kluswerk de batterijvoeding door een 230V adaptervoeding. U hoeft alleen het juiste batterijformaat en de hoeveelheid batterijen te kiezen. Als de kerst weer voorbij is moet de kerstboomverlichting weer opgeborgen worden. Om ervoor te zorgen dat u deze het volgende jaar weer kunt gebruiken zonder eerst een boel knopen eruit te moeten halen is er de haspel voor kerstlampjes. Rol het snoer er omheen, steek de uiteinden in de snoerklemmetjes en u kunt de volgende kerst met plezier tegemoet zien.