Overige Producten 
Kabels 
Account  

Kerstboomverlichting


VorigeResultaten 1 tot 100 van totaal 146 productenVolgende

Kerstsfeer overal met de juiste verlichting

Het kerstfeest wint aan populariteit in Nederland en België. Niet alleen genieten steeds meer mensen van deze sfeervolle winterperiode, ook is er inmiddels sprake van een “kerstseizoen”. Direct na Sinterklaas (en steeds vaker ook al daarvoor) ziet u overal kerstbomen, kerstmannen en engelen opduiken. Ook valt er veel te beleven. Voor, tijdens en na Kerstmis kunt u met uw gezin kerstcircussen en kerstconcerten bezoeken. Bedrijven houden kerstborrels. Ook wanneer u een bezoek brengt aan een kerstmarkt of tuincentrum, verlichting voor in de kerstboom van Allekabels hoort er altijd bij.

Verschillende stijlen kerstboomverlichting

Kerstboomverlichting is er in allerlei variaties, hierbij kunt u denken aan zowel kerstboomverlichting voor buiten als binnen. Standaard verlichting voor in de kerstboom heeft netstroomvoeding en wordt in het stopcontact gestoken. Wilt u echter uw verlichting hangen op een plek waar u geen stopcontact binnen bereik heeft, zoals achter in de tuin, dan kunt u kiezen voor kerstboomverlichting op batterijen. Deze verlichting met batterijvoeding bieden wij in verschillende lengtes en kleuren. Veel van deze verlichting werkt op een timer, zodat de verlichting vanzelf uitgaat na een voorgeprogrammeerd aantal uur. Dit geldt ook voor alle kerstboomverlichting binnen. Ook voor uw reserve kerstlampjes kunt u bij ons terecht!

LED kerstboomverlichting

Kerstbomen met verlichting bieden tijdens de koude decembermaanden een warm ogende decoratie voor zowel binnen als buiten. De meeste versiering is voorzien van LED verlichting. Deze kerstboomverlichting is zuinig ten opzichte van andere soorten verlichting. In vergelijking met gloeilampen bespaart u zelfs tot 80%. Dit is erg geschikt voor verlichting die de hele dag aan staat. Daarbij wordt LED kerstboomverlichting niet warm, waardoor het extra veilig is, zeker als u verlichting buiten wilt installeren. Het grootste deel van ons assortiment kerstboomverlichting is dan ook LED-verlichting. Wanneer u uw kerstboomverlichting veel uren per dag wilt laten branden, kan dit een flinke besparing opleveren.

Kerstdecoratie in alle uitvoeringen

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kerstversiering. Met een kerst lichtgordijn decoreert u eenvoudig en snel uw ramen. Lichtgordijnen zijn beschikbaar in verschillende breedtes en lengtes, zodat u elk raam kunt versieren. Heeft u geen ruimte voor een kerstboom, maar wilt u wel de natuurlijke look in huis halen? Kies dan uit onze diverse kersttakken en kerstkransen in verschillende kleuren. Een kerstkrans met kerstballen, strikken of met alleen verlichting, op batterijen of op netstroom. Voor zowel in huis als buiten op de voordeur kunt u geschikte kerstartikelen vinden.

Uw kerstboomverlichting online kopen

Kerstboomverlichting koopt u online bij Allekabels. Of u nu verlichting voor buiten of binnen wilt kopen of een specifiek decoratief model, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over kerstboomverlichting of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie