"
Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor Bedrijven

iPad kabel

IPad Tablet houder - Gembird
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 5,29
IPad Tablet houder - Logilink
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 15,99
IPad Tablet houder - rain design
3-6 dagen levertijd
€ 46,99
USB C oplader laptop of telefoon
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 31,79
USB lOplader adapter - USB C + USB A
  • Kleur:
Vandaag besteld, woensdag in huis
€ 22,69

Voor ieder type iPad de juiste iPad kabel

In ons assortiment vindt u iPad kabels voor ieder type, zowel voor de iPad 1, 2, 3 en 4 als voor de Mini en Air. De eerste 3 types maakten gebruik van een iPad kabel met 30 pins dock connector. Vanaf de iPad 4 werd er geswitcht naar een compactere kabel met Lightning connector. Allekabels heeft voor elk type de juiste iPad kabel, in vele verschillende lengtes en zelfs in leuke kleuren. Bekijk voordat u gaat bestellen wel even de productinformatie om er zeker van te zijn dat de kabel die u op het oog heeft ook werkt met uw type iPad. En vergeet vooral niet de rest van onze iPad accessoires te bekijken voordat u bestelt! Het gemakkelijkste bestelt u natuurlijk al uw benodigde iPad accessoires in een klap met de iPad kabels mee.

iPad opladers

U kunt uw iPad kabels uiteraard gebruiken om uw iPad op te laden of te laten synchroniseren met iTunes via uw laptop om computer. Allekabels heeft echter ook verschillende iPad opladers voor u in het assortiment, waarmee u alle kanten uit kunt met behulp van uw iPad kabels. Zo zijn er de gebruikelijke USB laders, maar ook autoladers om uw iPad onderweg op te kunnen laden, en zelfs USB laders met meerdere USB aansluitingen zodat u tegelijk uw smartphone of zelfs nog een tablet kunt opladen. Telt u voordat u deze bestelt even uw iPad kabels? Heeft u er te weinig, dan is het namelijk wel zo handig als u die gelijk even mee bestelt.

Andere iPad accessoires

Behalve kabels en opladers zijn er nog veel meer ander iPad accessoires die het werken met de iPad een stuk prettiger kunnen maken. Bekijkt u snel ons assortiment voor alle iPad accessoires die Allekabels te bieden heeft. Zo verbindt u de iPad kabel gemakkelijk met verschillende aansluitingen door gebruik te maken van onze iPad adapters. Natuurlijk bent u ook ontzettend zuinig op uw iPad. Schaf daarom een goede iPad beschermhoes aan, zodat hij tegen een stootje kan. En werkt u daarnaast met een iPad stylus, dan hoeft u ook niet steeds uw beeldscherm schoon te maken omdat er vingervlekken op zitten. Al onze iPad kabels en iPad accessoires zorgen ervoor dat u meer en langer plezier heeft van een iPad. Bestel direct en u heeft al uw spullen snel in huis.