Overige Producten 
Kabels 
Account  
Offerte voor Bedrijven

Ongediertebestrijding

Insectenverdelger - Perel
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 55,99
Insectenverdelger - Perel
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 44,99
Vliegenlamp - Muggenlamp - Insectenlamp
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 30,99
Vliegenmepper - Perel
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 1,59
Marterverjager - ISOTRONIC
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 32,99
Mollenverdrijver - Perel
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 16,99
Vogelnet - Perel
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 12,69
Vogelnet - Perel
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 18,99
Vogelnet - Perel
3-5 dagen levertijd
€ 30,79

Ongediertebestrijding tegen vliegende insecten

Misschien niet het eerste waar u aan denkt bij ongedierte, maar vliegen en muggen kunnen een zeer nadelige invloed hebben op zowel uw woning als uw eigen welzijn. Denk bijvoorbeeld aan uw kozijnen en overig houtwerk en de bacteriën die deze vliegende insecten bij zich dragen. Daarom heeft Allekabels onder andere een grote variëteit aan de vliegenmepper in huis. Daarnaast heeft Allekabels ook de elektrische mepper in het assortiment. Deze heeft een veiligheidsrooster dat zeer doeltreffend vliegen, muggen en andere vliegende insecten doodt. De elektrische mepper werkt op twee AA-batterijen en vormt geen gevaar voor mens of huisdier. Ook de Allekabels vliegenstrip werkt uiterst effectief. De kleefband is niet giftig en vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Klanten kiezen daarnaast veelal voor de insectenverjager en de muggenverjager. Bij Allekabels treft u van beide een uitgebreid keuzepallet aan. Maar er is nog meer!

Wespen - ongediertebestrijding

Iedere zomer weer is de wesp een vervelend plaagdier voor velen. Zit u eindelijk ontspannen op uw terras van een drankje te genieten komt een wesp uw rust verstoren. Niet alleen de wespennesten in of rondom uw woning zijn bijzonder hinderlijk, ook de wespensteek zorgt jaarlijks voor veel ellende. U kunt de wesp goed bestrijden met onze producten uit het vliegenvangassortiment. De insectenverdelgers werken bijvoorbeeld ook zeer effectief op wespen. Geeft u daarentegen de voorkeur aan een meer doelgerichtere bestrijdingsmethode dan hebben wij daar ook een prima oplossing voor. Met een wespenvanger van Allekabels behoort de wespenplaag namelijk voorgoed tot de verleden tijd. Kies bijvoorbeeld voor de wespenval, dit is een milieuvriendelijke bescherming tegen de wesp en ook tegen vliegen. In deze ongediertebestrijding zitten speciaal vormgegeven ingangswegen. Door er wespensiroop aan toe te voegen, zorgt u ervoor dat u op uw terras, balkon en in uw tuin geen overlast meer van wespen heeft. Deze wespensiroop is los verkrijgbaar bij Allekabels. Na enige tijd leegt u de wespenval eenvoudig waarna u hem evenzo gemakkelijk kunt reinigen.

Zo voorkomt u vogeloverlast

Ook bij vogels denkt u waarschijnlijk niet meteen aan ongedierte. Toch kunnen ook vogels voor bijzonder veel overlast zorgen. Het betreft dan bijvoorbeeld uitwerpselen, maar ook schade aan uw spullen kan voorkomen. Het installeren van een vogelnet biedt dan uitkomst. De vogelnetten van Allekabels beschermen uw tuin, uw fruitbomen- en planten, uw akker, uw woning en uw appartement optimaal tegen vogels. Ook voor vijvers wordt vaak voor vogelnetten gekozen om de vijverbekleding te beschermen. Zoals u merkt zijn er tal van redenen om voor kwalitatief hoogstaande netten te kiezen. Bij Allekabels kunt u kiezen voor vogel ongediertebestrijding in de vorm van vogelnetten met verschillende afmetingen. Hiermee bent u verzekerd van de optimale bescherming tegen vogels.

Muizen- en rattenbestrijding

Een ware nachtmerrie voor veel mensen: muizen en ratten die besluiten uw woning als verblijfsplaats te kiezen. Wanneer u ergens kleine keuteltjes ontdekt en knaagschade aan bekabeling of andere zaken constateert, dan is de kans zeer groot dat u last heeft van muizen. Het is dan belangrijk snel actie te ondernemen, voordat dit zich ontwikkelt tot een heuse plaag. Bij Allekabels kunt u sowieso volop terecht voor de klassieke muizenval. Onze muizenvallen zijn gemaakt van beukenhout en werken bewezen effectief tegen knaagdieren. U plaatst deze vallen eenvoudig langs de looproutes van het ongedierte. Zorg er echter wel voor dat de gehele ruimte goed schoon is en vrij van andere etenswaren. Kiest u liever voor een modernere methode van ongediertebestrijding, dan heeft Allekabels ook de Muizen-Stop Ultrasonic in het assortiment. Dit zijn zogeheten plug-in oplossingen die met ultrasoon geluid werken. Voor het menselijk oor zijn deze geluiden nauwelijks waar te nemen (22 tot 25 kHz). Bovendien kunt u de frequentie aanpassen om gewenning te voorkomen. De Muizen-Stop ongediertebestrijding werkt in ruimtes tot maximaal 80 vierkante meter. Daarnaast is ook het Muis en Ratvrij Mobiel uiterst effectief. Deze ongediertebestrijding is van ISOTRONIC en werkt met ultrahoge geluidssignalen.

Ongediertebestrijding producten voor marters

Helaas weet ook de steenmarter steeds vaker zijn plek naar uw woning of auto te vinden. Pure wanhoop maakt zich van sommige mensen meester. Steenmarters zorgen namelijk voor enorm veel overlast. De geur- en stankoverlast behoren hierbij tot de minste zorgen. Zodra u krasgeluiden hoort op zolder heeft u zeer waarschijnlijk met een marter in huis te maken. Ook onder de motorkap van uw auto weten deze dieren veel beschadigingen te veroorzaken. De ongediertebestrijding producten van Allekabels hebben een doeltreffende werking waardoor u renovatie- en reparatiekosten kunt vermijden of tot een minimum beperken. Steenmarterschade kan namelijk oplopen tot in de honderden Euro’s. Onze Marterverjager van ISOTRONIC is een uitstekend voorbeeld van een kwalitatief hoogstaande ongediertebestrijding product. Door de hoogfrequentie geluidssignalen met een lengteduur van 60 seconden houdt u steenmarters uit de buurt. Deze ongediertebestrijding is ook uiterst effectief tegen bunzings. Het ultrasone geluid is voor uzelf nauwelijks waarneembaar dus daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. Ditzelfde geldt voor onze ongediertebestrijding met plug-in oplossing. Deze werkt op netstroom en heeft een bereik van 50 vierkante meter.

De beste bestrijding van mollen

In het ongediertebestrijding assortiment van Allekabels is ook aan overlast door mollen gedacht. Een mol in uw tuin kan eveneens voor veel schade en ergernis zorgen. We hebben daarom een ruime keuze aan mollenverdrijvers voor u geselecteerd. U plaatst deze ongediertebestrijding type ultrasoon in de grond in de nabijheid van de molshopen. Al onze mollendrijvers zijn hierbij UV- en weersbestendig. Sommige varianten werken op zonne-energie. Met een bereik van circa 800 vierkante meter, een frequentie van 300 Herz en een vermogen van 0,2 watt bent u verzekerd van een effectieve ongediertebestrijding. Dit betekent eveneens dat er geen gebruik wordt gemaakt van chemische producten en u milieuvriendelijke ongediertebestrijding toepast. Deze mollendrijver werkt op een Ni-MH batterij die oplaadbaar is. Ook de mollendrijver met een bereik van 500 vierkante meter werkt al bijzonder doeltreffend. Deze ongediertebestrijding zorgt er niet alleen voor dat mollen verdwijnen, maar ook knaagdieren.

Ongediertebestrijding via Allekabels

Via de handige filteropties op de site koopt u eenvoudig ongediertebestrijding. U selecteert om welk type ongedierte het gaat en welke ongediertebestrijding daarin het beste bij uw situatie past. Of u nu last heeft van vliegen, muggen, wespen, vogels, muizen, ratten, marters of mollen: u kunt ze effectief te lijf. Heeft u een vraag over onze ongediertebestrijding producten, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.