Kabels 
Overige Producten 
Account  
Offerte voor Bedrijven

Koptelefoon

PC-Headset On-Ear 2x 3,5 mm Connectoren 2,0 m Zwart
  • Kleur:
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 7,99
Koptelefoon - Ewent
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 9,99
Koptelefoon - HQ
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 10,99
Koptelefoon - Velleman
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 15,99
Draadloze koptelefoon - Nedis
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 25,79
Draadloze koptelefoon - Hama
  • Kleur:
3-5 dagen levertijd
€ 39,99
Draadloze koptelefoon - Happy Plugs
  • Kleur:
3-5 dagen levertijd
€ 79,99
Gaming koptelefoon - Gembird
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 21,19
Draadloze TV-koptelefoon - Nedis
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 145,99

Koptelefoon in vele uitvoeringen

Het beeld dat bij de meeste mensen opkomt als ze denken aan een koptelefoon is het traditionele schelpmodel. Twee kuipjes die over uw oren gaan, een beugel erover plus een kabel en klaar. Dat is natuurlijk al lang niet meer de standaard, mede door de Apple EarPods die in 2001 werden geïntroduceerd en ontzettend populair werden. Sindsdien is het aanbod bij een hoofdtelefoon verder gediversifieerd zodat er voor iedere gebruikerstype wel een ideale vorm bestaat. Aan de ene kant is het geluid van in-ear modellen iets minder in kwaliteit dan on- of over-ear modellen. Aan de andere kant zijn in-ears veel makkelijker mee te nemen aangezien ze veel minder groot zijn. Opvouwbare on- of over-ear modellen verzachten dit nadeel weer enigszins door wat meer ruimte te besparen.

Draadloze of bekabelde koptelefoon

Als u op zoek bent naar een bekabeld model hoofdtelefoon, let dan op de connector. Normaal gesproken is een aansluiting met een 3.5 mm jack de standaard voor de meeste apparaten. In sommige gevallen is het echter handig om te kunnen aansluiten met een 6.3 mm jack, dus uitvoeringen koptelefoon met een connector van dit soort zijn ook bij ons beschikbaar. Bent u op zoek naar een draadloos model, bekijk dan zeker eens een bluetooth hoofdtelefoon. Bluetooth is tegenwoordig natuurlijk de standaard voor draadloze communicatie tussen apparaten: de gemakkelijke setup maakt dat uw apparaat binnen een mum van tijd werkt. Naast Bluetooth-modellen is er ook de koptelefoon met een meegeleverde draadloze transmitter. Dit soort versies is handig voor als het apparaat waar u draadloos naar wilt luisteren geen bluetooth-functionaliteit heeft. U plugt dan gewoonweg het betreffende apparaat in de transmitter en u kunt door het hele huis via uw koptelefoon draadloos genieten van de audio.

Specifieke modellen hoofdtelefoon

Naast de traditionele hoofdtelefoon verkoopt Allekabels ook exemplaren die op bepaalde doelgroepen gericht zijn. Bluetooth headsets zijn bijvoorbeeld bedoeld voor als u regelmatig belt in de auto of dermate vaak aan de telefoon in gesprek bent dat draadloze verbinding simpelweg tijd bespaart. Dit soort apparaatjes is verkrijgbaar met functies zoals noise reduction en stembesturing. Deze artikelen zijn dus volledig afgestemd op handsfree bellen, wat uw gemak en veiligheid bevordert. Verder bestaan er natuurlijk headsets met ingebouwde microfoon, die onder online gamers een gewild product zijn om met vrienden te kunnen communiceren onder het gamen. Een derde productgroep is toegespitst op kinderen. Dit type hoofdtelefoon is uitgerust met een zachte hoofdband en extra comfortabele platte luidsprekers. Het volume is bij deze koptelefoon begrensd, waardoor het gehoor van uw kinderen beschermd blijft.

Adapters en verloopkabels

Ook adapters om bepaalde aansluitingen van een hoofdtelefoon om te vormen naar andere aansluitingen zijn verkrijgbaar bij Allekabels. Als u bijvoorbeeld een USB-naar-jack adapter nodig hebt, of een externe geluidskaart, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook verlengkabels voor uw hoofdtelefoon zitten in ons assortiment, zodat u nooit blijft hangen aan uw kabel. Daarnaast bieden wij splitters en schakelaars aan, voor als u respectievelijk met meerdere personen via één jack-uitgang wil luisteren of makkelijk wil kunnen schakelen tussen luidsprekers en headset. Ook kleine microfoons voor uw laptop of pc die direct in uw jack-poort passen zijn beschikbaar, evenals adapters voor audio-aansluitingen in vliegtuigen.