"

Kerstster met verlichting

Er zijn diverse soorten kerstster met verlichting die een gloeilamp hebben, maar de meeste sterren hebben LED verlichting. De LED lampjes zijn namelijk energiezuiniger, duurzamer maar worden ook vrijwel niet warm ten opzichte van gloeilampen. Zo voorkom je brandgevaar, zeker als je verlichting combineert met een papieren kerstster. De kerstster met lampjes kun je in verschillende modellen kopen. De verlichting kan de omtrek van de ster accentueren, maar er zijn ook varianten die de lampjes verdeeld hebben aan de binnenkant van de ster. Materialen van dit product kunnen variëren van papier tot ijzer. Daarbij zit er ook nog verschil in het aantal punten die zo’n ster heeft. Het meest voorkomende aantal zijn 5, 7 of 9 punten. Als u trouwens de decoratie liever niet wil ophangen, zijn er ook tafelmodellen bij ons te koop. Zo’n tafellamp straalt niet alleen een kerstsfeer uit, hij is ook nog als bureaulampje functioneel in gebruik.

Kerstster van papier

De papieren kerstster is er in verschillende kleuren en vormen. Met een specifieke kleur creëert u een bepaalde sfeer. Vooral als er ook nog verlichting in uw kerstster van papier zit. Door de verschillende motieven die uit de papieren ster zijn gesneden, krijgt u rond de kerstdecoratie mooie afbeeldingen als lichtbron op de muren. Het zijn prachtige ornamenten met zeer uiteenlopende designs. Handig aan deze sterren is de minimale opbergruimte die deze in beslag nemen als de kerstperiode eenmaal weer voorbij is. U vouwt deze decoratie namelijk gemakkelijk op tot een laagje papier. Zo beperkt u ook de risico’s van schade aan het product. Voor de volgende editie van Kerstmis heeft u weer een ongeschonden kerstster die u even gemakkelijk uitvouwt, waardoor hij weer dienst kan doen als sfeermaker.

Snoer of batterij

Een ster hangt er mooi bij als u deze bijvoorbeeld in het midden van uw raam heeft hangen. Door de decoratie voor het raam te hangen, draagt u de kerstgedachte uit naar de mensen die in uw straat wonen of langs uw huis komen. Als het product ook nog verlichting heeft, wordt dit vaak geleverd met een snoer. Deze sluit u gewoon aan via de stekker in een stopcontact van 230 Volt. Voordat u een bekabeld exemplaar koopt, kijk dan eerst waar het betreffende stopcontact zit zodat u weet hoeveel afstand er tussen de aansluiting en de kerstster zit. Wij hebben aansluitkabels van verschillende lengtes. Daarnaast kunt u kiezen tussen een aansluitkabel met of zonder schakelaar. Als u niet gebonden wilt zijn aan een stopcontact, kunt u ook kiezen voor een model op batterijen. Deze kerststerren zijn verkrijgbaar met knoopcel batterijen die tevens zijn inbegrepen. Daarnaast zijn er ook versies die kunnen variëren tussen AA of AAA batterijen (helaas niet inbegrepen). Uiteraard kunt u wel gewoon dit soort batterijen bij ons kopen via de webshop.

Kerststerren op een rij

Hoewel u over het algemeen vaak een enkele kerstster met lampjes voor het raam ziet hangen, is het natuurlijk ook mogelijk om meerdere stuks in huis te hangen of te plaatsen; op verschillende plekken of naast elkaar. In ons assortiment hebben wij namelijk ook uitvoeringen die u als lichtgordijn of als bundel bij het raam kunt hangen, langs de dakgoot of zelfs in de kerstboom. Er zijn ook uitvoeringen in een kleiner formaat. Deze kunt u bijvoorbeeld langs de trapleuning ophangen, maar u kunt de sterren net zo goed gewoon op een salontafel of bijzettafeltje leggen als extra decoratie. Een ander idee is om al die kleine kerststerretjes in een glazen vaas te doen. Probeer het maar eens uit. U zult verbaasd zijn over het effect die kerststerretjes kunnen geven in of om uw huis tijdens de kerst.