Overige Producten 
Kabels 
Account  

Kerstster

Kerstster is een kerstknaller!

Het zal u niet zijn ontgaan: kerststerren winnen elk jaar aan populariteit. Met deze sterren kunt u dan ook alle kanten op. Zo kunt u één of meer sterren voor uw raam hangen, maar u ook kiezen voor kerstster verlichting. Met een lichtgordijn met sterren decoreert u eenvoudig en snel uw ramen thuis of op de zaak. Deze lichtgordijnen zijn beschikbaar in verschillende breedtes en lengtes, zodat u elk raam kunt versieren. Hiermee hangt u eenvoudig diverse slingers met sterren voor uw raam of wand, of als kerstster verlichting voor in de boom. De kerstster verlichting uit ons assortiment verschilt in lengte, van 1.35 meter tot 9 meter! Naast modellen om op te hangen, kunt u ook kiezen voor een gezellige tafellamp in de vorm van een kerstster met verlichting.

Decoratie en lampen

Als u uw kerstverlichting binnen op een vaste plek wilt gebruiken in de buurt van een stopcontact, kunt u gewoon kerst sterren op netvoeding gebruiken. Maar als u uw kerstster regelmatig wilt verplaatsen of als u geen kabels in het zicht wilt hebben, kunt u bij ons terecht voor kerstverlichting op batterijen. Ook hier bieden wij een divers assortiment aan. U kunt een kerst ster gebruiken als decoratieverlichting, bijvoorbeeld op tafel of voor het raam als sfeerverlichting. U kunt ook kiezen voor onze papieren kerstster met verlichting die allemaal zijn voorzien van een fitting voor E14 LED lampen.

Ruime keuze in kerststerren buiten

In ons assortiment vindt u behalve kerst sterren voor binnen ook vele soorten kerst sterren met verlichting voor buiten. Het ligt er dus maar aan wat u precies zoekt. Wilt u meer natuurlijke of traditionele kerstster verlichting? Kies dan onze verlichte kerst sterren in verschillende kleuren. Kleuren als blauw, wit, grijs en goud doen het tegenwoordig goed. Maar eigenlijk zijn alle kleuren ok, het ligt er immers maar aan waar uw persoonlijke voorkeur naar uit gaat. Wij hebben het in ieder geval zeker in ons assortiment.

De voordelen van LED

Kerstster verlichting biedt een sfeervolle manier om uw woning te decoreren tijdens de feestdagen. Wij bieden kerst sterren in allerlei stijlen en verschillende soorten kerstster verlichting, zoals LED kerst sterren. Kerstster verlichting binnen biedt tijdens de koude decembermaanden een warm ogende decoratie voor zowel binnen als buiten. Dit type lampen is energiezuiniger dan gloeilampen, waardoor ze goedkoper zijn in verbruik. Daarbij hebben ze geen warmteontwikkeling, wat ze nog eens extra veilig maakt. Energiezuiniger en langere levensduur dan traditionele kerstster verlichting zijn typische kenmerken. De gemiddelde levensduur van dergelijke kerstster verlichting is zo'n 50.000 branduren. Deze lampen zijn daarmee bijzonder zuinig ten opzichte van andere soorten. Dit is erg geschikt voor kerstster verlichting die de hele dag aan staat, bijvoorbeeld in zakelijke omgevingen zoals winkels en horeca. Daarbij worden LED kerst sterren binnen niet warm, waardoor het extra veilig is voor u, uw gezin en voor uw bezoekers. Overigens hebben wij ook een assortiment kerst sterren met gloeilampen.

Uw kerst ster online kopen

Kerst sterren koopt u online bij Allekabels. Voor kerstlampen binnen of voor een specifiek decoratief model, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over kerst sterren of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie