Overige producten uit: Kerstster

Waarom een kerstster?

Er stond een heldere ster aan de hemel toen Jezus werd geboren. De ster zou de plaats aanduiden waar de zoon van God geboren zou zijn. Zo wisten de Wijzen uit het Oosten dat ze naar Bethlehem moesten reizen om de jonge Jezus eer te bewijzen. Dit is het verhaal volgens de Bijbel. Om die reden is de kerstster zo verankerd in het kerstfeest. De huidige viering van Kerstmis is ontstaan door de geboorte van Jezus, waarbij de heldere ster schitterde boven de kribbe waar de zoon van God lag. De kerstster is tegenwoordig in verschillende vormen, maten en kleuren te krijgen. Ook ziet u vaak verlichting bevestigd aan de kerstster om zowel buiten als binnen een extra warme en gezellige sfeer neer te zetten. Een kerstster met verlichting wordt al snel het middelpunt van de tuin als u deze buiten hangt tijdens de donkere dagen. Allekabels heeft verschillende kerststerren met verlichting voor buiten in het assortiment.

Verschillende soorten kerststerren

Er zijn verschillende soorten kerststerren te koop, ook bij Allekabels. Zo zijn er kerststerren van papier die in verschillende kleuren en puntvormen te krijgen zijn. Deze kunnen ook voorzien zijn van verlichting. De papieren kerststerren zijn alleen niet geschikt voor buiten. Als het vochtig is of zelfs zou gaan regenen, dan valt zo’n kerstster buiten uit elkaar. Dat zou zonde zijn, zeker gezien de mooie uitvoeringen van sommige papieren kerststerren. Deze kerststerren kunt u dus helaas niet buiten gebruiken. Gebruik deze ster dan binnen voor het raam, zodat deze buiten ook te zien zijn. De meeste kerststerren zijn voorzien van verlichting, zodat ze ook daadwerkelijk kunnen stralen zoals de sterren aan de hemel. Want zeg nou zelf, er is toch niets mooiers dan een stralend lichtpunt dat duidelijk te zien is in de duisternis. Zo’n kerstster straalt gezelligheid en warmte uit, zeker als het buiten zo donker en koud is.

Kerstster voor buiten zelf maken

Vindt u niet de kerstster die u zoekt? Misschien is het dan een idee om uw creativiteit de vrije loop te laten gaan en zelf een kerstster te maken, eventueel een ster die u zelfs buiten kunt gebruiken. U kunt diverse materialen gebruiken om een kerstster zelf te maken, zoals hout of metaal. Hout is voor de meeste mensen wel gemakkelijker om mee te werken. Het gebruik van bepaalde materialen is ook afhankelijk van uw mate van creativiteit. Als u een kerstster voor buiten wilt maken, zorg er dan voor dat het materiaal weerbestendig is. Het zou zonde zijn als de kerstster uit elkaar zou vallen nadat u zoveel moeite er in heeft gestoken. Naast de keuze van het materiaal om de kerstster te maken, zult u ook moeten letten op de kerstverlichting. Deze moet natuurlijk ook voor buiten te gebruiken zijn, dus let goed op welke verlichting u koopt. Ook de geschikte kerstverlichting voor buiten kunt u bij Allekabels eenvoudig bestellen via de webshop. Bent u niet zo creatief, koop dan bij ons een kerstster voor buiten die al verlichting of versiering heeft.

Kerstster voor buiten (en binnen)

Kerststerren kunt u op verschillende plekken in en rondom uw huis hangen en dient vaak als kers op de taart als het om kerstversiering gaat. U kunt een kerstster voor het raam hangen (binnen of buiten), maar bijvoorbeeld ook in de voor- of achtertuin aan een boom, een muur, de schutting, maar ook aan de dakgoot, struik of de voordeur. Er zijn dus in en om uw huis genoeg mogelijkheden waar u de kerstversiering aan kunt hangen. Zo heeft niet alleen u, maar ook uw buurt plezier aan de versiering. U kunt dus zelf bepalen welke positie de kerstster krijgt die u binnen of buiten ophangt en kunt u de sfeer creëren die u wilt tijdens de feestdagen. Kerststerren zijn voornamelijk geschikt om binnen te gebruiken. Helaas maakt dit de meeste kerststerren vaak ongeschikt om ook buiten te gebruiken. Echter zijn de kerststerren die speciaal gemaakt zijn voor buiten altijd geschikt om ook binnen te gebruiken. U kunt dus beter altijd een kerstster voor buiten aanschaffen. Zo bepaalt u zelf of u ster buiten of binnen ophangt, zonder u druk te maken over de vochtigheid.

Uw kerstster voor buiten online kopen

Wilt u rondom uw huis ook versieren, dan is een kerstster een goed begin. Hang deze bijvoorbeeld aan de voordeur. Een kerstster voor buiten koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een kerstster voor buiten of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.


Klantenservice & Informatie