"
Batterijadapter - kerstverlichting binnen - 3 meter - incl. batterij en transformator
Vandaag besteld, maandag in huis
€ 13,79

Kerstfiguren in allerlei vormen

Vroeger was er vrijwel alleen traditionele kerstdecoratie. Zo kon u de kerstman, een rendier of een sneeuwpop zien staan voor het raam of in de tuin van diverse huizen. Met de verlichting aan tijdens de donkere avonduren waren deze niet te missen. Tegenwoordig zijn de figuurtjes er in verschillende soorten en maten. De traditionele decoraties zijn niet verdwenen, maar er zijn er wel een hoop bijgekomen. Wat dacht u van een ijsbeer met een sjaaltje om, een pinguïn die haar zoontje bij zich draagt, een arrenslee die geparkeerd staat of een hond met een kerstmuts op. Het lijkt wel alsof het nooit apart genoeg kan zijn met al deze verschillende figuren. Met een kerstfiguur brengt u uw versiering tot leven en tovert u een lach op het gezicht van iedereen die langs uw huis loopt.

Decoratie op netstroom of batterij

De meeste kerstfiguren in ons assortiment zijn voorzien van netstroom. Dat heeft voornamelijk ermee te maken dat er vele lampjes zijn verwerkt in de producten. Als al deze lampjes dan op batterij zouden moeten werken, zou uw kerstfiguur binnen een mum van tijd geen licht meer geven. Dat zou zonde zijn. U bent dan ook telkens de batterijen aan het vervangen, terwijl u lekker wilt genieten met uw gezin. De varianten op batterijen werken op AA of AAA batterijen. En bij sommige varianten heeft u de keuze of u netstroom of batterijen wilt gebruiken. Als u een kerstfiguur met netstroom koopt, let er dan op dat de kabel lang genoeg is voor de plek waar u dit product wilt neerzetten of ophangen. De lengte van de netstroomkabel vindt u terug in de specificatie van het product.

Kerstfiguur verlichting: Verschillend licht, verschillende sfeer

Als u ons assortiment bekijkt, zal het u opvallen dat het soort kerstfiguur verlichting kan verschillen. Dit staat nog los van de soort lamp: gloeilamp of LED. Zo zijn er verschillende bonte kleuren, maar over het algemeen zit in ons assortiment het verschil tussen warm wit en koud wit. Vroeger waren gloeilampen warm wit en had LED koud wit licht, maar tegenwoordig heeft ook LED warm wit. Welk soort wit licht u wilt hebben, hangt een beetje af van de sfeer die u wilt creëren. Logisch gezien roept warm wit een warme, knusse en gezellige sfeer op. Houdt u meer van een abstractere en toch gezellige versiering, dan is koud wit ideale combinatie met een vrolijke decoratie. Met koud wit licht kunt u met uw kerstfiguur buiten winterse sferen oproepen die passen bij de wintermaanden.

Bouw uw eigen kerstdorp

Als u gaat winkelen, dan ziet u dat vele winkelketens flink uitpakken in de dagen voor Kerst. Niet alleen met allerlei kerstproducten, maar ook met hele kerstdorpjes. U begeeft zich als het ware in een sprookje of pretpark. Het voelt als een beleving. Alsof kerst overal om u heen is en u in het middelpunt staat. Die sfeer kunt u zelf ook thuis maken. Wij hebben kerstfiguren die vallen onder het wintertafereel. Wat dacht u van een gezellig huisje met een sneeuwpop, een ouderwetse draaimolen of een schaatsbaan met spelende kinderen. Deze kerstfiguren zijn allemaal voorzien van verlichting. Sommige hebben zelfs verschillende kerstliederen om de sfeer compleet te maken. U kunt kiezen of deze wintertaferelen op netstroom of batterijen werken. Creëer uw eigen gezellige kerstdorp.