Andere artikelen van Kerstfiguur

Batterijadapter - kerstverlichting binnen - 3 meter - incl. batterij en transformator
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 13,79

Maak buiten ook uw kerstsfeer compleet!

Bij traditionele kerstversiering denkt u waarschijnlijk aan een kerstboom met slingers, lampjes, kerstballen en een piek. Dat is vaak wel de basis van kerstversiering. Maar tegenwoordig ziet u veel meer soorten versieringen, voornamelijk de hoeveelheid aan kerstverlichting. Vooral de lampjes zorgen ervoor dat er een gezellige, warme kerstsfeer heerst. Zeker als de dagen al zo donker en koud zijn. Waar voorheen voornamelijk alleen binnenshuis werd versierd, mag tegenwoordig de buitenkant van het huis niet vergeten worden. Buiten is het immers donker en koud, dus zal de kerstverlichting met een bijpassend figuur uw tuin een warme uitstraling geven. Niet alleen uzelf, maar ook uw buren in de straat zullen plezier hebben van uw kerstversiering. Allekabels heeft speciaal voor u diverse figuren met kerstverlichting in het assortiment, zodat u ook buiten de sfeer kunt creëren die binnen heerst.

Verschillende kerstverlichting: figuren voor buiten

Als u een bezoek brengt aan een tuincentrum of kerstmarkt, zult u zien dat er ontzettend veel aanbod is in kerstversiering. Daarbij hoort natuurlijk de kerstverlichting van figuren die u buiten kunt plaatsen. Als u kerstverlichting voor buiten koopt, controleer dan altijd of de figuren die u wilt gebruiken ook geschikt zijn om buiten te plaatsen. Bij de productomschrijving van Allekabels staat altijd beschreven of de kerstverlichting figuren voor binnen, buiten of allebei geschikt zijn. De snoeren die bij de kerstverlichting figuren worden meegeleverd werken op 12 of 24 volt, omdat deze snoeren buiten beter bestand zijn tegen vocht dan bijvoorbeeld de 220 volt. Het zou toch erg zonde zijn als u buiten uw huis kerstverlichting gaat gebruiken dat eigenlijk alleen geschikt is voor binnen en dat u er achter komt dat uw figuren als lichtgevende kerstman, sneeuwpop of rendier tijdens de kerstdagen geen of half licht geeft.

Sfeer buiten het huis: figuren met kerstverlichting

U wilt natuurlijk sfeer maken in uw huis, maar ook buitenshuis in de tuin. Hoewel er veel kerstfiguren zijn die alleen voor binnen geschikt zijn, is er tegenwoordig steeds meer aandacht voor figuren met kerstverlichting voor buiten. Het zijn niet alleen de figuren zelf die de sfeer bepalen in uw tuin. Ook de soort kerstverlichting die uw figuur buiten in de tuin uitstraalt, bepaalt voor een groot deel de sfeer. Zo kunt kiezen voor warm wit of voor koud wit licht. Voorheen was warm wit licht alleen mogelijk met een gloeilamp en LED verlichting gaf koud wit licht af. Tegenwoordig kunt u kiezen tussen LED verlichting met warm of met koud wit licht. Het warm wit licht is voornamelijk geschikt voor binnen, maar kan ook een warme en gezellige sfeer neerzetten als de figuren met kerstverlichting buiten in de tuin staan. Koud wit licht ziet er eerder uit als sneeuw en creëert daardoor een koude en winterse sfeer.

Waarom LED verlichting?

Zoals u heeft kunnen lezen is LED verlichting er in warm wit en koud wit licht. Hierdoor hoeft u voor warm wit licht niet meer op zoek te gaan naar een figuur voor buiten met kerstverlichting die is voorzien van een gloeilamp. Maar er zijn meerdere voordelen om LED verlichting te verkiezen boven de ouderwetse gloeilampen. LED is namelijk veel energiezuiniger. U wilt u kerstverlichting natuurlijk zo veel mogelijk aan hebben tijdens de donkere avonduren rondom de kerst, zodat iedereen buiten de verschillende figuren kan aanschouwen. Dan hoeft u zich met LED verlichting in ieder geval geen zorgen te maken dat de energiekosten hoog oplopen. Daarbij gaat LED ook langer mee dan gloeilampen, zelfs vaak acht keer langer. Uw investering in figuren met kerstverlichting is dan dus zeker de moeite waard als u meerdere jaren ook buiten uw huis kerstversiering wilt hebben. Daarnaast wordt LED ook nog eens nauwelijks warm. U hoeft zich dus tijdens de kerst geen zorgen te maken dat door de kerstverlichting uw figuur dat buiten staat in brand vliegt.

Uw figuur met kerstverlichting online kopen

Wilt u tijdens de kerst ook dat uw tuin versiert is met verschillende kerstfiguren? Figuren met kerstverlichting voor buiten koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over figuren met kerstverlichting of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.