Kabels 
Overige Producten 
Account  

Kabelgoot

Een kabelgoot is overal handig

Kabelgoten worden gebruikt in de meest uiteenlopende situaties. Vroeger werden ze vooral gebruikt om stroomkabels aan het oog te onttrekken. Tegenwoordig worden alle mogelijke soorten kabels voorzien van een kabelgoot: antennekabels, videokabels en luidsprekerkabels worden (soms samen met de stroomkabels) in een kabelgoot geplaatst. Dat kan thuis handig zijn, net als op heel veel andere plekken: op kantoor, in de garage, in het magazijn en ja hoor, ook in de auto of op de boot. Wel moet u even letten op enkele details voor wat betreft het gebruikte materiaal en de wijze van bevestiging van onze kabelgoten.

Materialen en kleuren van kabelgoten

Allekabels beschikt over een groot kunststof en aluminium kabelgoot assortiment. Het is een persoonlijke keuze welk materiaal het beste past bij de plek waar u de goot wilt gebruiken. Qua kleuren kunt u kiezen tussen wit, zwart en grijs (of zilver, indien het een aluminium kabelgoot betreft). We verkopen onze goten in deze kleuren, omdat deze vaak in een interieur worden gebruikt. Met deze gekleurde types kunt u goten compleet laten wegvallen tegen de achtergrond van uw interieur. Wel heeft de keuze van het materiaal ook zijn weerklank op de wijze van bevestigen. Zo worden bijna alle aluminium goten standaard geschroefd en niet geplakt.

Passen en meten

Leg een systeem aan en combineer uw rechte stukken kabelgoot met slimme hoekstukken. Kies voor een compacte 33mm kabelgoot of ga voor 70mm diepte als de hoeveelheid kabels die u weg wil werken wat groter is. Of koop een kabelbox en berg uw snoeren flexibel op in een box die u ook makkelijk mee kunt nemen op locatie. Sommige kabelgoten kennen gescheiden kamers voor structureler werken. Kijk op de betreffende productpagina of dit het geval is bij de kabelgoot die u wil kopen.

Plakken en schroeven

Kabelgoten zijn vaak extra flexibel dankzij het gebruik van elastisch materiaal zoals pvc. Toch beschermt het materiaal de kabel afdoende tegen beschadigingen. Het is makkelijk te bevestigen dankzij het meestal meegeleverde dubbelzijdig plakband. De aluminium kabelgoten worden doorgaans bevestigd middels schroeven. Kijk op de betreffende productpagina van de kabelgoot die u wil kopen wat precies de bevestigingsmogelijkheden zijn van het gekozen type.

Uw kabelgoten online kopen

Alle kabelgoten en benodigdheden zoals kabelboxen en kabelclips koopt u online bij Allekabels. Dat geldt voor de lange stukken en voor de hoekstukken. Bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over een kabelgoot of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie