Overige Producten 
Kabels 
Account  
Kerstverlichting Buiten

VorigeResultaten 1 tot 120 van totaal 271 productenVolgende

Kerstverlichting buiten: een ware eye catcher tijdens de Kerstperiode

In de kersttijd is het ’s-avonds een waar lichtfestijn. Overal komt u kerstverlichting buiten tegen: kerstevents, kerstmarkten, kerstconcert, kerstcircus, tuincentra die kerstachtig mooi zijn en ga zo maar door. Ook in de privé-sfeer laten we ons niet onbetuigd. Rijkelijk verlichte kerstbomen van reuzenformaat in de voortuin en een ‘lichtzee’ aan gigantische voorgevel kerstverlichting buiten trekken de aandacht en laten iedere toeschouwer weer even kind worden. Geen ruimte voor alledaagse perikelen, maar even wegdromen in een sfeervolle ambiance zoals je die normaliter alleen in de kerstperiode meemaakt. In dat licht bezien is het begrijpelijk dat mensen een bron van verlichting zoeken, letterlijk en figuurlijk. De kerstverlichting buiten in ons assortiment kan daarbij helpen. Zeker nu er ook al krachtige led kerstverlichting buiten verkrijgbaar is, is deze lichtpracht ook met een lagere energierekening mogelijk. Maar daarnaast is ons assortiment kerstverlichting buiten, ook nog eens betaalbaar. We nemen u mee door de wondere wereld van de verscheidenheid aan verlichtend aanbod en proberen de keus voor u te vergemakkelijken. Want ons ruime assortiment maakt de keus niet eenvoudig, het struinen door de kerstverlichting buiten vergroot wel de voorpret!

Power to the christmas lights!

Bij het kiezen van kerstverlichting buiten heeft u de keuze uit verschillende voedingsmogelijkheden. 230V stopcontact, 24V via een transformator of batterij. Omdat het hier om buiten gaat moet rekening worden gehouden met vocht, beter nog water. Uit veiligheidsoverwegingen is het niet aan te raden de gewone binnenkabel buiten te gebruiken of een binnentransformator, adapter, te gebruiken. Aangeraden wordt om een buitenkabel te nemen met een IP65 bescherming en als u een transformator nodig heeft, omdat de verlichting maar op 12V of 24V werkt, dan een tuintrafo te nemen. Deze zijn spatwaterdicht, IP44, plaats ze daarom enigszins beschut, niet afdekken, tegen de muur. U kunt natuurlijk ook de aangegoten kabel van de kerstverlichting buiten gebruiken om door te voeren via een opening in de muur/het kozijn en deze dan binnen aansluiten op 230V of een binnentrafo. Batterij gevoede kerstverlichting buiten kan gewoon gebruikt worden, omdat hierbij de verlichting waterdicht gemaakt is en de batterij goed opgeborgen zit.

Licht, lichter, het meest verlicht

Als u rondstruint over onze virtuele kerstmarkt met kerstverlichting buiten, dan struikelt u over de mooiste kerst- en wintermotieven. Dankzij de toepassing van led-‘lampjes’ is kerstmis een stuk zuiniger geworden. Natuurlijk kunt u gebruik maken van echte dennenbomen in de tuin, maar dat wordt lastig op een balkon of als u helemaal geen bomen heeft. Kijk daar hebben we dan een oplossing voor. De buitenkunstkerstboom. What’s in a name! Dit is een kerstverlichting buiten- soort die preventief gemakkelijk ook naar binnen te halen is over de nacht, als u een laag hekwerk heeft of u woont op 1 hoog. Ze meten 90 cm en vormen met hun groene kleur toch een aangename kerstvolle aankleding van uw terras of balkon. Ze zijn verkrijgbaar met batterijvoeding of kleine binnentrafo/adapter. Dan zijn er nog de witte buitenkunstkerstboom varianten. Deze worden geleverd met een 24V buitentrafo. Wie dit te klassiek vindt kan ook gaan voor één van de vele motieven. Een gekleurde staande of zwemmende pinguin is eens een ander soort kerstverlichting buiten. Of een rendier in de tuin of een ijsbeer. Meestal voorzien van 24V buitenvoeding die aangesloten is op de netspanning, maar soms ook met batterijvoeding.

Kerstverlichting buiten in ’alle’ vormen en maten

Met liggende en staande rendieren, dito ijsberen en zeehonden (al dan niet met een bal op de neus) plus poolvossen, dolfijnen, pinguins, eekhoorntjes, vogels, zwanen, uilen en honden krijgen we al een aardige kerst-zoo bij elkaar. In het Duits zouden we dit een ‘tierische Weihnachten’ noemen. Of in het Engels een petsy good Christmas. Maar naast deze vorm kerstverlichting buiten is er nog meer. Wat dacht u van een heuse arrenslee, weliswaar zonder Santa Claus en de rendieren, maar wel mooi verlicht met 96 leds en 60 x 45 cm. Dat is toch echt iets om in de voortuin te zetten! Ook als er geen sneeuw is kunt u de sneeuwschuiver uithalen en als verlichte decoratie in de tuin zetten. Een aardige gimmick die net weer dat tikkeltje alternatieve creativiteit toont. Echt iets voor de onconventionele kerstliefhebber. Met 90 x 50 cm kun je hem niet missen onder het langslopen. Je blijft zeker even staan genieten. Staat helemaal mooi naast een sneeuwpop! Dus als u eens echt origineel wilt zijn met de kerst…. Ook al is halloween geen kerst, toch behoort ook een verlichte pompoen tot ons assortiment. Mooi voor in de sneeuw.

Lichtslangen en hangende kerstverlichting buiten

Als u een tuin heeft of een terras kunt u die natuurlijk bezaaien met kerstverlichting buiten, maar als u dat ontbeert dan zijn er toch nog tal van alternatieven voor aan de wand, aan het plafond of aan de kozijnen. Niet alleen maar om gewoon naar beneden te laten hangen, maar zelfs om ergens om heen te wikkelen/wentelen. Zo kunt u er zelfs een gekleurd verlicht bloemenbed van maken op het balkon of de veranda. Uiterst sfeervol! Ze zijn er in varianten variërend van 360 tot 1540 lampjes. De motieven zijn ook hier weer gul aanwezig. Van simpel ijspegels, kerststerren en rendieren tot bonte staaflichtballen. Deze vorm van kerstverlichting buiten is aanwezig in lengtes tot 10 meter. Wie zoekt die vindt! Bij ons bent u in ieder geval aan het juist adres voor een verlichte kerst!

Conventionele buitenkerstverlichting

Als u dacht dat led verlichting het zuinigste was, dan kan het nog een slag zuiniger. Namelijk met kerstverlichting buiten die op zonne-energie werkt. Gunstig geprijsd en met verschillende kleuren. Deze is bedoeld om in de tuin te prikken. Wie meer van de standaard motieven houdt komt volledig aan zijn/haar trekken met de sneeuwpop op skiën of met huppelende rendieren die heel mooi staan in lage struiken, waardoor het lijkt alsof ze door de struiken bewegen. Of wat dacht u van de smilende sneeuwpop die mooi staat op een border van maaskeien. Of anders dan zijn eveneens gekleurde tweelingbroer met bezem. Of waarom niet een bont verlichte kerstman als gastheer naast de voordeur. Een bonte combinatie van verlichte dieren en sneeuw/kerstmannen is een mooi verlichte kerstvariant van de door-de-jaarse kabouters. Kerstverlichting buiten is een ware ontdekkingsreis geworden met het enorme aanbod dat er is. Allekabels probeert u met deze tekst niet alleen smaakmakender te maken voor ons aanbod, maar juist ook een handreiking te geven van de mogelijkheden, combinaties, creatieve oplossingen die hiermee mogelijk zijn. Op die manier kun u nog meer halen uit de kerstsfeer en beleeft u reeds een aangename voorpret bij het uitkiezen, uitpakken de installeren van de kerstverlichting buiten.

Uw kerstverlichting buiten online kopen

Een kerstverlichting buiten koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over kerstverlichting buiten of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

VorigeResultaten 1 tot 120 van totaal 271 productenVolgende
Klantenservice & Informatie