Overige producten uit: Kerstverlichting buiten

Wanneer (niet) kiezen voor kerstverlichting buiten op batterij?

Hoewel dit type kerstverlichting lekker snel en gemakkelijk te plaatsen is, is het toch niet altijd de beste keuze voor wat betreft feestverlichting voor buitengebruik. Dat heeft vooral te maken met het feit dat batterijen uiteraard niet het eeuwige leven hebben. Gebruik je ze vaak en vooral langdurig, dan raken batterijen vroeger of later leeg en moeten ze onder omstandigheden ook vervangen worden. Kun je dat bij gebruik binnen nog eenvoudig oplossen met oplaadbare batterijen, buiten wordt dat wat lastiger. Dit wordt veroorzaakt doordat oplaadbare batterijen vaak last van zelfontlading hebben bij bepaalde temperaturen en temperatuurschommelingen. Bent u dus van plan om uw kerstverlichting langdurig te laten branden, overweeg dan of het wel zo handig is om kerstverlichting buiten op batterij aan te schaffen of toch een andere oplossing. Gebruikt u de verlichting elke dag maar enkele uurtjes, kijk dan inderdaad naar ons assortiment kerstverlichting buiten op batterij want een handigere oplossing is er niet.

Lichtsnoer of toch liever iets anders?

Kerstverlichting is verkrijgbaar in alle soorten en maten, dat heeft er onder andere mee te maken dat het kerstfeest de laatste jaren aan populariteit groeit. De keuze is dus soms lastig. Veel van onze modellen kerstverlichting buiten op batterij zijn lichtsnoeren. De lengte van zo’n kerstsnoer kan flink variëren. Kies de juiste lengte van zo’n kerstdecoratie ook op basis van het gebruik dat u in gedachte heeft. Wilt u het voortdurend laten branden, kies dan niet voor een meterslang snoer met tientallen lampjes. Dan is de batterij immers snel leeg. Dat geldt uiteraard niet wanneer u het snoer sporadisch wil gebruiken, of enkel met de kerstdagen zelf. Houd verder bij het online bestellen van uw kerstverlichting buiten op batterij ook rekening met het verschil tussen totale lengte en verlichte lengte. Bij de totale lengte is ook het stroomsnoertje inbegrepen en daar hangen geen lampjes aan. Verder hebben wij behalve snoeren uiteraard ook andere types kerstverlichting buiten op batterij in ons assortiment, zoals rendieren, kerstmannen, ijspegels, sneeuwmannen etc.

Batterijtjes, welk type moet u kiezen

Elektrische lampjes in feestverlichting zoals kerstverlichting branden nooit vanzelf, ze hebben altijd een voeding nodig om licht te kunnen geven. Omdat dit type verlichting buitenshuis werkt, zijn er meerdere soorten voeding in gebruik die vooral handzaam en flexibel moeten zijn. De meeste kerstverlichting buiten op batterij werkt met AA batterijen. Dat kan een enkel batterijtje zijn, maar ook een hele serie. Check altijd hoeveel batterijen nodig zijn in de kerstverlichting buiten op batterij en uiteraard ook of ze standaard meegeleverd worden. Wordt het product geleverd exclusief batterijen, kunt u natuurlijk altijd de benodigde batterijen in een keer online bij ons mee bestellen. Behalve de slanke AA batterijen wordt ook wel gebruikgemaakt van de dikkere D batterijen. Hoewel oplaadbare batterijen niet zo vaak buiten gebruikt worden, is daar een uitzondering op. Sommige types kerstverlichting buiten op batterij werken met zonne energie. Met behulp van solar cellen wordt een oplaadbare batterij (of accu) telkens weer opgeladen.

Extra functies kerstverlichting buiten op batterij

Kerstverlichting buiten op batterij heeft enkele extra functies als optie. Zo wordt veel verlichting aangestoken door de stekker in het stopcontact te steken, maar bij kerstverlichting buiten op batterij gaat dat natuurlijk niet. Elke keer een knopje omzetten in de kou buiten is ook niet altijd even handig, dus werkt de meer intelligente variant met een timer. Die stelt u in op de gewenste tijden en het licht gaat automatisch aan en uit. Dit is ook handig om de batterijduur te verlengen, als er niemand kijkt hoeft het licht immers ook niet aan. Diverse uitvoeringen van onze kerstverlichting buiten op batterij zijn voorzien van een sensor. Registreert de sensor beweging, dan schakelt deze de kerstverlichting aan. Is er gedurende een bepaalde tijd geen beweging meer waargenomen, dan schakelt de sensor de kerstverlichting buiten op batterij ook weer uit. Zo bespaart u de batterij en zorgt ook niet lichtoverlast wanneer er niemand in de buurt is. Een andere optie is om uw kerstverlichting buiten op batterij ook draadloos te bevestigen. Dat geldt met name voor verlichting waarbij u normaliter snoerverlichting verwacht, bijvoorbeeld bij kaarsverlichting voor in de boom.

Uw kerstverlichting buiten op batterij online kopen

Kerstverlichting buiten op batterij hebben wij in alle soorten en maten in ons assortiment. Dit soort kerstverlichting koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over kerstverlichting buiten op batterij of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.


Klantenservice & Informatie