Overige Producten 
Kabels 
Account  

Ijspegel Verlichting

Verschillende soorten ijspegel verlichting

IJspegel verlichting komt in verschillende vormen en maten voor in de natuur en dus ook in ons assortiment. Zo zijn er varianten om in de kerstboom te hangen, zodat het lijkt alsof de kerstboom in winterse sferen buiten staat. Ook zijn er lichtkettingen voor aan uw gevel, bijvoorbeeld onder de dakgoot. Heeft u liever ijspegels voor uw ramen? Dan biedt een lichtgordijn de ideale verlichting! Plaats eenvoudig het lichtgordijn voor uw ramen en u heeft verschillende verlichte slingers. Veel ijspegelverlichting buiten heeft een flikkerend effect, waardoor het lijkt alsof er nog steeds sneeuw valt.

Types ijspegel verlichting buiten en binnenshuis

IJspegel verlichting buiten en binnenshuis is er in een klein aantal soorten. Zo is het aanbod overzichtelijk. Een groot deel van ons assortiment ijspegelverlichting is voorzien van led lampen. Dit type lamp is erg zuinig en kan tot wel 80% energiebesparing opleveren ten opzichte van gloeilampen. Daarom is deze verlichting ideaal wanneer u de lampen veel uren wilt laten branden. Een voordeel van gloeilampen tegenover led lampen is dat een gloeilamp altijd dimbaar is, dit is bij led niet het geval. Voor een pegel van ijs met led lampen heeft u een speciale led dimmer nodig, waar op een gloeilamp vrijwel iedere standaard dimmer kan worden aangesloten. U kunt dus ijspegel verlichting zelfs dimmen tot de lichtsterkte die u graag had gehad.

Pegels per strekkende meter

IJspegelverlichting hebben we in diverse lengtes. We hebben het dan niet over de lengte van de ijspegel, maar over de lengte van het snoer. We hebben ze in lengtes van 1 meter, maar ook ijspegelverlichting van een meter of 5 is geen punt. Met deze standaard lengtes kunt u al veel items van de juiste kerstsfeer voorzien. Wilt u echt serieus uitpakken, bijvoorbeeld in de wijk waar u woont? Dan kunt u natuurlijk meerdere elementen ijspegelverlichting buiten naast elkaar hangen. We hebben ze daarnaast ook in koppelbare uitvoering. Een ijspegelverlichting buiten voor een hele straat is kortom geen enkel probleem. Dus woont u in een wijk die met de kerst helemaal los wil gaan: dat kan vrij eenvoudig met koppelbare ijspegelverlichting buiten.

IJspegel lampjes

Hoe langer de ijspegelverlichting hoe meer lampjes. Zou u denken, maar dat hoeft niet te kloppen. Het ligt aan de lengte van de ijspegels. Zo hebben we ijspegelverlichting van 1 meter met 100 lampjes, maar ook ijspegelverlichting van 4 meter met 25 lampjes. In principe maakt het niet zoveel verschil, het ligt in dit geval aan het ontwerp van de ijspegelverlichting. Sommige ijspegels zijn langer en hebben maar 1 lampje aan boord, maar die doet wel fatsoenlijk zijn werk. Toch wel fijn dat het juist met de kerst niet om het aantal pegels gaat (maar wel om de ijspegels natuurlijk).

Uw ijspegelverlichting online kopen

IJspegel verlichting buiten of binnenshuis koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over verlichte ijspegels of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie