"
Ijspegelverlichting - led kerstverlichting buiten en binnen - 16 lampjes - 3.75 meter - koud wit
  • Lichtkleur:
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 25,99
Ijspegelverlichting - led kerstverlichting buiten en binnen - 336 lampjes - 10.8 meter - warm wit
  • Lichtkleur:
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 59,99
Lichtgordijn - led kerstverlichting binnen en buiten - 96 lampjes - 3 meter- warm wit
  • Lichtkleur:
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 31,49

IJspegelverlichting led: kerstverlichting verandert

IJspegel verlichting komt in verschillende vormen en maten voor in de natuur en dus ook in ons assortiment. Zo is ijspegelverlichting led bezig aan een hype. Er zijn varianten om in de kerstboom te hangen, zodat het lijkt alsof de kerstboom in winterse sferen buiten staat. Ook zijn er lichtkettingen voor aan uw gevel, bijvoorbeeld onder de dakgoot. Heeft u liever ijspegels voor uw ramen? Dan biedt een lichtgordijn de ideale verlichting! Plaats eenvoudig het lichtgordijn voor uw ramen en u heeft verschillende verlichte slingers. Kerstverlichting buiten heeft soms een flikkerend effect, waardoor het lijkt alsof er voortdurend sneeuw valt. IJspegel verlichting buiten en binnenshuis is er eveneens in een aantal soorten. Een groot deel van ons assortiment ijspegelverlichting buiten is voorzien van led lampen. Dit type lamp is erg zuinig en kan tot wel 80% energiebesparing opleveren ten opzichte van gloeilampen. Daarom is deze verlichting ideaal wanneer u de lampen veel uren wilt laten branden. Een voordeel van gloeilampen tegenover led lampen is dat een gloeilamp dimbaar is, dit is bij led niet altijd het geval. Voor een pegel van ijs met led lampen heeft u een speciale led dimmer nodig, terwijl een gloeilamp op vrijwel iedere standaard dimmer kan worden aangesloten. Ook hiermee bespaart u kosten.

IJspegelverlichting koppelbaar voor pegels per strekkende meter

IJspegelverlichting led hebben we in diverse lengtes. We hebben het dan niet over de lengte van de ijspegel, maar over de lengte van het snoer. We hebben dit soort kerstverlichting in lengtes van 1 meter, maar ook ijspegel verlichting van een meter of 5 is geen punt. Met deze standaard lengtes kunt u al veel items van de juiste kerstsfeer voorzien. Wilt u echt serieus uitpakken, bijvoorbeeld in de wijk waar u woont? Dan kunt u natuurlijk meerdere elementen naast elkaar hangen. We hebben ze daarnaast ook in koppelbare uitvoering. Een ijspegelverlichting buiten koppelbaar voor een hele straat is kortom geen enkel probleem. Dus woont u in een wijk die met de kerst helemaal los wil gaan: dat kan vrij eenvoudig met koppelbare ijspegelverlichting buiten. Bent u op zoek naar afwijkende maten of twijfelt u of de verlichting die u op het oog hebt koppelbaar is? Neem gerust contact op en samen met u zoeken en leveren we voor u precies de passende ijspegelverlichting koppelbaar op maat.

IJspegel lampjes

Hoe langer de verlichting hoe meer lampjes. Dat zou u wellicht denken, maar dat hoeft niet altijd te kloppen. Het ligt bijvoorbeeld ook aan de lengte van de ijspegels. Zo hebben we ijspegel verlichting van 1 meter met 100 lampjes, maar ook ijspegel verlichting buiten van 4 meter met 25 lampjes. In principe maakt het niet zoveel verschil, het ligt in dit geval aan het ontwerp van de ijspegelverlichting. Sommige ijspegels zijn langer en hebben maar 1 lampje aan boord, maar die doet wel fatsoenlijk zijn werk. Toch wel fijn dat het juist met de kerst niet om het aantal pegels gaat (maar wel om de ijspegels natuurlijk). En het mooiste is: u hoeft niet te wachten totdat de kerstperiode aanbreekt. Overvalt het kerstgevoel u spontaan tijdens de zomer in een hittegolf? Laptop of tablet aan, drankje erbij en sla uw slag.