Kabels 
Overige Producten 
Account  

USB Stick


VorigeResultaten 1 tot 30 van totaal 100 productenVolgende

Waar moet u op letten bij de aanschaf?

Het aantal namen waaronder de USB stick bekend staat is groot. Datastick, memorystick, Flashdrive, USB pen zijn wel het meest gebruikt, naast de formeel juiste benaming: USB stick. In 2000 verscheen de eerste stick op de markt met een geheugen van 8MB. Inmiddels zijn we de grens van 1TB overschreden. Toch zijn er niet zoveel mensen die gaan voor de hoogste snelheid en het grootste geheugen. Een USB stick met 64GB of een USB stick met 128 GB zijn voor de meeste toepassingen ruim voldoende. Het loont zich wel om even te kijken naar de gebruikte USB versie. We leggen het hierna kort uit.

USB 2.0 of 3.0?

Kiest u voor een standaard USB 2.0 stick, of gaat u voor de laatste standaard USB 3.0? In de webshop van Allekabels kunt u beide varianten kopen. Zet u regelmatig grote hoeveelheden data over met een stick, dan is een USB 3.0 wellicht een slimme keuze. Deze datasticks werken in principe tot wel 10x sneller dan de iets oudere USB 2.0 stick. Een voorwaarde voor optimale werking is natuurlijk wel dat uw computers zijn voorzien van een USB 3.0 poort. Is dat niet het geval, is dat verder geen ramp. U kunt rustig een USB stick 3.0 kopen, die werkt prima op een USB 2 poort. Bovendien bent u dan voor de toekomst al klaar, wanneer uw apparatuur wél een USB 3 poort heeft.

Opslagcapaciteit

Zet u alleen maar tekstdocumenten over met uw stick of werkt u juist met hele grote bestanden als video’s en foto’s? Bij het kopen van een USB is het belangrijk dat u van tevoren goed nadenkt over de gewenste opslagcapaciteit. Voor sommige gebruikers is 8 GB ruim voldoende, terwijl voor anderen 128 GB nog aan de krappe kant is! Meest verkocht zijn de USB stick met 64G en een USB stick met 128 GB. Als u behoefte heeft aan een specifiek merk, dat kan. We hebben types van Emtec, Integral, Intenso, Mediarange, Verbatim en ook USB stick SanDisk zit in het assortiment.

Het oog wil ook wat: leuke en grappige modellen

De tijd dat IT apparatuur vooral saai was, ligt lang achter ons. Een PC wordt tegenwoordig ook op zijn uiterlijk gekocht, net zoals accessoires als een datastick. Behalve strak vormgegeven exemplaren hebben wij ook de serie “leuke USB stick" of grappige USB stick” in ons assortiment. Dat assortiment wisselt regelmatig omdat de hypes en trends voor wat betreft vormgeving ook regelmatig veranderen. Van de andere kant: Asterix en Superman willen nog wel eens als leuke USB stick voorbijkomen. En je zou het niet verwachten: een schildpad stick is bijna net zo snel als een Speedy Gonzales stick. Zoekt u een grappige USB stick, bij Allekabels hebben we ze.

Uw USB stick online kopen

Een USB stick koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een datastick of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie