Kabels 
Overige Producten 
Account  

Netwerk Kabel per Rol


VorigeResultaten 1 tot 100 van totaal 181 productenVolgende

Waarom kiezen voor een netwerkkabel op rol?

Met een netwerkkabel op rol haalt u voor een voordelige prijs genoeg netwerkkabel in huis om grote afstanden te overbruggen. Desgewenst kunt u zelf natuurlijk de netwerkkabel op rol in meerdere stukken verdelen en hiermee de aansluitingen maken die u zelf wilt. Netwerkkabels per rol kopen is vooral voordelig wanneer u van plan bent een uitgebreid netwerk aan te leggen, bijvoorbeeld in een kantoorsituatie. Waarom kunt u nou het beste kiezen voor netwerkkabels op rol, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een draadloos netwerk? Met een bekabeld netwerk behoudt u een snellere, stabielere verbinding. Bovendien is uw netwerk veiliger wanneer u dit bekabeld gebruikt. Met een netwerkkabel op rol schaft u gemakkelijk genoeg kabel aan om al uw ruimtes van een netwerkverbinding te voorzien.

Welke kabel moet ik kiezen?

Zoals u wellicht al gezien heeft, zijn onze netwerkkabels op rol verkrijgbaar in verschillende categorieën, aangeduid met CAT. Deze categorieën geven de snelheid weer waarmee de netwerkkabel op rol data kan doorgeven. Daarbij behaalt een CAT5 kabel de laagste snelheid (tot 1000 Mbps) en een CAT7 kabel de hoogste (tot 10.000 Mbps). Verder is er nog verschil tussen kabels met een vaste kern en een flexibele kern. Een netwerkkabel op rol met een vaste kern heeft aan de binnenkant aansluitdraden van koperdraad voor vaste inbouw/opbouw. Bij een netwerkkabel op rol met flexibele kern zijn dit gewikkelde dunne koperdraadjes voor bevestiging op een RJ45 stekker.

Aan de slag met netwerkkabels per rol

Als u uw netwerkkabels per rol koopt, zijn deze helaas niet direct klaar om in een router te steken en ermee aan de slag te gaan. Voordeel is wel dat u met netwerkkabels per rol uw netwerk volledig op maat kunt maken en hierdoor niet met overtollige kabel komt te zitten die u moeilijk kunt wegwerken. Als u de kabel op maat heeft geknipt, zult u de kabel eerst een stukje moeten strippen. Dit kan met een stanleymes, maar uiteraard ook met een speciaal daarvoor bedoelde striptang. Ook deze zijn verkrijgbaar bij Allekabels. Na het blootleggen van de aders draait u deze voorzichtig uit elkaar en sorteert u deze. Knip vervolgens de aders in een rechte lijn, om ze allemaal dezelfde lengte te geven. Schuif dan de aders in een modulaire RJ45 stekker en gebruik een krimptang om deze vast te zetten.

Alles wat u nodig heeft voor uw netwerkoplossing

Zoals uit bovenstaande instructie blijkt, heeft u meer nodig dan alleen een netwerkkabel op rol. Allekabels biedt uiteraard ook alle benodigdheden om de netwerkkabels per rol klaar te maken voor gebruik, zoals modulaire RJ45 stekkers, krimptangen en striptangen. Wilt u het helemaal professioneel aanpakken, dan leveren wij uiteraard ook patchpanelen en serverkasten, inclusief alles wat u nodig heeft om uw serverruimte volledig in te richten. Voor al uw netwerkoplossingen bent u bij Allekabels aan het juiste adres. Maar een bekabeld netwerk begint uiteraard met die netwerkkabels op rol. Bestelt u dus snel alles wat u nodig heeft, zodat u kunt beginnen met het aanleggen van uw netwerkoplossing.

Uw netwerkkabel op rol online kopen

Een netwerkkabel op rol koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over netwerkkabels per rol of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie