Draadloos toetsenbord met muis - Logitech

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
Merk: Logitech MK330,
Indeling: QWERTY - Rubberdome over membrane,
Aansluiting: Draadloos USB,
Extra: 11 Multimediatoetsen,
Voeding: 2xAA batterijen (incl).
Productcode: 1280162
voorraad: 22
€ 49,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1280162
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 49,99
Meer informatie over dit product

Met zowel het keyboard als de optische muis uit dit toetsenbord en muis setje Logitech MK330 wordt werken, of dat nu op kantoor of thuis is, een stuk prettiger. Zo zitten er knoppen op het toetsenbord waaraan u zelf bepaalde handelingen kunt koppelen. Het QWERTY-toetsenbord beschikt zelfs over meerdere programmeerbare toetsen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld snelkoppelingen maken naar websites of naar programma’s of documenten die u vaak opent of snel nodig heeft. Verder typen de toetsen comfortabel omdat ze plat zijn en vrijwel geluidloos. Dit bevordert niet alleen uw eigen productiviteit, maar ook die van eventuele collega’s.

Veelzijdig

Met de verschillende multimediatoetsen kunt u onder andere audio- of videobestanden op bijvoorbeeld YouTube of Spotify afspelen, vooruitspoelen en/of pauzeren via uw toetsenbord. Verder is het handig dat alles draadloos werkt, dus u hoeft nooit meer met USB-kabels in de weer. De aansluiting van beide apparaten gaat via een enkele USB-adapter. Deze stopt u in een USB-poort, van uw laptop of pc, en de muis en het toetsenbord zullen vervolgens draadloos verbinding maken met uw computer. Bij dit setje krijgt u de batterijen voor zowel het toetsenbord als de computermuis er gratis bij.

Optische muis

De muis is nauwkeurig en geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. De vorm van de muis zorgt ervoor dat u de hele dag fijn kunt werken. Tevens heeft deze optische muis door de stabiele digitale verbinding met de USB-adapter nooit last van haperingen of storingen. Ten slotte: met 11 sneltoetsen en 12 F-toetsen heeft u rechtstreekse toegang tot veel acties.

Specificaties

MerkLogitech MK330
IndelingQWERTY - Rubberdome over membrane
AansluitingDraadloos USB
Extra11 Multimediatoetsen
Voeding2xAA batterijen (incl)
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie