Bedraad toetsenbord - Cherry

Merk: Cherry G84-5200LCMEU-2,
Indeling: QWERTY - Scissor-switches,
Aansluiting: Bedraad USB,
Extra: Compact,
Kabellengte: 2.5m.
Productcode: 1267083

178
Levertijd: 3 tot 4 werkdagen

€ 74,59 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1267083
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 74,59
Meer informatie over dit product

Het Cherry G84-4100 bedraad toetsenbord wit is een compact, bedraad toetsenbord betreft dat gebruikmaakt van een USB-kabel. Deze kabel zit aan het product vast en heeft aan de andere zijde een mannelijke USB-A-connector. Deze plugt u eenvoudig in een vrije USB-poort van uw laptop of pc om op deze manier een verbinding tot stand te brengen tussen dit product en het andere apparaat.

Voordeel van een bedraad keyboard

Het voordeel van een verbinding via een USB-kabel, in tegenstelling tot bijvoorbeeld via bluetooth, is dat deze verbinding altijd optimaal is en niet weg kan vallen. Dit wil namelijk nog weleens gebeuren bij draadloze verbindingstechnieken. Bij dit keyboard heeft u daar dus geen last van. De USB-kabel is daarbij, met een lengte van maar liefst 2,5 meter, bijzonder lang te noemen waardoor u veel vrijheid heeft hoe ver u van het beeldscherm gaat zitten. Omdat u dus gebruikmaakt van een USB-kabel om een verbinding tot stand te brengen tussen het keyboard en bijvoorbeeld uw pc of laptop, heeft u altijd een stabiele, veilige en snelle verbinding tussen allebei de apparaten. Het toetsenbord zelf is verder zwart van kleur en heeft een gewicht van 550 gram.

Mechanische toetsen

Wat het Cherry G84-4100 bedraad toetsenbord wit zo’n fijne tool maakt, zijn de mechanische toetsen. Dit zijn toetsen die allemaal een eigen schakelaar hebben. Dit betekent dat ze snel reageren, lang meegaan en soepel typen. De toetsen hebben een levensduur van ruim 20 miljoen toetsaanslagen per toets. Een ander handigheidje is de aanwezigheid, aan de rechterzijde van het keyboard, van een numeriek deel. Hiermee kunt u makkelijker en sneller met cijfers werken, zoals bijvoorbeeld sommen en formules uitrekenen en invoeren, uw boekhouding/administratie doen en eigenlijk alles wat met getallen te maken heeft. Dit scheelt u weer tijd die u voor andere dingen kunt gebruiken.

Specificaties

MerkCherry G84-5200LCMEU-2
IndelingQWERTY - Scissor-switches
AansluitingBedraad USB
ExtraCompact
Kabellengte2.5m
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie