Kabels 
Overige Producten 
Account  

Bluetooth toetsenborden

Wilt u graag een draadloos toetsenbord voor uw pc, laptop of smartphone? Een Bluetooth toetsenbord maakt via Bluetooth draadloos verbinding met uw apparaat en u hoeft geen USB-kabel meer aan te sluiten. Dat is gemakkelijk voor onderweg, bijvoorbeeld in de trein, maar ook gewoon thuis kunt u genieten van meer vrijheid tijdens het typen, achter uw bureau of op de bank. Allekabels biedt verschillende types toetsenborden, van bekende merken zoals HP en Logitech. Lees meer

Bluetooth toetsenbord op accu of op batterijen

In ons assortiment vindt u Bluetooth toetsenborden met accu of met batterijen. Het voordeel van een Bluetooth toetsenbord met accu is dat u geen batterijen hoeft te kopen of te verwisselen. Is het toetsenbord bijna leeg, laadt u de accu eenvoudig weer op via een stopcontact. Bent u echter veel onderweg, dan is een toetsenbord met batterijen wellicht handiger. Het toetsenbord hoeft dan niet eerst op te laden, maar de batterijen kunnen snel verwisseld worden, zodat u meteen verder kunt werken. De toetsenborden op batterij werken tientallen uren non-stop op één batterij. Met werkdagen van gemiddeld 8 uur per dag, kunt u dus makkelijk een paar werkweken vooruit.

Bluetooth toetsenbord voor tablets

Op het kleine touchscreen van een tablet of smartphone werken, is niet altijd even handig. Speciaal voor tablets zijn er Bluetooth toetsenborden met tablet-standaard. Zo kunt u met een fysiek toetsenbord lange teksten verwerken of chatten op WhatsApp. Deze toetsenborden zijn voorzien van een gleuf of een opzetstuk om uw tablet of smartphone in te plaatsen, als een beeldscherm. Veel van deze toetsenborden kunnen via een fysieke knop schakelen tussen meerdere Bluetooth apparaten. Zo wisselt u eenvoudig en snel tussen uw smartphone en tablet.

Qwerty en Azerty

Er zijn verschillende toetsenbord-indelingen. Elke indeling heeft een variatie in de locatie van bepaalde toetsen. De meest opvallende is het verschil tussen Qwerty en Azerty. Deze namen slaan op de bovenste regel letters op het toetsenbord. Bij Duitse toetsenborden is dit bijvoorbeeld Qwertz en bij Belgische Azerty, terwijl de meeste Europese landen Qwerty gebruiken. Daarnaast zijn er nog andere kleinere verschillen in de indeling van een toetsenbord. De in Nederland standaard indeling is VS-internationaal. Bij andere indelingen zit een aantal leestekens op een andere plek.

Online een Bluetooth toetsenbord kopen?

Een Bluetooth toetsenbord koopt u online bij Allekabels. Bestelt u voor 22:00 uur en hebben wij het product op voorraad? Dan ontvangt u uw toetsenbord de volgende dag al in huis. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Heeft u nog vragen over toetsenborden of de bezorging? Onze klantenservice staat graag voor u klaar! Voor zowel uw telefonische als uw schriftelijke vragen kunt u bij ons terecht.

Voorbeeld:Het verschil in lay-out tussen een Engelse en een Amerikaanse toetsenbordindeling.

Klantenservice & Informatie