USB Micro B datakabel - 1 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
USB micro B datakabel,
Type: USB 2.0,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB Micro B Male,
1 meter.
Productcode: 1098239
voorraad: 18.547
€ 3,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1098239
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 3,99Aantal 10-49: € 3,85Aantal 50-249: € 3,51Aantal 250+: € 3,19
Meer informatie over dit product

Met de Goobay micro USB kabel 1 meter is het mogelijk om al uw digitale apparaten zeer eenvoudig op te laden. Daarnaast kunt u met behulp van dit handige snoer razendsnel uw apparaten synchroniseren of bestanden overzetten, bijvoorbeeld op uw laptop of pc. Dit USB product heeft twee aansluitingen: aan de ene kant de micro USB B aansluiting (male) die u kunt vinden in diverse smartphones. Aan de andere zijde kunt u de standaard USB 2.0-aansluiting (male) vinden, zoals u die vindt bij laptops, pc’s en digitale camera’s. Beide aansluitingen zijn dubbel afgeschermd door middel van stofkapjes. Het snoer is verder zwart van kleur.

Hi-Speed datatransmissie

Maakt u graag veel foto’s met uw smartphone of heeft u net een groot event gefotografeerd met uw digitale camera? Dan is het fijn om de bestanden veilig en snel over te kunnen zetten op uw laptop of vaste pc. Dit kunt u zeer snel doen met behulp van dit product, waarmee u verzekerd bent van Hi-Speed datatransmissies tot 480 Mbit/s. Wist u dat de binnenleider van de Goobay micro USB kabel 1 meter bovendien is gemaakt van vertind koper? Dit betekent dat de oplaadkabel beter beschermd is tegen in vloeden van buitenaf, waardoor u veel langer plezier zal hebben van dit snoer. Dit accessoire is dus niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook duurzaam.

Meerdere kabelsoorten

Van het merk Goobay kunt u van nog veel meer soorten snoeren vinden met diverse aansluitingen voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld HDMI kabels, Lightning naar USB kabels of USB C naar USB A kabels. De micro USB snoeren zijn ook verkrijgbaar in een zeer korte variant van 0,6 meter en een langere versie van 1,8 meter. Op kabelproducten van Goobay krijgt u bovendien gemiddeld twee jaar bedrijfsgarantie.

Specificaties

Aansluiting inputUSB 2.0 male (type A)
Aansluiting outputUSB 2.0 micro male (type B)
KleurZwart
Spanning5 V
Max. overdrachtssnelheid0.48 Gbit/s
Kabellengte1 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie