USB 2.0 A - B Kabel

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
USB A naar USB B Kabel - Zwart,
Type: 2.0 - High Speed,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB B Male,
Verguld: Nee,
0.25 meter.
Productcode: 1285874
voorraad: 727
€ 0,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1285874
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 0,99Aantal 10-49: € 0,96Aantal 50-249: € 0,87Aantal 250+: € 0,79
Meer informatie over dit product

Voor de dataverbinding met een computer of een laptop kunnen verschillende soorten aansluitingen gebruikt. De aansluiting dat hiervoor het meest gebruikt wordt is een standaard USB A aansluiting. Apparaten zoals printers, scanners, externe harde schijven en verschillende soorten randapparatuur maken echter vaak gebruik van een type B stekker. Deze stekker is in verhouding tot een versie A stekker niet plat en breed, maar dik en vierkant. De Goobay USB A naar USB B kabel zwart 0,25 meter maakt het mogelijk om een dataverbinding tussen een dergelijk apparaat en een computer of laptop te maken.

Technische eigenschappen

De kabel is hiervoor eenvoudig te gebruiken door de beide stekkers die gemonteerd zijn. Het snoer heeft een lengte van 25 centimeter en beschikt over een type A en een type B stekker. De eerste connector is bedoeld voor het maken van een verbinding met de Universal Serial Bus poort op een computer of laptop. De tweede kan gebruikt worden om het gewenste apparaat te verbinden met de computer. De Goobay USB A naar USB B kabel zwart 0,25 meter kan zo bijvoorbeeld gebruikt worden voor de aansluiting met een printer, een scanner of bijvoorbeeld een externe harde schijf.

Overige eigenschappen

De stekkers van deze kabel zijn van versie 2.0. Dit staat ook wel bekend als 2.0 High Speed. Het is met deze techniek namelijk mogelijk om de Goobay USB A naar USB B kabel zwart 0,25 meter te gebruiken voor het uitwisselen van gegevens tussen twee apparaten met een snelheid tot 480 Mbit per seconde. De computer en het gekoppelde apparaat moeten dan wel beschikking hebben over een Universal Serial Bus 2.0 aansluiting of hoger. Het is ook mogelijk om het snoer aan te sluiten op een versie 1.1 aansluiting. De maximale snelheid voor het overdragen van gegevens is dan 12 Mbit per seconde.

Extra informatie

Het snoer heeft een kern met een aderdikte van 30 AWG. De kern van dit product is gemaakt van koper en beschikt over een dubbele afscherming. Samen met de mantel van pvc die om deze kern gevormd is biedt dit bescherming tegen storingen op het gegevenssignaal dat over de kabel moet worden doorgezonden. De connectoren van beide stekkers zijn niet verguld. Apparaten die verbonden worden met de computer met behulp van deze kabel kunnen ook via deze weg van voeding worden voorzien. Dit kan bijvoorbeeld bij het gebruik van een externe harde schijf of een printer.

Specificaties

USB A naar USB B Kabel - Zwart
Type2.0 - High Speed
Aansluiting 1USB A Male
Aansluiting 2USB B Male
VerguldNee
0.25 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie