USB Mini datakabel - 1.8 meter

Op werkdagen vVoor 22u besteld, morgen in huis.
USB mini datakabel,
Aansluiting 1: USB A Male,
Aansluiting 2: USB Mini Male,
1.8 meter.
Productcode: 1421
voorraad: 9.411
€ 4,99 (Incl. BTW)
Productcode: 1421
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 4,99Aantal 10-49: € 4,82Aantal 50-249: € 4,39Aantal 250+: € 3,99
Meer informatie over dit product

Dit snoer kan worden gebruikt voor het doorgeven van data en voor het opladen van apparaten. Het is afhankelijk van de apparatuur die er gebruikt wordt welk type bekabeling er nodig is. Er zijn namelijk verschillende soorten USB aansluitingen. De type A aansluiting is de meest voorkomende aansluiting op dit gebied en is vaak aanwezig op computers. Veel apparaten worden dan ook geleverd met bekabeling die voorzien is van een aansluiting voor het betreffende apparaat en een type A stekker aan de andere kant voor de verbinding met de computer. Randapparaten zoals externe harde schijven, camera’s en andere apparatuur kunnen ook gebruikmaken van een ministekker. Om apparaten met een type A en mini USB kabel aan elkaar te koppelen is er de Goobay mini USB kabel 1.8 meter.

Technische eigenschappen

Dit snoer heeft een lengte van 1,8 meter en is aan beide uiteinden voorzien van een USB stekker. De type A stekker is een gebruikelijke stekker die in de standaard poort(en) van een computer of ander apparaat gebruikt kunnen worden. De ministekker is een zeer compacte uitvoering. Het is met de Goobay mini USB kabel 1.8 meter mogelijk om gegevens te verzenden tussen twee apparaten en om een apparaat van voeding te voorzien.

Overige eigenschappen

Door de koppeling te maken met het apparaat wordt er ook spanning geleverd. Hierdoor wordt het mogelijk gemaakt om met de Goobay mini USB kabel 1.8 meter bijvoorbeeld de accu van een apparaat zoals een fotocamera op te laden. Met een netstroomadapter is het ook mogelijk om dit product te gebruiken als laadkabel aan een gewoon stopcontact. Deze wordt in een stopcontact geplaatst en beschikt over een type A aansluiting voor de kabel.

Extra informatie

Deze bekabeling wordt geleverd exclusief een dergelijke netstroomadapter. Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van de adapter die in veel gevallen met het betreffende apparaat wordt meegeleverd. Deze kabel is voorzien van Universal Serial Bus versie 2.0. Deze versie maakt het mogelijk om gegevens tussen twee apparaten te verwerken met een overdrachtssnelheid van data tot maximaal 480 Mbit per seconde. De apparaten die aan elkaar gekoppeld worden met dit snoer moeten dan wel allebei de beschikking hebben over deze 2.0 aansluiting of hoger. Met een versie 1.1 aansluiting zal de maximale snelheid 12 Mbit per seconde zijn.

Specificaties

USB mini datakabel
Aansluiting 1USB A Male
Aansluiting 2USB Mini Male
1.8 meter
Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie