"

S-Video kabel

Voor 22u besteld, morgen in huis
voorraad: 1.301
€ 6,49
Incl. BTW
Productcode: 3213
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 6,49Aantal 10-49: € 6,26Aantal 50-249: € 5,71
250+ Vraag een offerte aanNu aanvragen
Koop  1 Artikel  voor € 6,49
Meer informatie over dit product

Allteq S-video kabel
Deze Allteq S-video kabel van 2 meter lengte is geschikt voor een analoge verbinding met een monitor. De S-video kabel maakt gebruik van twee coaxverbindingen en een 4-pins connector, een mini DIN4 connector. De impedantie is 75 ohm. Het is bekabeling die uitsluitend een beeldsignaal transporteert, voor audiosignalen moet naar een andere oplossing zoals scart worden gekeken.

Gebruik
Het is belangrijk dat je bekabeling kiest die niet langer is dan nodig. Hoewel het snoer afgeschermd is, kan er toch interferentie optreden. Dit geldt zeker bij langere kabels. Heb je analoge apparatuur en heeft deze aansluitingen voor zowel composiet video als S-video, dan heeft S-video de voorkeur omdat dit vaak een hogere beeldkwaliteit geeft. Dit is vooral een voordeel als je video wilt opnemen, maar ook bij afspelen kun je vaak van een scherper en mooier beeld genieten.

Kenmerken
• Verkrijgbaar in diverse lengtes
• Vergulde contacten
• Impedantie 75 ohm

Overige informatie
Het is al een oudere standaard, bedoeld als upgrade van het door consumenten veelgebruikte VHS. S-video, ook wel aangeduid met “Super Video” gebruikt twee aparte aansluitingen. De ene aansluiting wordt gebruikt voor het Y- of helderheidssignaal en de tweede aansluiting wordt gebruikt voor het C- of kleurensignaal. De kabel is in diverse lengtes verkrijgbaar. De garantie bedraagt 5 jaar.

Specificaties

Aansluiting 1S-Video male
Aansluiting 2S-Video male
KleurZwart
Lengte2 meter
VerguldJa
Productcode: 3213
Andere producten in deze categorie