Kabels 
Overige Producten 
Account  

U kunt bij ons op de volgende manieren veilig betalen:

 

iDeal

Wanneer u kiest voor betalen met iDeal, kunt u direct inloggen op uw eigen bankrekening. Als u middels iDeal betaalt staat uw bestelling direct als betaald gemarkeerd in ons systeem. U rekent af in uw vertrouwde internetbetaalomgeving die wordt beveiligd door uw bank.

icons ABN AMRO
icons Friesland Bank
icons ING
icons ASN Bank
icons Rabobank
icons Regio bank
icons SNS Bank
icons Triodos Bank
icons Van Lanschot Bank
Lees meer
 

Bankoverschrijving

Wanneer u kiest voor vooruitbetalen per bank, zal de website automatisch per e-mail bevestigen dat u uw bestelling heeft geplaatst. Daarnaast ziet u in het vervolgscherm uw factuurnummer en het rekeningnummer van Allekabels BV waar u het totaalbedrag van uw bestelling naar kunt overboeken. Het is van belang dat u het factuurnummer als kenmerk van uw bestelling vermeldt.

Houd u hierbij rekening met ? tot drie werkdagen die uw bank nodig heeft om uw betaling te verwerken. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, e-mailen wij u hier een bevestiging van en nemen wij uw bestelling in behandeling. Heeft u drie werkdagen na het plaatsen van uw bestelling nog geen bevestiging van ontvangst van uw betaling ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice. Onze levertijden gaan in vanaf het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen.

Indien u de verzending van uw bestelling wilt bespoedigen, maakt u dan géén gebruik van een bankoverschrijving en kies voor een andere betalingsmogelijkheid.

Lees meer
 

PayPal

Een betaling via Paypal verloopt als volgt:

Indien u geen Paypal account heeft, zal de Paypal-site u op een gemakkelijke manier leiden door de stappen om een account, gekoppeld aan uw creditcard of bankrekening, aan te maken. Als u al een account heeft bij Paypal, kunt u via de u bekende, gemakkelijke manier betalen.

Als u met Paypal betaalt, staat uw bestelling direct als betaald gemarkeerd in ons systeem. Wij nemen uw bestelling dan dezelfde (werk)dag in behandeling.

De kosten van betalen met Paypal bedragen € 0,85.

Lees meer
 

CreditCard & European Payment Options

Wij verwerken o.a. creditcardbetalingen en betalingen via mistercash, giropay en Sofortbanking.
Via Allekabels kunt u betalen o.a. met:
* Mister Cash
* MasterCard
* Maestro
* VISA
* VPAY
* GiroPay
* Sofortbanking

Lees meer
 

Op rekening

Zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om een bestelling op rekening te plaatsen. Wanneer u kiest voor de optie 'Zakelijk', verschijnt bij het afrekenen de betaaloptie 'op rekening'. Op het moment dat u uw bestelling afrondt, worden uw gegevens gecontroleerd door de creditmanagement afdeling van onze betaalpartner Billink. Wij hanteren een standaard betaaltermijn van 30 dagen. Afwijkende betaaltermijn of vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer {PHONE_BY_SITE}.

Voor een zakelijke bestelling op rekening gelden andere levertijden als voor een particuliere bestelling. Dat betekent: op werkdagen vóór 17.00 uur besteld, mits voorradig, dezelfde dag verzonden.

De kosten bedragen €2,95 als u alleen een factuur per e-mail wenst te ontvangen en €3,95 als u kiest voor zowel een fysieke factuur per post als een factuur per e-mail.

Lees meer
 

Achteraf betalen

U kunt bij ons een bestelling plaatsen die u pas na levering van de bestelde producten hoeft te betalen. Op de afrekenpagina kiest u dan voor de betaalmogelijkheid 'Achteraf betalen'.

Voor betalen middels 'Achteraf betalen' hebben wij gegevens van u nodig die wij bij andere betaalmogelijkheden niet van u verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze betaalpartner Billink om te controleren of uw aanvraag voor 'Achteraf betalen' wordt geaccepteerd. Na acceptatie nemen wij uw bestelling direct in behandeling en zullen wij deze aan u verzenden volgens de aangegeven levertijden.

U ontvangt van Billink een factuur en een acceptgiro. De factuur dient binnen twee weken ná ontvangst van uw bestelling aan Billink te zijn voldaan.

De kosten bedragen €0,99 als u alleen een factuur per e-mail wenst te ontvangen en €1,49

Lees meer
 
Klantenservice & Informatie