Kabels 
Overige Producten 
Account  

USB stick sleutelhanger

Een USB stick is een draagbaar opslagmedium dat handig is door het kleine formaat. Dat formaat zorgt er echter ook voor dat het snel zoek kan raken. Om dit te voorkomen is de USB stick sleutelhanger ontwikkeld. Deze bevestigt u door middel van een klem (de sleutelhanger) aan uw jas, tas of ander persoonlijk voorwerp is. Op die wijze heeft u uw bestanden altijd binnen handbereik en raakt u deze niet snel kwijt. Lees meer

Waar op letten bij de aanschaf van een USB stick sleutelhanger?

Er zijn enkele factoren waar u voor de aankoop op moet letten en die wijken niet af van de overwegingen die u maakt bij de aanschaf van elke andere geheugenstick. Waar u allereerst op moet letten is van welke aansluiting de USB stick sleutelhanger is voorzien. Hoewel in verreweg de meeste gevallen gebruik wordt gemaakt van de grote standaard USB A aansluiting, zijn er ook uitvoeringen in ons assortiment met een kleine type C connector. Houd behalve met de fysieke connector ook rekening met de USB versie die gebruikt wordt. USB 2.0 heeft een langzamere bestandsoverdracht dan 3.0 en 3.1. De snelheid van 2.0 is in veel gevallen ruim voldoende, enkel als u bijvoorbeeld veel wilt werken met 4K video of zeer veel grote fotobestanden is de snellere versie aan te bevelen.

Capaciteit, prijs, merk

Ten tweede is de relatie prijs en opslagcapaciteit bepalend voor uw keuze. De meeste opslagcapaciteit betekent niet altijd dat dit de beste optie voor u is, immers heeft u niet altijd zoveel mogelijk geheugenruimte nodig. Bij veel toepassingen waarbij bijvoorbeeld Office bestanden worden uitgewisseld volstaat een bescheiden geheugencapaciteit. Bijkomende voordeel: u bent (veel) minder geld kwijt. In dat kader is het ook zinvol naar de merknaam te kijken, kwaliteitsmerken als Strontium zijn nog niet zo bekend, ook niet duur maar presteren wel net zo goed als enkele meer bekende spelers op de markt. Loop gerust eens ons assortiment door om de diverse modellen USB stick sleutelhanger met elkaar te vergelijken voor wat betreft geheugencapaciteit gerelateerd aan kosten.

USB Stick

Klantenservice & Informatie