Overige Producten 
Kabels 
Account  

Gereedschapskoffer

SPIJKERTAS SPIJKERTAS € 4,99
HAMERDRAGER HAMERDRAGER € 4,99

Een gereedschapskoffer: de beste start voor een geordende werkplaats

Een beetje huishouden verzamelt al snel voldoende gereedschap om een gereedschapskoffer mee te vullen. Bij de fanatieke klusser past de gehele collectie zelfs al snel niet meer in één koffer. Wilt u uw volledige werkplaats geordend en overzichtelijk houden? Maak dan eens een heel plan. Kies dan naast een gereedschapskoffer ook meteen een aantal extra opberghulpjes uit ons assortiment losse sorteerbakken en opbergbakken. Kleine kistjes met een aantal compartimenten voor uw spijkers, schroeven, moeren en bouten, of grote bakken voor kabels, schroevendraaiers en andere grotere gereedschappen. Ook wanneer u een extra kleine opbergdoos zoekt voor in uw gereedschapskoffer of wagen, zijn deze sorteerbakjes geschikt. Op die wijze kunt u vanaf de start van uw vaak spontane aanval van opruimwoede systeem aanbrengen in uw verzameling: grote spullen in het gereedschapskoffer, kleine spullen in de gereedschapsbakken.

Opties en mogelijkheden

Gereedschapskoffers komen in verschillende types en maten. Zo zijn er koffers met uitneembare sorteerbak, voor al uw kleine gereedschap. Groot en klein gereedschap in een draagbare of verrijdbare koffer, praktisch opbergmateriaal voor iedereen. Een standaard koffer dat geschikt is voor het opbergen van al uw gereedschap is een kunststof kist met een handvat, waarin u met name uw grote en kleine tuin- en klusaccessoires kunt opbergen. Bijvoorbeeld uw schroevendraaierset of uw inbussleutels. De meeste gereedschapskisten zijn voorzien van een uitneembare sorteerbak of een organizer in de bovenste klep, waarin u uw kleinste benodigdheden zoals schroeven en moeren kunt sorteren. Wellicht zoekt u een zogenoemde cantilever kist, een gereedschapskoffer waarbij de deksels opzij klappen zodat hier verschillende compartimenten tevoorschijn komen. Zoekt u een stevigere behuizing, dan zijn er ook roestvrij stalen gereedschapskisten.

Gereedschapskoffer gevuld

Als u een gereedschapskoffer inclusief gereedschap zoekt, dan heeft u uiteraard andere zoekcriteria dan wanneer u een leeg koffer zoekt dat u zelf wilt gaan vullen met alle gereedschap dat u al thuis heeft liggen. Wellicht dat u het beste het eerst een inventarisatie maakt van het gereedschap dat u al heeft en wilt opbergen. Daarna bekijkt u even wat u in uw collectie gereedschap nog mist en hetgeen u eventueel nog wilt toevoegen. Kijk daarna eens naar onze gereedschapskoffers gevuld met gereedschap. Het zou zo maar kunnen dat uw zoektocht naar een gereedschapskoffer en het aanvullend gereedschap in een keer eindigt. En dat dan tegen een steeds meer dan schappelijke prijs. Een andere optie die veel voorkomt is dat u dan net nog dat ene inbussleutelsetje mist. Of die grote waterpomptang. Die bestelt u dan in een keer mee en alles is in een klap compleet.

Verrijdbaar en handzaam

Als u wel eens een gereedschapskoffer van een langjarige klusser hebt opgetild, zal het u zijn opgevallen dat deze helemaal niet zo zwaar is. Terwijl, als u wat minder ervaren bent, uw koffer na verloop van tijd niet meer te tillen is. Maakt u zich niet ongerust: ook de ervaren klusser heeft dat al meegemaakt. Door ervaring wijs geworden en om de rug te sparen, hebben vakmensen hun spullen over meerdere types opbergkoffer verdeeld. Meestal staan ze in de klusruimte netjes naast elkaar: een gereedschapskoffer voor het gereedschap, een kleiner opbergkoffer met veel gebruikt gereedschap zoals de boormachine (met een bakje met boren, schroeven en pluggen) en goed gesorteerd diverse opbergbakken met alle mogelijke ander materiaal. En wie het helemaal voor elkaar heeft, heeft wel ergens een verrijdbaar gereedschapskoffer, een trolley, staan plus een gereedschapstas.

Uw gereedschapskoffer online kopen

Een gereedschapskoffer koopt u online bij Allekabels, wij helpen u graag verder. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een gereedschapskoffer of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.