Overige Producten 
Kabels 
Account  

Beschermingsmiddelen

Gerelateerde Categorieën

Persoonlijke beschermingsmiddelen voor elke situatie

Op de werkvloer en tijdens het klussen kunt u met verschillende gevaarlijke situaties te maken krijgen, waarbij persoonlijke beschermingsmiddelen kunnen voorkomen dat u blijvende schade aan uw lichaam aanbrengt. Persoonlijke beschermingsmiddelen beschermen de meeste kwetsbare lichaamsdelen. Denk bijvoorbeeld aan uw hoofd, oren, ogen, handen en voeten. Door persoonlijke beschermingsmiddelen aan te bieden, beschermt de werkgever niet alleen uw lichaam en gezondheid, maar voorkomt hij ook verzuim door ongevallen en door ziekte. Maar het belangrijkste is natuurlijk de bescherming van uw vitale lichaamsdelen, zodat u ongestoord en in volledige gezondheid uw werk kunt uitvoeren. Voor een veilige uitvoering van uw werk en klussen biedt Allekabels persoonlijke beschermingsmiddelen voor elke situatie.

Gehoorbescherming

Als er nog niets mis is met uw oren, wilt u natuurlijk graag dat dat zo blijft. Wanneer u tijdens uw werk of tijdens het klussen in uw eigen werkplaats veel met rumoerige machines werkt, ligt (blijvende) gehoorschade echter op de loer. Schade aan de trilhaartjes in uw oren is gemakkelijker aangericht dan u denkt. Deze vorm van gehoorschade kan helaas op geen enkele manier hersteld worden. U kunt dit dus beter voorkomen, want genezen is geen optie. Een geluidsniveau onder de 80 decibel is nog veilig voor uw oren. Dit is vergelijkbaar met het geluid van een föhn in een hoge stand, vlak bij uw oor. Geluidsniveaus hoger dan 80 decibel kunnen gevaarlijker zijn en vanaf 100 decibel kan er schade worden aangericht. Een kettingzaag maakt bijvoorbeeld al genoeg geluid om blijvende schade aan te richten. Gelukkig kunt u voor gehoorbescherming terecht bij Allekabels, in ons assortiment PBM vindt u gehoorbescherming met een geluidsisolatiewaarde tot 34 dB.

Bescherming voor uw hoofd en ogen

Als er iets kwetsbaar is aan uw lichaam, dan is het wel uw hoofd en natuurlijk ook uw ogen. Om uw werk en klussen goed uit te kunnen voeren, zijn uw hoofd en ogen daarnaast ook nog onmisbaar. Wanneer u zich regelmatig op een werkplaats begeeft, is het dus verstandig om een bouwhelm aan te schaffen. Zo voorkomt u letsel aan uw schedel wanneer er eens iets uit de lucht komt vallen, met alle gevolgen van dien. Niet alleen kunt u zonder PBM schade aan uw schedel oplopen, maar ook blijvend hersenletsel. Ook hier geldt weer: beter voorkomen dan genezen! Werkt u daarnaast met gevaarlijke stoffen of met apparaten waar kleine splintertjes of vonkjes af kunnen komen? Vergeet dan niet om een goede veiligheidsbril te dragen. Van de gevolgen van een hoornvliesbeschadiging kunt u vaak nog jarenlang last hebben of zelfs uw gezichtsvermogen kwijtraken. Erg zonde wanneer u het gemakkelijk kunt voorkomen met persoonlijke beschermingsmiddelen!

Persoonlijke beschermingsmiddelen om op te vallen

Naast beschermingsmiddelen die uw lichaam letterlijk beschermen, zijn er ook persoonlijke beschermingsmiddelen die er voor zorgen dat u opvalt, zodat anderen geen schade aan uw lichaam aanrichten. Zo biedt Allekabels afzetlint, verkeerskegels en veiligheidshesjes om iedereen op de werkvloer er attent op te maken dat er een gevaarlijke situatie kan zijn. Zo is iedereen extra oplettend en voorkomt u dat men elkaar over het hoofd ziet, met alle gevolgen van dien. Deze en nog vele andere persoonlijke beschermingsmiddelen vormen samen de basis voor een veilige situatie. Bekijk ons assortiment en bestel direct al uw persoonlijke beveiligingsmiddelen bij Allekabels. U kunt dan snel veilig en beschermd aan de slag.

Uw persoonlijke beschermingsmiddelen online kopen

Persoonlijke beschermingsmiddelen koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over persoonlijke beschermingsmiddelen of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie