Kabels 
Overige Producten 
Account  

Tablet Houder

Tablet houder: waar gebruikt u hem?

Er zijn ruwweg 2 mogelijkheden om een tablet te gebruiken: op een plat vlak zoals een bureau, of aan een verticaal vlak, zoals een muur of - hoe vreemd het ook klinkt – een auto. De tablet houder voor op een tafel of bureau is duidelijk. De tablet hoeft enkel een stevige steun zodat hij in een hoek kan worden geplaatst en niet omkiepert. Er zijn vele uitvoeringen tablet houders, van eenvoudig en hip tot instelbaar. Een aparte categorie vormt de tablet houder voor in de auto. Deze dient bevestigd te worden aan het interieur van de wagen en dat kan op diverse wijzen. Vaak wordt een zuignap of een verstelbare beugel gebruikt. Check ook even voor welke afmetingen de autohouder geschikt is.

Geschikt voor welke tablets?

Tablet zijn er, net als smartphones en dergelijke, in vele maten. De gebruikelijke wijze om de maat van een tablet aan te geven, is in inches. Een voorbeeld is “geschikt voor tablets tot 12””. Het is vaak zo dat een bepaalde afmeting wel zo afgesteld kan worden, dat ook een kleinere tablet ook past. Verder is het ook zo dat aangegeven wordt of een tablet houder voor een bepaalde tablet geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan: “geschikt voor iPad 4”. Ten slotte kunt u bij tablet houders ook letten op het esthetisch aspect, het oog immers wil ook wat. Bij elke tablet houder wordt aangegeven van welk materiaal het is gemaakt en is er een afbeelding bij.

Inklapbaar, kantelbaar, draaibaar

Sommige tablet houders zijn draaibaar. Een draaibare tablet houder heeft enkele voordelen. Door het draaien van de hoek kunt u gemakkelijk de beste leeshoek bepalen. Verder kunt u ook snel andere kijkers mee laten delen. Ze zijn hierdoor ook gemakkelijk voor in de auto. Een ander handig kenmerk voor een tablet houder is of hij inklapbaar is. Hij wordt daardoor makkelijker draagbaar. Er zijn tablet houders die voor alle mogelijke bevestigingen geschikt zijn. Een tablet muurbeugel hoeft u immers niet enkel aan de muur te hangen, u kunt er alle kanten mee op. U kunt hem ook makkelijk aan een kast of onder een bureau monteren.

Hip en handig, zo’n tablet houder

Tablets komt u steeds vaker tegen in openbare gelegenheden. In de retail bijvoorbeeld worden ze gebruikt om alle variaties die een bepaald product kent, ook daadwerkelijk te laten zien. Daarvoor hoeven niet alle versies ook fysiek in de winkel aanwezig te zijn. U komt tablets ook veel tegen in musea en andere plekken waar cultuur te snuiven is. Ze zijn immers handiger dan tekstkaartjes omdat ze multimedia kunnen laten zien. Wilt u een tablethouder in dit soort situaties gebruiken, kijkt u dan vooral eens op alle productpagina’s met afbeeldingen van de gebruiksmogelijkheden van een tablet en laat u daar inspireren.

Uw tablet houder online kopen

Een tablet houder koopt u online bij Allekabels. Wij helpen u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een tablet houder of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie