Kabels 
Overige Producten 
Account  

USB Lader


VorigeResultaten 1 tot 100 van totaal 106 productenVolgende

USB laders voor in het stopcontact

Een laptop of PC heeft u niet altijd in de buurt, maar een stopcontact voor uw USB oplader is vaak wel ergens te vinden. Met onze USB thuisladers sluit gemakkelijk een USB kabel aan op de USB oplader en u kunt beginnen met opladen. Deze USB laders zijn er zowel met een micro- als met een mini USB aansluiting. Van camera’s tot MP3-spelers en smartphones, met onze USB thuisladers zit u safe voor al uw oplaadmomenten. We hebben zelfs USB opladers met meerdere USB aansluitingen, zodat u meerdere devices tegelijk kunt opladen. U hoeft nooit meer bang te zijn voor lege batterijen.

Onderweg opladen

Zijn er ook geen stopcontacten in de buurt, omdat u onderweg bent met de auto? Bijna verdwaald en navigatie nodig, maar helaas geen volle batterijen meer? Geen paniek. Met een USB lader auto steekt u gemakkelijk een USB lader in de sigarettenaansteker van uw auto. Ook deze opladers zijn er in vormen met meerdere USB aansluitingen, zo laadt u al uw elektronische spullen op terwijl u naar uw bestemming rijdt. Dat is pas echt multitasking! Dit soort laders verkopen wij ook in complete sets met thuislader en autolader. Onderweg zonder auto? Dan is een powerbank de juiste oplossing voor u. Deze laadt u van tevoren thuis op en sluit u vervolgens met een USB kabel aan op uw apparaat. Met een powerbank als reserve komt u nooit zonder stroom te zitten.

Nòg meer USB opladers

Dacht u alle varianten op de USB oplader wel gezien te hebben? Dan heeft u het mis. Allekabels heeft nog veel meer oplossingen voor het opladen van uw apparaten met een USB lader. Raakt u altijd alles kwijt, ook uw USB oplader? Dan is een inbouw stopcontact met USB ideaal voor u. U steekt uw USB kabel dan gewoon in de USB aansluiting op het stopcontact, de tussenstap van de USB oplader met stekker is dan weg. Weer een apparaatje minder dat u kunt kwijtraken. Verder is er voor de veelgebruiker nog de USB Hub, deze USB laders maken het mogelijk om tot wel 5 USB apparaten tegelijk aan te sluiten. En dus ook 5 apparaten tegelijk op te laden. Als u nu nog niet genoeg oplaadopties heeft, dan weten wij het ook niet meer. Bekijk snel ons assortiment USB opladers en bestel de USB lader of USB laders die u nodig heeft.

Uw USB lader online kopen

Een USB oplader koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een USB oplader, USB lader, of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie