Kabels 
Overige Producten 
Account  

USB Lader


VorigeResultaten 1 tot 100 van totaal 139 productenVolgende

USB laders voor in het stopcontact

Een laptop of pc heeft u niet altijd in de buurt, maar een stopcontact voor uw USB oplader is vaak wel ergens te vinden. U steekt de voeding van de USB lader in het stopcontact en verbindt deze met de oplader. Met onze USB thuisladers sluit u vervolgens gemakkelijk een USB kabel aan op de USB oplader en u kunt beginnen met opladen. Deze USB laders zijn er zowel met een micro- als met een mini USB aansluiting. Inmiddels zijn er ook al USB laders die werken met de meest recente USB C aansluiting. Van camera’s tot MP3-spelers en smartphones, met onze USB opladers zit u safe voor al uw oplaadmomenten. We hebben zelfs USB opladers met meerdere USB aansluitingen, zodat u meerdere devices tegelijk kunt opladen. U hoeft kortom nooit meer bang te zijn voor lege batterijen of dat u met de handen in het haar zit omdat u niet meer verder kunt met uw werkzaamheden.

Onderweg opladen met auto

Zijn er ook geen stopcontacten in de buurt, omdat u bijvoorbeeld onderweg bent met de auto? Bijna verdwaald en navigatie nodig, maar helaas geen volle batterijen meer? Geen paniek. Met een USB lader auto steekt u gemakkelijk een USB lader in de sigarettenaansteker van uw auto. Gedurende het rijden wordt de accu van de auto weer opgeladen en gelijktijdig gebeurt dat met de apparaten die aangesloten zijn op de sigarettenaansteker, die ook met de accu verbonden is. Ook deze USB opladers zijn er in uitvoeringen met meerdere USB aansluitingen, zo laadt u al uw elektronische spullen op terwijl u naar uw bestemming rijdt. Dat is pas echt multitasking. Denkt u er wel aan dat als de auto stil staat, de accu langzaam maar zeker wordt leeggetrokken. Denk maar aan het laten branden van uw autolampen. Niet doen dus. Deze USB laders verkopen wij in sets met thuislader en autolader.

Onderweg opladen zonder auto

Onderweg zonder auto maar toch dringend behoefte aan laadvermogen voor uw USB apparatuur? Dan is een powerbank de juiste oplossing voor u. Deze laadt u van tevoren thuis op en sluit u vervolgens met een USB kabel aan op uw apparaat. Met een powerbank als reserve achter de hand komt u nooit zonder stroom te zitten. USB powerpacks of USB powerbanks zijn er in veel verschillende uitvoeringen. U kunt het beste even op de specificaties letten. Hoe hoger bijvoorbeeld de batterijcapaciteit, hoe meer stroom kan worden opgeslagen en hoe vaker apparaten met een powerbank kunnen worden opgeladen. Ook kunt u letten op de laadstroom. Deze geeft aan hoe snel uw apparaten worden opgeladen. U kunt deze beide eenheden helaas snel onderling verwisselen. Laadcapaciteit wordt weergegeven in milliampère-uur (mAh) terwijl de laadstroom wordt weergegeven in milliampère (mA).

USB opladers om in te bouwen

Allekabels heeft nog veel meer oplossingen voor het opladen van uw apparaten met een USB lader. Raakt u altijd alles kwijt, ook uw USB oplader? Dan is een inbouw stopcontact met USB ideaal voor u. U steekt uw USB kabel dan gewoon in de USB aansluiting op het stopcontact, de tussenstap van de USB oplader met stekker is dan weg. Weer een apparaatje minder dat u kunt kwijtraken. Een variant hierop is de USB inbouwbus die u zelf kunt inbouwen waar u maar wil. Een fiets, hengel of schoen met USB lader? Dat kan, als u de USB lader maar aan een energievoorziening weet te koppelen. Verder is er voor de veelgebruiker nog de USB Hub, deze USB laders maken het mogelijk om tot wel 6 USB apparaten tegelijk aan te sluiten. En dus ook 5 apparaten tegelijk op te laden.

Nòg meer USB opladers

Dacht u alle varianten op de USB oplader wel gezien te hebben? Dan heeft u het mis. We hebben ook USB laders met lightning connector aan boord. Ook hebben we zogenoemde 2in1 laadkabels. Ook in ons assortiment vindt u nog verdeeldozen met USB stekkers, die dus ook dienst kunnen doen als USB lader. U heeft hier de keuze uit meervoudige verdeeldozen, in alle mogelijke vormen en maten. Als u nu nog niet genoeg oplaadopties heeft, dan weten wij het ook niet meer. Bekijk snel ons assortiment USB opladers en bestel de USB lader of USB laders die u nodig heeft.

Uw USB lader online kopen

Een USB oplader koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een USB oplader, USB lader, of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie