Overige Producten 
Kabels 
Account  

Deurbel

Kies de deurbel die bij u past

Een deurbel kiezen is persoonlijker dan veel mensen denken. Bij Allekabels vindt u altijd een model die bij u past. Allekabels biedt u genoeg keuze, zowel voor zeer moderne als voor meer bekende modellen deurbellen. Allekabels heeft in het assortiment verschillende populaire A-merken zoals Friedland opgenomen. Verder is de ruimte waarin u de bel gaat gebruiken van belang voor de keuze van uw model. Dat geldt met name voor de voeding. U kunt bij Allekabels kiezen voor een deurbel op batterij of voor een deurbel met netvoeding. Voor deze laatste heeft u vaak een deurbel transformator nodig. Uiteraard hebben wij veel verschillende uitvoeringen in ons assortiment.

Extra functies van uw deurbel

Veel modellen in ons assortiment beschikken over extra functies, zoals een deurbel met intercom functie. Op die manier kunt u als bewoner uw bezoek van tevoren al welkom heten via de intercom. Ook voor mensen met een verminderde gehoorfunctie zijn er extra opties. Sommige van onze bellen zijn uitgerust met een lichtflits functie zodat u niet alleen via audio maar ook visueel op de hoogte wordt gesteld van aankomend bezoek. Hierbij moet er wel op gelet worden of de ontvanger (de knop) en/of verzender (de bel) aangesloten moet worden op netstroom om continu stroom te garanderen.

Ook geschikt voor zakelijke toepassingen

Woont u boven uw winkel en wordt u moe van het constant naar beneden lopen? Naast diverse deurbellen met camera (ook wel video intercom systemen genoemd) hebben wij bellen beschikbaar waar u de deur vanuit uw winkel, kantoor of andere ruimte kunt openen met een druk op de knop. Heeft u een bel in uw winkel nodig of wilt u extra veiligheid, kijk dan naar onze deurbel oplossingen met bewegingsdetectoren. Deze deurbellen stellen u steeds tijdig en op een veilige en discrete wijze op de hoogte van gewenst of misschien wel ongewenst bezoek.

Een eigen en herkenbaar geluid

Allekabels heeft alle types deurbellen in haar assortiment, zodat u bij ons altijd slaagt. Zoekt u een meer traditionele deurbel, bijvoorbeeld met een gong of een tring? Of wilt u toch een nieuw model met verschillende in te stellen tonen? Ook als u alleen maar wilt wisselen van geluid maar niet van deurbel, hebben wij de oplossing voor u. Bij ons heeft u onder meer de keuze uit deurbellen die beschikken over meerdere melodieën. Ook hebben wij deurbellen met één constante toon en met twee en drie verschillende klanken. Moet uw bel zoemen of blaffen? De meeste geluiden zijn realiseerbaar met een van onze deurbellen.

Uw deurbel kopen

Of u nu een heel nieuw deurbelsysteem wilt kopen of alleen op zoek bent naar een klein onderdeel, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Heeft u vragen over het installeren van een deurbel of een onderdeel dat u nodig heeft? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag. Allekabels is bereikbaar tot 21 uur. Indien u voor 22 uur bij ons online bestelt, heeft u bij voldoende voorraad uw deurbel morgen al in huis! Bestel en betaal veilig online.