Draadloze deurbel

Momenteel helaas uitverkocht
Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 30 meter
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
   
Merk: Alecto - ADB-17,
Extra: Met optische melding,
Aantal melodieën: 36,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: 1x A23-batterij (incl.),
Voeding ontvanger: 2x AA-batterij (excl.),
Bereik (in open veld): 30 meter.
Productcode: 2271779
Onze prijs
Aantal 1-en meer: € 14,99
€ 14,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 2271779
Ontvang een e-mail wanneer dit product weer leverbaar is
Vul een e-mailadres in:
Verstuur
Meer informatie over dit product

Als u geen pakketje of bezoeker wilt missen, maar niet de hele dag binnen of in de woonkamer kunt zitten, dan is de Alecto ADB-17 draadloze deurbel het ideale apparaat voor u. Deze stijlvolle, zilverkleurige deurbelmodule bestaat uit een beldrukker met handig naamplaatje en een ontvangstapparaatje. Beide apparaatjes werken op batterijen: de beldrukker heeft slechts 1 A23-batterij nodig (inclusief), de ontvanger twee AA-batterijen (exclusief). Het monteren van de belknop is eenvoudig en snel gedaan, doordat deze geheel draadloos is. De ontvanger kunt u meenemen naar de tuin of zelfs de zolder, omdat het bereik van dit toestel maar liefst 30 meter is.

Meerdere toepassingen

De Alecto ADB-17 draadloze deurbel is ook goed te gebruiken als ziekenbewaking. Zo kunt u de beldrukker naast het bed van de patiënt plaatsen of deze meegeven aan uw zieke familielid of kennis, zodat hij of zij ten alle tijden op de bel kan drukken als er iets aan de hand is. Vervelend, eentonig belgeluid is bij dit toestel verleden tijd: u kunt namelijk kiezen uit maar liefst 36 verschillende, prettige melodieën. Tevens is geluid handmatig instelbaar. Bevindt u zich in een lawaaierige omgeving en kunt u de bel niet goed horen? Het lampje van dit deurbelsysteem knippert rood zodra er iemand aanbelt of wanneer uw zieke familielid op de bel drukt.

Gecodeerd signaal

Als uw buren ook een zelfde soort deurbelmodule gebruiken, kan het zijn dat u zich zorgen maakt om eventuele storingen. Doordat dit apparaatje echter een gecodeerd signaal heeft, worden storingen zoveel mogelijk voorkomen. Dit deurbelsysteem wordt geleverd met handige houder, zodat u de ontvanger ook op tafel of op uw bureau kunt plaatsen. Daarnaast ontvangt u ook een uitgebreide handleiding (in het Nederlands, Frans, Duits en Engels).

Draadloze deurbel en bel-drukker,
Ook bruikbaar als extra deurbel of ziekenbewaking,
Naast horen, ook zien dat er gebeld wordt door rood knipperlicht,
36 Polyfone melodieën,
Volume instelbaar,
Bereik tot 30 meter,
Digitaal gecodeerd signaal,
Wordt geleverd inclusief houder voor gebruik op tafel,
Deurbel werkt op batterij (2x AA excl.),
Beldrukker werkt op batterijen (1x 12V batterij incl.).

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie