Draadloze deurbel

Draadloze deurbel Bereik (in open veld): 100 meter
Draadloze deurbel
Draadloze deurbel
   
Merk: X4-Life - 701393,
Aantal melodieën: 25,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding beldrukker: Accu (Piëzo-elektrisch),
Voeding ontvanger: Netstroom,
Bereik (in open veld): 100 meter.
Productcode: 1372607
Meer artikelen? Meer korting!
Aantal 1-9: € 29,99Aantal 10-49: € 28,94Aantal 50-249: € 26,39Aantal 250+: € 23,99
€ 29,99 (Incl. 21% BTW)
Productcode: 1372607
Meer informatie over dit product

De X4-Life draadloze deurbel is een deurbel die simpel te installeren is. U hoeft er bijvoorbeeld geen draden voor te trekken. Eenmaal werkend kunt u uit maar liefst 25 melodieën kiezen. Dit is het geluid dat u hoort als er iemand bij u aanbelt. Door dit grote aantal zit er altijd iets tussen dat u aanspreekt. Het bereik van deze draadloze deurbel is 100 meter, in een open veld. Obstakels als huismuren zullen het bereik iets verlagen, maar het is nog steeds groot genoeg om de bel in uw gehele huis, van boven naar beneden, te horen. Waarom een draadloze bel handig is en hoe u deze installeert, zullen we in de volgende alinea’s bespreken.

Handig

De X4-Life draadloze deurbel is eenvoudig te installeren. U hoeft hier geen draden voor te trekken of gaten voor te boren in het kozijn. Het is een draadloze deurbel die u in veel situaties kunt gebruiken, bijvoorbeeld in en rondom uw huis. Met deze deurbel hoort u altijd als er iemand voor de deur staat, ook als u in de schuur, de kelder, de tuin, uw werkruimte of op zolder zit. U mist dus nooit meer een pakketje of uw lieve buurmeisje met haar kinderpostzegels.

De draadloze bel installeren

Deze draadloze bel bestaat uit twee onderdelen: de beldrukker en de ontvanger. De beldrukker maakt u vast bij de voordeur. Dit is het deel waarop gedrukt gaat worden. De ontvanger steekt u, ergens in huis, in een stopcontact. De beldrukker werkt trouwens met piëzo-elektriciteit waardoor er geen batterij in hoeft. Hij laadt zichzelf namelijk op als hij wordt ingedrukt. Verder hoeft u eigenlijk niks meer te doen. Kies de melodie uit en wacht tot er iemand op uw bel drukt. Het volume is in te stellen op een niveau dat u zelf het prettigst vindt.

Draadloze deurbel - Wit,
Aantal melodieën: 25,
Zendfrequentie: 433 MHz,
Voeding zender: accu (piëzo-elektrisch),
Voeding ontvanger: 230V (stroomadapter),
Bereik (in open veld): 100 meter.

Spatwaterbescherming, regelbaar volume. De drukknop laadt op wanneer hij wordt ingedrukt, waardoor er geen batterijen meer nodig zijn.

Andere producten in deze categorie
Klantenservice & Informatie