Overige Producten 
Kabels 
Account  

Kerst Kandelaar

Kerst kandelaar in alle vormen en maten

Bij ons kiest u uit kerst kandelaars in allerlei verschillende uitvoeringen. Zo bieden wij klassiek ogende kandelaars bijvoorbeeld houten kandelaars, plat, rond of driehoekig. Niet alleen houten kandelaars, maar ook kerst kandelaars van metaal, kunststof, messing en net echt ogende zilveren kandelaars kunt u bij ons vinden. Naast klassiek ogende kerst kandelaars, bijvoorbeeld Joodse kandelaars, hebben wij ook een kerst kandelaar in de vorm van een boom of voorzien van rijke versieringen. Zo maakt u met een kerst kandelaar uw kerstversiering compleet!

De voordelen van LED

Kerstverlichting binnen biedt tijdens de koude decembermaanden een warm ogende decoratie voor zowel binnen als buiten. Een groot deel van de kerst kandelaars uit ons assortiment zijn LED kandelaars. De kerst kandelaars hebben lampjes in de vorm van een vlam, waardoor de kaarsenlook compleet is. Dit type verlichting is energiezuiniger dan gloeilampen, waardoor ze goedkoper zijn in verbruik. Daarbij hebben ze geen warmteontwikkeling, wat ze nog eens extra veilig maakt. LED is circa 8x energiezuiniger en gaat tot gemiddeld zo'n 40 à 50x langer mee dan traditionele kerstverlichting. Hiermee komt de gemiddelde levensduur uit op zo'n 50.000 branduren. Deze verlichting is daarmee bijzonder zuinig ten opzichte van andere soorten verlichting. Dit is erg geschikt voor verlichting die de hele dag aan staat, bijvoorbeeld in zakelijke omgevingen zoals winkels en horeca. Daarbij worden LED kerst kandelaars binnen niet warm, waardoor het extra veilig is voor u, uw gezin en voor uw bezoekers.

Kerst kandelaars binnen op batterij of netstroom

Het zal u niet zijn ontgaan: de kerstviering wint elk jaar meer aan populariteit. U komt op steeds meer plaatsen de typische kerstsfeer tegen. Als u uw kerstverlichting binnen op een vaste plek wilt gebruiken in de buurt van een stopcontact, kunt u gewoon kerstverlichting op netvoeding gebruiken. Daarbij kunt u bij Allekabels zelfs kiezen voor kerst kandelaar met gloeilamp. Maar als u uw kerstverlichting regelmatig wilt verplaatsen of als u geen kabels in het zicht wilt hebben, kunt u bij ons terecht voor kerstverlichting op batterijen. Ook hier bieden wij een divers assortiment aan.

Ruime keuze in kerstverlichting binnen

In ons assortiment vindt u behalve kerst kandelaars ook vele soorten kerstversiering. Het ligt er dus maar aan wat u precies zoekt en voor welke ruimte de kerstverlichting binnen nodig is. Met kerstversiering, zoals een lichtgordijn, decoreert u eenvoudig en snel uw ramen thuis of op de zaak. Deze lichtgordijnen zijn beschikbaar in verschillende breedtes en lengtes, zodat u elk raam kunt versieren. Wilt u meer natuurlijke of traditionele kerstverlichting binnen halen? Kies dan onze verlichte kerstkaarsen in verschillende kleuren. Een kerstkrans met kaarsen op batterijen of kerstverlichting binnen op netstroom, we hebben het allemaal in huis.

Uw kerst kandelaar online kopen

Kerst kandelaars koopt u online bij Allekabels. Voor verlichting binnen of voor een specifiek decoratief model, bij Allekabels helpen wij u graag bij de juiste aankoop. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Heeft u nog vragen over kerstverlichting binnen of de bezorging? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor uw schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het product bestelt dat u zoekt.

Klantenservice & Informatie