Ijspegel Verlichting

IJspegelverlichting led: kerstverlichting gaat met de mode mee

IJspegel verlichting komt in verschillende vormen en maten voor in de natuur en dus ook in ons assortiment. Zo is ijspegelverlichting led bezig aan een hype. Vreemd is dat niet. Iets dat het ene jaar nog volledig ouderwets was, wordt opeens weer hot. Uiteraard is dat ook met veel soorten kerstverlichting het geval. Was het ene jaar de verlichte kerstboom van kunststof not done, het andere jaar was ie niet aan te slepen. Een beetje webwinkel weet dat dat volgend jaar weer helemaal anders kan zijn. Als u wat tijd aan zoeken besteedt, kunt u complete collecties kerstverlichting bij elkaar verzamelen. Kerstverlichting uitsluitend in de kleur blauw? We schatten alles bij elkaar een uurtje of 2 surfen op het web en binnen maximaal een week kunt u thuis alles blauw verlichten. Alleen maar kerststerren in alle kleuren en formaten. Uurtje, misschien wel minder en dan maar wachten op de postbezorger. De laatste jaren is dat ook het geval met IJspegelverlichting, die in alle soorten verkrijgbaar is. Zeker als ijspegelverlichting koppelbaar is, is het zakelijk gebied interessant.

Verschillende soorten ijspegel verlichting

Zo zijn er varianten om in de kerstboom te hangen, zodat het lijkt alsof de kerstboom in winterse sferen buiten staat. Ook zijn er lichtkettingen voor aan uw gevel, bijvoorbeeld onder de dakgoot. Heeft u liever ijspegels voor uw ramen? Dan biedt een lichtgordijn de ideale verlichting! Plaats eenvoudig het lichtgordijn voor uw ramen en u heeft verschillende verlichte slingers. Veel ijspegelverlichting buiten heeft een flikkerend effect, waardoor het lijkt alsof er nog steeds sneeuw valt. IJspegel verlichting buiten en binnenshuis is er in een klein aantal soorten. Zo is het aanbod overzichtelijk. Een groot deel van ons assortiment ijspegelverlichting buiten is voorzien van led lampen. Dit type lamp is erg zuinig en kan tot wel 80% energiebesparing opleveren ten opzichte van gloeilampen. Daarom is deze verlichting ideaal wanneer u de lampen veel uren wilt laten branden. Een voordeel van gloeilampen tegenover led lampen is dat een gloeilamp altijd dimbaar is, dit is bij led niet het geval. Voor een pegel van ijs met led lampen heeft u een speciale led dimmer nodig, waar op een gloeilamp vrijwel iedere standaard dimmer kan worden aangesloten. U kunt dus ijspegel verlichting zelfs dimmen.

IJspegel lampjes

Hoe langer de ijspegelverlichting hoe meer lampjes. Dat zou u wellicht denken, maar dat hoeft niet altijd te kloppen. Het ligt bijvoorbeeld ook aan de lengte van de ijspegels. Zo hebben we ijspegel verlichting van 1 meter met 100 lampjes, maar ook ijspegel verlichting buiten van 4 meter met 25 lampjes. In principe maakt het niet zoveel verschil, het ligt in dit geval aan het ontwerp van de ijspegelverlichting. Sommige ijspegels zijn langer en hebben maar 1 lampje aan boord, maar die doet wel fatsoenlijk zijn werk. Toch wel fijn dat het juist met de kerst niet om het aantal pegels gaat (maar wel om de ijspegels natuurlijk). En het mooiste is: u hoeft niet te wachten totdat de kerstperiode aanbreekt. Overvalt het kerstgevoel u spontaan tijdens de zomer in een hittegolf? Laptop aan, cocktailtje erbij en sla uw slag. Kerstverlichting online. IJspegelverlichting LED was nog nooit zo gemakkelijk binnen bereik.

IJspegelverlichting koppelbaar voor pegels per strekkende meter

IJspegelverlichting led hebben we in diverse lengtes. We hebben het dan niet over de lengte van de ijspegel zoals we hiervoor al uit de doeken deden, maar over de lengte van het snoer. We hebben dit soort kerstverlichting in lengtes van 1 meter, maar ook ijspegel verlichting van een meter of 5 is geen punt. Met deze standaard lengtes kunt u al veel items van de juiste kerstsfeer voorzien. Wilt u echt serieus uitpakken, bijvoorbeeld in de wijk waar u woont? Dan kunt u natuurlijk meerdere elementen ijspegelverlichting buiten naast elkaar hangen. We hebben ze daarnaast ook in koppelbare uitvoering. Een ijspegelverlichting buiten voor een hele straat is kortom geen enkel probleem. Dus woont u in een wijk die met de kerst helemaal los wil gaan: dat kan vrij eenvoudig met koppelbare ijspegelverlichting buiten. Bent u op zoek naar afwijkende maten of twijfelt u of de ijspegelverlichting koppelbaar is? Neem gerust contact op en samen met u zoeken en leveren we voor u precies de passende ijspegelverlichting koppelbaar op maat.

Uw ijspegelverlichting online kopen

IJspegel verlichting buiten of voor binnen koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de aankoop van uw ijspegelverlichting led. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over verlichte ijspegels of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen over ijspegelverlichting led of ijspegelverlichting koppelbaar zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie