Kerstster

Bij Kerstmis hoort een ster

Een kerstster mag eigenlijk niet ontbreken met Kerstmis. U ziet deze decoratie bij veel mensen thuis als standaardversiering rond de feestdagen. Je ziet de kerstster ook terugkomen in allerlei accessoires voor de kerst. De ster is onder andere te vinden als piek in de kerstboom, als kaarshouder, onderzetter en ook als verlichting. De ster staat symbool voor de geboorte van Jezus, waardoor Kerstmis oorspronkelijk wordt gevierd. Maar de ster staat niet alleen ergens voor, deze brengt ook een gezellige sfeer in en om uw huis. Alle reden dus om zelf ook een schitterende kerstster in huis te halen. Wij helpen je graag bij de keuze uit ons brede assortiment aan kerststerren. Zo heeft u een fonkelende kerstster in huis die medebepalend is voor de gezellige en warme sfeer tijdens de Kerstdagen.

Kerstster met verlichting

Er zijn kerststerren met verlichting die een gloeilamp hebben, maar de meeste sterren hebben LED verlichting. De LED lampjes zijn namelijk energiezuiniger, duurzamer maar worden ook vrijwel niet warm ten opzichte van gloeilampen. Zo voorkom je brandgevaar, zeker als je verlichting combineert met een papieren kerstster. De kerstster met lampjes kun je in verschillende modellen kopen. De verlichting kan de omtrek van de ster accentueren, maar er zijn ook varianten die de lampjes verdeeld hebben aan de binnenkant van de ster. Materialen van dit product kunnen variëren van papier tot ijzer. Daarbij zit er ook nog verschil in het aantal punten die zo’n ster heeft. Het meest voorkomende aantal bij een kerstster zijn 5, 7 of 9 punten. Als u trouwens geen kerstster wilt ophangen, zijn er ook tafelmodellen bij ons te koop. Zo’n tafellamp straalt niet alleen een kerstsfeer uit, hij is ook nog als bureaulampje functioneel in gebruik.

Kerstster van papier

De papieren kerstster is er in verschillende kleuren en vormen. Met een specifieke kleur creëert u een bepaalde sfeer. Vooral als er ook nog verlichting in uw papieren kerstster zit. Door de verschillende motieven die uit de papieren ster zijn gesneden, krijgt u rond de kerstster mooie afbeeldingen als lichtbron op de muren. Het zijn prachtige ornamenten met zeer uiteenlopende designs. Handig aan deze sterren is de minimale opbergruimte die het in beslag neemt als de kerstperiode eenmaal weer voorbij is. U vouwt de kerstster namelijk gemakkelijk op tot een laagje papier. Zo beperkt u ook de risico’s van schade aan het product. Voor de volgende editie van Kerstmis heeft u weer een ongeschonden kerstster die u even gemakkelijk uitvouwt, waardoor hij weer dienst kan doen als sfeermaker.

Snoer of batterij

Een ster hangt er mooi bij als u deze bijvoorbeeld in het midden van uw raam heeft hangen. Door de kerstster voor het raam te hangen, draagt u de kerstgedachte uit naar de mensen die in uw straat wonen of langs uw huis komen. Als het product ook nog verlichting heeft, wordt dit vaak geleverd met een snoer. Deze sluit u gewoon aan via de stekker in een stopcontact van 230 Volt. Voordat u een bekabelde kerstster koopt, kijk dan eerst waar het betreffende stopcontact zit zodat u weet hoeveel afstand er tussen de aansluiting en de kerstster zit. Wij hebben aansluitkabels van verschillende lengtes. Daarnaast kunt u kiezen tussen een aansluitkabel met of zonder schakelaar. Als u niet gebonden wilt zijn aan een stopcontact, kunt u ook kiezen voor een model op batterijen. Deze kerststerren zijn verkrijgbaar met knoopcel batterijen die tevens zijn inbegrepen. Daarnaast zijn er ook versies die kunnen variëren tussen AA of AAA batterijen (helaas niet inbegrepen). Uiteraard kunt u wel gewoon dit soort batterijen bij ons kopen via de webshop.

Kerststerren op een rij

Hoewel u over het algemeen vaak een enkele kerstster voor het raam ziet hangen, is het natuurlijk ook mogelijk om meerdere stuks in huis te hangen of te plaatsen; op verschillende plekken of naast elkaar. In ons assortiment hebben wij namelijk ook kerststerren die u als lichtgordijn of als bundel bij het raam kunt hangen, langs de dakgoot of zelfs in de kerstboom. Er zijn ook kerststerren van een kleiner formaat. Deze kunt u bijvoorbeeld langs de trapleuning ophangen, maar u kunt de sterren net zo goed gewoon op een salontafel of bijzettafeltje leggen als extra decoratie. Een ander idee is om al die kleine kerststerretjes in een glazen vaas te doen. Probeer het maar eens uit. U zult verbaasd zijn over het effect die kerststerretjes kunnen geven in of om uw huis tijdens de kerst.

Uw kerstster online kopen

Een kerstster koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een kerstster of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.

Klantenservice & Informatie