Overige Producten 
Kabels 
Account  

Kersthuisjes

Met kerst is het heerlijk om uw huis gezellig te versieren en om te toveren tot een prachtig kersttafereel. Steeds populairder is het bouwen van een miniatuur kerstdorpje. Dit kan met een kant en klaar compleet landschap, of met een eigen selectie aan huisjes, marktkraampjes of kermisattracties. In ons assortiment vindt u huisjes met muziek en animatie, of met enkel sfeervolle warm witte led-verlichting. Maak het dorp compleet met wat nepsneeuw en geniet van een prachtig wintertafereel! Leuk voor op tafel, onder en rondom de kerstboom of op een speciale kast.

Kersthuisje met animatie

Enthousiast geworden bij de tuincentra en bouwmarkten van al die mooie kerstdorpen? Ga dan zelf aan de slag! Breng uw dorp tot leven met een kersttafereel met animatie en kerstmuziek. Een gezellig winters station met een rijdend treintje, een drukke bakkerij, een levendige kerstboomverkoper of een heus skioord met piste en schaatsers. Een dorp kan zo groot of klein zijn als u zelf wilt, van twee huisjes tot een complete straat. Gaat u voor een flink dorp? Voeg er dan ook een kleine kermis aan toe, met draaiende attracties en leuke kerstmuziek.

Led verlichting

Vrijwel alle kersthuisjes zijn voorzien van led-verlichting. Deze heeft de warme kleur van ouderwetse gloeilampen, maar niet de daadwerkelijke warmtevorming. Daardoor is dit type verlichting een stuk zuiniger, wat vooral fijn is wanneer de verlichting de hele dag aan staat. Ook kan de lamp gewoon worden aangeraakt zonder dat u uw vingers verbrandt, waardoor het ook een stuk veiliger is in huizen met kleine kinderen. Want zo’n kerstdorp nodigt uiteraard uit tot spelen! En ook belangrijk: er is met dit type verlichting minder brandgevaar. Dankzij deze voordelen wordt led-verlichting steeds populairder.

Online een kersthuisje kopen

Alles voor uw kerstdorp koopt u online bij Allekabels. Indien wij het product op voorraad hebben en u bij ons voor 22 uur bestelt, heeft u uw kersthuisje morgen al in huis. Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal achteraf. Heeft u nog vragen? Bel tot 21:00 met onze klantenservice of vul het contactformulier in!

Klantenservice & Informatie