Kersthuisje - Konstsmide
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 44,99

Andere artikelen van Kersthuisje

Kersthuisje - Konstsmide
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 44,99

Een kerstdorp voor de juiste kerstsfeer

I’m dreaming of a white Christmas. Wie kent deze woorden, afkomstig van het wereldberoemde kerstlied van Irving Berlin, niet. Voor het eerst in 1941 door Bing Crosby gezongen, belichaamt dit lied het ultieme kerstgevoel. Het miniatuur kerstdorp van Allekabels vervoert u op dezelfde manier in hogere sferen. Voorzien van de nieuwste techniek weet een kerstdorp van ons de ouderwetse gezelligheid terug te brengen. Nu niet met kaarslicht, maar met zuinige en schone LED verlichting en desgewenst met bewegende animatie en/of muziek. Gevoed wordt het kerstdorp door middel van batterijen, netvoeding of beide. Kijk op onze site welk kerstdorp u het mooist vindt of het beste vindt passen bij uw interieur en maak vervolgens snel uw keuze online.

Voor ieder een passend kerstdorp

De kerstdorp taferelen van Allekabels zijn er in vele gedaanten: stationnetje, huisje, kerstboomverkoop, winterhotel, woonhuis met kerstbomen, carrousel, kinderen in auto’s, kerk, peperkoekhuisje, kerstkraam, kersthuisje, kerstdorp, kerstmarkt, sneeuwlandschap, kerstmarkt. Uitgevoerd in hout of kunststof en allen voorzien van verlichting. Het winterhotel tafereel is zelfs voorzien van regelbare verlichting in kleur en functie. Wilt u een meer dynamisch tafereel, kies dan voor een tafereel met bewegende animatie en muziek. Er worden dan maar liefst 8 kerstliederen gespeeld. Heel speciaal is het houten kersthuisje met verlichting en mechanisch opwindbaar speelwerk dat het lied Stille Nacht speelt: nostalgie puur! Ook zeer sfeervol is de kandelaar met kerstmarkttafereel, een modern alternatief voor een kandelaar met kaarsjes. Het is natuurlijk mogelijk met behulp van verschillende kerstdorpjes een heuse kerststad te maken; geef uw fantasie de vrije loop en creëer uw eigen droom kerstlandschap.

Batterij of adapter

Het kerstdorp in ons assortiment kan uitgevoerd zijn met batterijvoeding, netvoeding of met de keuzemogelijkheid voor één van de twee. Welke mogelijkheid u kiest is afhankelijk van de verwachte gebruiksduur en de gewenste mobiliteit. Vindt u het belangrijk om uw kerstdorp overal neer te kunnen zetten of regelmatig te verplaatsen, dan is het handig om een kerstdorp te kiezen met batterijvoeding. U hoeft immers geen rekening te houden met de plaats van een netaansluiting. Staat de verlichting en/of muziek regelmatig aan, dan moet u wel ermee rekening houden dat op enig moment een batterijwissel nodig is. Juist om geen batterijen te hoeven verwisselen is een netvoeding ideaal. Wilt u het beste van beide werelden combineren, dan is het kerstdorp met keuzemogelijkheid voor batterij- of netvoeding iets voor u. Of u nu kiest voor batterijvoeding of netvoeding voor uw kerstdorp, Allekabels heeft voor u de bijpassende batterijen (ook in oplaadbare uitvoering) of netvoeding. Check onze webshop en maak uw keuze.

Waarom LED verlichting in uw kerstdorp

LED verlichting, enkele jaren terug nog het licht van de toekomst, nu reeds het licht van vandaag. Het kan u niet ontgaan zijn dat kerstverlichting tegenwoordig bijna uitsluitend met LED lampjes werkt. Dit heeft natuurlijk een aantal belangrijke redenen. Ten eerste kunnen deze lampjes onderhand tegen lage prijzen geproduceerd worden: uw kerstverlichting hoeft geen fortuin te kosten. Ten tweede is LED verlichting veel zuiniger dan de klassieke gloeilampjes. Bij gloeilampjes wordt de meeste energie namelijk niet omgezet in licht, maar in warmte. Zo komen we dan direct bij de laatste heel belangrijke reden om LED in kerstverlichting te gebruiken: de lampjes worden nauwelijks warm, hierdoor wordt mogelijk brandgevaar sterk ingeperkt. Het spreekt tevens voor zich dat de kerstverlichting in uw kerstdorp voldoet aan de daarvoor geldende wettelijke eisen. Mocht in het verleden LED verlichting als koel ervaren worden, tegenwoordig is de technologie zo ver gevorderd dat een LED lampje ook in warm witte uitvoering gemaakt kan worden. Voor de liefhebbers is er zelfs multicolour LED verlichting. Een kerstdorp kopen met mooie LED verlichting, bij Allekabels geen probleem.

Kerstdorpje, waar komt de inspiratie vandaan?

Allekabels is een echt Zuid-Limburgs bedrijf. De inspiratie voor onze kerstdorp taferelen komt kort bij ons uit de buurt. Vanuit onze standplaats Kerkrade is men snel in de Duitse Eifel en hier zijn nog van die typische gezellige dorpjes te vinden. In de kersttijd word zo’n plaatsje tot een waar kerstdorpje omgetoverd. Sfeervolle verlichting, de geur van kerstlekkernijen, dampende glühwein en heerlijke kerstmuziek vullen de straten. Combineer dit met de vaak schitterende omgeving en het mag duidelijk zijn dat het warme kerstgevoel als vanzelf zich van de mensen meester maakt. Bezoek zelf eens plaatsjes als Monschau en Heimbach en laat u ook meeslepen met deze kerstfascinatie. De kerstdorpjes van Allekabels bezorgen u eenzelfde kerstgevoel bij u thuis. Kijk naar de prachtige verlichte taferelen, luister naar de legendarische kerstliederen en droom weg in uw eigen kerstwereld.

Uw kerstdorp online kopen

Een kerstdorp koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over een kerstdorp of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.