IJspegelverlichting - Konstsmide
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 25,99
Lichtgordijn - Sneeuwval - Konstsmide
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 33,99
Kerstverlichting - Konstsmide
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 42,49
Tie wrap - 100 stuks - 120 x 2,5 mm - Allteq
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 3,99
Kabelmof - Brennenstuhl
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 7,99
E27 led lamp - Tronix
Voor 22u besteld, morgen in huis
€ 2,99

Kerstverlichting buiten: welke stroombron kiest u?

Bij het kiezen van kerstverlichting voor buiten heeft u verschillende mogelijkheden voor de voeding. 230 V lichtnet, 12V of 24 V via lichtnet adapter, batterij of solar. Onze producten voldoen minimaal aan de IP 44 classificatie, waardoor ze beschermd zijn tegen opspattend water. Voor de veiligheid dient u altijd de voorschriften in de handleiding te volgen, hier staat ook beschreven waar u de verlichting dient aan te sluiten. Een voedingsadapter wordt bijvoorbeeld in huis geplaatst, terwijl de verlichting buitenshuis gehangen kan worden. Gaat u buiten met 230 V verlengsnoer of stekkerdozen werken, kies dan altijd voor uitvoeringen die geschikt zijn voor buitengebruik. De keuze voor het type voeding is meestal bepaald door praktische redenen. Voor de aansluiting aan het 230 V lichtnet moet een stopcontact in de buurt te zijn of een verlengsnoer gebruikt worden, terwijl kerstverlichting buiten met batterij- of solarvoeding makkelijk op iedere gewenste plek geplaatst kan worden.

Klassieke gloeilamp of moderne led verlichting?

Het aanbod aan kerstverlichting buiten met gloeilampen neemt af en het aanbod met led juist toe. Dit is goed te begrijpen want waar led verlichting in het begin vooral koud wit licht uitstraalde is de keuze momenteel veel groter. Nog steeds is de kleur koud wit te verkrijgen, maar ook warm wit en vele andere kleuren. De voortgang in de techniek maakt het mogelijk dat de lichtkleur van de led, al dan niet automatisch, kan variëren. Gecombineerd met praktische voordelen zoals de lange levensduur en het zeer lage energieverbruik is het logisch dat led kerstverlichting buiten het stokje van gloeilampverlichting heeft overgenomen. U vindt bij ons nog steeds de klassieke gloeilamp kaarsjes in het assortiment, voor sommigen toch nog steeds de enige echte kerstverlichting buiten.

Solar doet zijn intrede bij de kerstverlichting buiten

Kerstverlichting buiten op zonne-energie lijkt qua aanbod nog erg beperkt, toch is dit een ontwikkeling voor de toekomst. Overal plaatsbaar, voorzien van duurzame led lampjes en met een ingebouwde energiecentrale. Geen aansluiting aan lichtnet of batterij nodig. Wat wil je nog meer. In de loop der tijd zullen de mogelijkheden nog veel groter gaan worden als accu’s en zonnecellen steeds efficiënter gaan werken en grotere vermogens en langere gebruikstijden mogelijk maken. Kerstverlichting buiten wordt alsmaar “groener”. Gaat u ook voor eco? Kies dan onze solar lichtsnoeren, een investering voor en in de toekomst.

Van eenvoudig lichtsnoer tot laserprojectie

Als u ons assortiment kerstverlichting buiten bekijkt zult u zien dat er tegenwoordig veel meer verkrijgbaar is dan het welbekende lichtsnoer. Lichtnetten, lichtgordijnen, lichtslangen, snoeren met verlichte figuren, verlichte boompjes en takken, staande figuren en zelfs laser projectie is mogelijk. Sommige uitvoeringen zijn programmeerbaar, hebben een timerfunctie of een lichtsensor. Voor ieders smaak en beurs hebben we een geschikt product. Om de keuze te vergemakkelijken is elk product voorzien van een foto en productspecifieke informatie, zodat u in alle rust thuis op de bank uw eigen kerstverlichting buiten kunt uitzoeken en bestellen. Nog niet genoeg informatie? Neem dan contact op met onze klantenservice.