Overige Producten 
Kabels 
Account  

Lijmklem


Lijmklem: zware jongens of huis, tuin en keuken klem?

Een lijmtang of lijmklem kent diverse uitvoeringen. Uiteraard kiest u een lijmtang of een hele lijmklemmen set met de afmetingen die passen bij de klus die u gaat uitvoeren. Daartoe kijkt u bij een lijmtang vooral naar 2 details: klemopening en klemdiepte. De klemopening kunt u zien als de breedte van de bek. U kunt kiezen voor een klem met klemopening van 25 mm, voor een lijmklem met klemopening van 1 meter en voor alle maten daar tussenin. De klemdiepte heeft betrekking op de lengte van het klemgedeelte. Dit is van belang voor de kracht of de stevigheid die u nodig heeft. De afmetingen die bij elke lijmklem zijn vermeld, zijn in principe gelijk aan klemopening en klemdiepte. Check voor de zekerheid altijd even de betreffende productpagina.

Lijmtang: PVC, hout en metaal

Het materiaal waarvan de lijmtang gemaakt is, bepaalt voor een deel de duurzaamheid ervan. Een lijmklem met een handvat van metaal gaat behoorlijk lang mee en is relatief ongevoelig voor slijtage. U kunt deze bijvoorbeeld krijgen in de handvatvorm, die iedereen wel in zijn gereedschapskoffer heeft liggen. De meeste mensen denken bij een lijmtang aan de typische lange uitvoering met houten handvat. Deze houten lijmtang heeft overigens alleen een houten handvat, de rest van de lijmklem is wel degelijk uitgevoerd in metaal, veelal staal. Ten slotte zijn er ook kunststof lijmtangen. Deze zijn licht en eenvoudig te gebruiken zeker wanneer de lijmtang een extra grip heeft die de snelheid van werken aanmerkelijk bevordert.

Setjes klemmen

U kunt bij ons diverse lijmklemmen sets bestellen. Ze zijn verkrijgbaar in sets van 2 tot en met 6 stuks. Zeker voor klussen waarvoor u niet veel tijd ter beschikking hebt, zijn de sets van 6 stuks een uitkomst. Deze lijmklemmen sluiten dankzij hun veer direct, u hoeft niet te schroeven of te stellen. Met name ook geschikt voor precisiewerken, u klemt elk deel snel af met een grote hoeveelheid lijmklemmen. Behalve deze sets zijn er ook sets lijmklemmen die gesorteerd zijn op grootte van de klemopening. Op die manier kiest u voor elke klus een lijmklem uit de set met precies de juiste klemopening.

Uw lijmtang online kopen

Een lijmtang koopt u online bij Allekabels. Bij Allekabels helpen wij u graag verder bij de juiste aankoop. Als wij het product op voorraad hebben en u bestelt voor 22.00 uur, dan heeft u het morgen al in huis! Kies uit onze veilige betaalmogelijkheden of betaal eenvoudig en snel achteraf. Heeft u nog vragen over lijmklemmen of over de bezorging van uw bestelling? Onze klantenservice is tot 21 uur telefonisch bereikbaar. Ook voor schriftelijke vragen zijn wij bereikbaar, zodat u straks precies het juiste product bestelt.