Overige Producten 
Kabels 
Account  
Offerte voor Bedrijven

Gekleurde lamp

Blauwe Gloeilamp E27 15W
  • Lichtkleur:
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 1,59
Blauwe Gloeilamp E27 25 watt
  • Lichtkleur:
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 2,19
E27 led lamp Blauw
  • Lichtkleur:
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 3,19
E14 Lamp - Gloeilamp Blauw - 10 lumen
  • Lichtkleur:
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 2,19
E14 Lamp blauw - Gloeilamp - 10 lumen
  • Lichtkleur:
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 2,19
Gloeilamp - Barthelme
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 13,99
Lichtsnoer op batterij LED kerstverlichting - warm wit - 3x AA
  • Lichtkleur:
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 8,49
Lichtsnoer - led kerstverlichting binnen - 50 lampjes - 3.92 meter - warm wit - 3x AA
  • Lichtkleur:
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 13,79
Clusterverlichting - led kerstverlichting buiten en binnen - 80 lampjes - 7.9 meter - warm wit
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 30,79
Prikkabel - Set - 25 meter ip44 prikkabel set met e27 lampen
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 83,99
Ophangbeugel - kerstverlichting buiten en binnen - 10 stuks - zwart
Vandaag besteld, dinsdag in huis
€ 5,29

Een gezellig feestje met een gekleurde lamp

Wie weet geeft u binnenkort een feestje. Wellicht zou u een gekleurde lamp kunnen kopen. Deze verlichting zorgt bij elke feestelijke bijeenkomst voor een gezellige sfeer. De tuin is daar bijvoorbeeld een uitgelezen plek voor. Zorg ervoor dat het licht in de tuin niet te fel is. Door zacht te verlichten creëert u een intieme sfeer. Uiteraard is het niet de bedoeling dat u te weinig ziet. Daarom raden wij om voldoende gekleurde lampen in de feestverlichting op te hangen. Rode, gele of oranje lampjes zorgen bijvoorbeeld voor veel licht. Voor een gezellige bijeenkomst zijn gekleurde lichtslingers ook zeer geschikt. De lange slinger valt door de felle kleuren behoorlijk op. Het creëert voldoende licht om tot in de kleine uurtjes in de tuin te blijven zitten. Klets onder het sfeervolle licht van een gekleurde lamp gezellig bij met familie en vrienden.

Bespaar energie met spaarlampen

Energiezuinigheid wordt in de huidige maatschappij erg belangrijk gevonden. Zodoende dient ook een gekleurde lamp duurzaam te zijn. Wist u dat u met onze spaarlampen veel energie kunt besparen? Ze beschikken over veel vermogen en lichtsterkte. Bovendien gebruikt een spaarlamp vijf of zes keer minder energie dan een gloeilamp. Dit komt door het feit dat het minder warmte gebruikt. Daarnaast gaan spaarlampen behoorlijk lang mee met gemiddeld 10.000 branduren. Ter vergelijking: bij een gloeilamp betreft dit ongeveer 1000 branduren. Het voordeel van een energiezuinige gekleurde lamp is dan ook dat u er langere tijd gebruik van kunt maken. Ondanks het duurzame imago en de lange levensduur zijn er ook redenen om toch gekleurde gloeilampen aan te schaffen. Zo zorgt een gloeilamp over het algemeen voor meer sfeer dan een spaarlamp. Tevens produceren gloeilampen een mooie hoeveelheid licht en zijn ze zeer veilig in gebruik.

Energiezuinige LED gekleurde lamp

Het gebruik van spaarlampen is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw energierekening. Zodoende komt u deze gekleurde lamp op veel feestelijke bijeenkomsten tegen. Desondanks is er sprake van een relatief nieuwe ontwikkeling. Steeds meer spaarlampen worden namelijk vervangen door LED-lampjes. Deze hebben als voordeel dat ze nog minder energie gebruiken. Onze gekleurde LED lamp E27 verbruikt ongeveer 1 watt of zelfs minder. Bij een gemiddelde gloeilamp is dit 15 watt of meer en bij een spaarlamp 13 watt of iets minder. Bovendien heeft een LED gekleurde lamp een veel langere levensduur dan andere verlichting. Sterker nog, onze E27 gekleurde LED lampen gaan zelfs 30 keer langer mee dan gloeilampen. LED-lampjes zijn dan ook gemaakt van bijzonder sterk materiaal. Dit is absoluut een voordeel wanneer u de verlichting moet vervoeren naar een andere locatie. Het kan wel eens gebeuren dat de lampjes door de autorit flink door elkaar worden geschud. Het schudden heeft geen tot weinig effect op de lampjes, ze kunnen wel tegen een stootje.

Nooit meer uw vingers branden aan de gekleurde lamp

LED-lampen zijn voor een belangrijk deel recyclebaar. Gemiddeld is maar liefst 75 procent van de lampen opnieuw te gebruiken. U hoeft dus minder lampen bij het chemisch afval te gooien. Naast duurzaamheid en energiezuinigheid bieden deze lampen nog steeds meer voordelen. Zo hebben ze zowel een positieve invloed op de omgeving als uw gezondheid. LED-lampen geven namelijk geen ultraviolette straling meer af. Bij een standaard gekleurde lamp is dit nog wel het geval. Door teveel UV-straling loopt u een verhoogd risico op huidziekten en andere aandoeningen. Omdat deze gevaarlijke straling bij LED-verlichting ontbreekt, kunt u ze met een gerust hart in uw woning of tuin plaatsen. Gebruik de lampjes bijvoorbeeld voor een gekleurde lamp in de tuin. Het is sfeerverhogend, en vormt geen risico voor het milieu en uw gezondheid.

De juiste fitting voor de gekleurde lamp kiezen

In veel woningen zijn gekleurde lampen met een E27 fitting te vinden. Dit houdt in dat de lamp een schroefdraad bevat met een diameter van 27 millimeter. Ook een gekleurde lamp met een E10 en E14 fitting behoort tot de mogelijkheden. Het zijn beide zogeheten ‘draaifittingen’. Dit houdt in dat u de lampjes met een draaibeweging in de lamp kunt draaien. In ons assortiment vindt u diverse gloeilampen met een grote fitting. Laat de keuze voor een bepaalde grootte afhangen van de lampen uw woning of tuin. Kijk daarnaast ook altijd even naar de locatie. Een grote gekleurde lamp staat niet overal even mooi. Voor gloeilampen geldt precies hetzelfde. Hoewel ze voor goede verlichting zorgen, passen gloeilampen niet in elke ruimte. Zo kunt u voor het verlichten van schilderijen het een lamp met LED-lichten gebruiken. Deze zorgt namelijk voor de beste sfeer en u kunt het gerust laten branden zonder dat er brandgevaar ontstaat.